نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ايجاد چند نوع ستون در ديتا گريد با كدنويسي

  1. #1

    ايجاد چند نوع ستون در ديتا گريد با كدنويسي

    با سلام
    چطوري ميتوان با استفاده از كد ستونهاي نوع هاي مختلف ايجاد كرد مثلا يك ستون تكسباكس يك ستون چك باكس يك ستون كمبو باكس يك ستون از نوع باتون ايجاد كرد فقط با كد نويسي

  2. #2

    نقل قول: ايجاد چند نوع ستون در ديتا گريد با كدنويسي

    سلام
    یه نمونه تکست باکس می ذارم . مابقی هم مثل همینه دیگه .
    فقط یه دیتا گریدویو توی فرم بذار با اسم پیش فرض .کدهای زیر رو کپی کن :
    Public Class Form1
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim buttonColumn(5) As DataGridViewButtonCell
    Dim ComboColumn(5) As DataGridViewComboBoxCell
    Dim TextColumn(5) As DataGridViewTextBoxCell
    DataGridView1.Columns.Add("0", "0")
    DataGridView1.Columns.Add("1", "1")
    DataGridView1.Columns.Add("2", "2")
    DataGridView1.Columns(0).Width = 40
    DataGridView1.Columns(1).Width = 80
    DataGridView1.Columns(2).Width = 200
    For i = 0 To 5
    buttonColumn(i) = New DataGridViewButtonCell
    ComboColumn(i) = New DataGridViewComboBoxCell
    TextColumn(i) = New DataGridViewTextBoxCell
    buttonColumn(i).Value = "..."
    buttonColumn(i).Style.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
    TextColumn(i).Value = "Row Number is : " & Str(i + 1)
    DataGridView1.Rows.Add()
    DataGridView1.Rows(i).Cells(0) = buttonColumn(i)
    DataGridView1.Rows(i).Cells(1) = ComboColumn(i)
    DataGridView1.Rows(i).Cells(2) = TextColumn(i)
    Next
    End Sub
    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله pooya1072 : دوشنبه 28 اسفند 1391 در 11:22 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن DataPropertyName و هدر ستون يك ديتا گريد
    نوشته شده توسط MOR_MS در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 17:16 عصر
  2. حذف يك ستون از ديتا گريد و حذف ستون از ديتا تيبل
    نوشته شده توسط nowar1352 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1391, 18:06 عصر
  3. سوال: جمع يك ستون از ديتا گريد ويو از نوع Double ؟
    نوشته شده توسط akhlaghi_mohammad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 15:56 عصر
  4. برنامه نويسي در ستون نوع باتن در ديتا گريد ويو
    نوشته شده توسط myazdani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1390, 18:48 عصر
  5. rigth to left فقط يك ستون از ديتا گريد
    نوشته شده توسط Ali_Abban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •