نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    سلام. دوستان می خواستم اگه امکانش هست نمونه کد یا راهنمایی انجام بدین تا بتونم یه لاگین با امکان رمز نگاری کردن یا هش کردن پسورد و ذخیره آن در دیتابیس رو برای برنامه تحت ویندوز طراحی کنم.
    ممنون
    ایده ای که در نظر دارم یه صفحه باشه که اسم ، فامیل و یوزرنیم و پسورد رو بگیره و در دیتابیس ذخیره کنه و اون رو به عنوان یک کاربر ثبتش کنه.
    البته ثبت کاربر جدید فقط توسط ادمین انجام بشه.
    بعد کاربر با وارد کردن این یوزر و پسورد بتونه فرمی رو که به طور عادی قابل نمایش نیست رو ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله h.rezaee : یک شنبه 27 اسفند 1391 در 22:33 عصر

  2. #2

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    خوب دوست عزیز باید تیبل رو برای کاربری تعیریف کنی بعد برنامه رو به این تیبل وصل کنی برای راهنمای بیشتر به صفحه مراجعه کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط ارمین نصیری مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز باید تیبل رو برای کاربری تعیریف کنی بعد برنامه رو به این تیبل وصل کنی برای راهنمای بیشتر به صفحه مراجعه کنید
    دوست عزیز. مشکل من هش کردن password و ذخیره و بازیابی اون از دیتابیس هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2



    using System.Security.Cryptography;
    using System.Configuration;
    public static string Encrypt(string toEncrypt, bool useHashing)
    {
    byte[] keyArray;
    byte[] toEncryptArray = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(toEncrypt);

    System.Configuration.AppSettingsReader settingsReader = new AppSettingsReader();
    // Get the key from config file
    string key = (string)settingsReader.GetValue("SecurityKey", typeof(String));
    //System.Windows.Forms.MessageBox.Show(key);
    if (useHashing)
    {
    MD5CryptoServiceProvider hashmd5 = new MD5CryptoServiceProvider();
    keyArray = hashmd5.ComputeHash(UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key ));
    hashmd5.Clear();
    }
    else
    keyArray = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key);

    TripleDESCryptoServiceProvider tdes = new TripleDESCryptoServiceProvider();
    tdes.Key = keyArray;
    tdes.Mode = CipherMode.ECB;
    tdes.Padding = PaddingMode.PKCS7;

    ICryptoTransform cTransform = tdes.CreateEncryptor();
    byte[] resultArray = cTransform.TransformFinalBlock(toEncryptArray, 0, toEncryptArray.Length);
    tdes.Clear();
    return Convert.ToBase64String(resultArray, 0, resultArray.Length);
    }
    /// <summary>
    /// DeCrypt a string using dual encryption method. Return a DeCrypted clear string
    /// </summary>
    /// <param name="cipherString">encrypted string</param>
    /// <param name="useHashing">Did you use hashing to encrypt this data? pass true is yes</param>
    /// <returns></returns>
    public static string Decrypt(string cipherString, bool useHashing)
    {
    byte[] keyArray;
    byte[] toEncryptArray = Convert.FromBase64String(cipherString);

    System.Configuration.AppSettingsReader settingsReader = new AppSettingsReader();
    //Get your key from config file to open the lock!
    string key = (string)settingsReader.GetValue("SecurityKey", typeof(String));

    if (useHashing)
    {
    MD5CryptoServiceProvider hashmd5 = new MD5CryptoServiceProvider();
    keyArray = hashmd5.ComputeHash(UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key ));
    hashmd5.Clear();
    }
    else
    keyArray = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key);

    TripleDESCryptoServiceProvider tdes = new TripleDESCryptoServiceProvider();
    tdes.Key = keyArray;
    tdes.Mode = CipherMode.ECB;
    tdes.Padding = PaddingMode.PKCS7;

    ICryptoTransform cTransform = tdes.CreateDecryptor();
    byte[] resultArray = cTransform.TransformFinalBlock(toEncryptArray, 0, toEncryptArray.Length);

    tdes.Clear();
    return UTF8Encoding.UTF8.GetString(resultArray);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط j_naroogha@yahoo.com مشاهده تاپیک

    using System.Security.Cryptography;
    using System.Configuration;
    public static string Encrypt(string toEncrypt, bool useHashing)
    {
    byte[] keyArray;
    byte[] toEncryptArray = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(toEncrypt);

    System.Configuration.AppSettingsReader settingsReader = new AppSettingsReader();
    // Get the key from config file
    string key = (string)settingsReader.GetValue("SecurityKey", typeof(String));
    //System.Windows.Forms.MessageBox.Show(key);
    if (useHashing)
    {
    MD5CryptoServiceProvider hashmd5 = new MD5CryptoServiceProvider();
    keyArray = hashmd5.ComputeHash(UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key ));
    hashmd5.Clear();
    }
    else
    keyArray = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key);

    TripleDESCryptoServiceProvider tdes = new TripleDESCryptoServiceProvider();
    tdes.Key = keyArray;
    tdes.Mode = CipherMode.ECB;
    tdes.Padding = PaddingMode.PKCS7;

    ICryptoTransform cTransform = tdes.CreateEncryptor();
    byte[] resultArray = cTransform.TransformFinalBlock(toEncryptArray, 0, toEncryptArray.Length);
    tdes.Clear();
    return Convert.ToBase64String(resultArray, 0, resultArray.Length);
    }
    /// <summary>
    /// DeCrypt a string using dual encryption method. Return a DeCrypted clear string
    /// </summary>
    /// <param name="cipherString">encrypted string</param>
    /// <param name="useHashing">Did you use hashing to encrypt this data? pass true is yes</param>
    /// <returns></returns>
    public static string Decrypt(string cipherString, bool useHashing)
    {
    byte[] keyArray;
    byte[] toEncryptArray = Convert.FromBase64String(cipherString);

    System.Configuration.AppSettingsReader settingsReader = new AppSettingsReader();
    //Get your key from config file to open the lock!
    string key = (string)settingsReader.GetValue("SecurityKey", typeof(String));

    if (useHashing)
    {
    MD5CryptoServiceProvider hashmd5 = new MD5CryptoServiceProvider();
    keyArray = hashmd5.ComputeHash(UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key ));
    hashmd5.Clear();
    }
    else
    keyArray = UTF8Encoding.UTF8.GetBytes(key);

    TripleDESCryptoServiceProvider tdes = new TripleDESCryptoServiceProvider();
    tdes.Key = keyArray;
    tdes.Mode = CipherMode.ECB;
    tdes.Padding = PaddingMode.PKCS7;

    ICryptoTransform cTransform = tdes.CreateDecryptor();
    byte[] resultArray = cTransform.TransformFinalBlock(toEncryptArray, 0, toEncryptArray.Length);

    tdes.Clear();
    return UTF8Encoding.UTF8.GetString(resultArray);
    }
    دوست عزیز ممنون. ولی ای کاش این رو در قالب یه پروژه قرار میدادی تا متوجه شیم چی به چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    واقعا کسی نیست به داد ما برسه!!!!!!!!!!
    این شب عیدی ثواب داره والله

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    واقعا کسی نیست به داد ما برسه!!!!!!!!!!
    این شب عیدی ثواب داره والله

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    واقعا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    سلام
    اینم از نمونه برنامه اش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط j_naroogha@yahoo.com مشاهده تاپیک
    سلام
    اینم از نمونه برنامه اش
    ممنون. چه جوری تو دیتابیس ذخیره کنیم و بعد بازگزدانی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ساخت لاگین با امکان رمزنگاری کردن پسورد و ذخیره در دیتابیس sql server 2008 r2

    دوستان عیدتون مبارک،ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدین

تاپیک های مشابه

  1. Backup و Attach کردن دیتابیس SQL Server 2008 در برنامه
    نوشته شده توسط AriaGlobal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 23:08 عصر
  2. سوال: ساخت cms با امکان اضافه کردن ماژول
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 08:47 صبح
  3. پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 19:16 عصر
  4. فرم لاگین بعد از سیو کردن پسورد در مرورگر اتوماتیک پر نمی شود
    نوشته شده توسط m-i-l-s-o-n در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1390, 15:28 عصر
  5. مشکل در ویرایش کردن جداول بعد از ذخیره شدن در sql server 2008
    نوشته شده توسط ghazal_goodgirl در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1389, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •