نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت منو در کنسول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    ساخت منو در کنسول

    سلام دوستان چطوری میشه در کنسول منو ساخت ؟ مثل تصویر زیر:
    1.jpg
    تشکر از همگی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: ساخت منو در کنسول

    این پروژه این که برات فرستادم یه دفترچه تلفنه که با ++Visual C نوشتم. اولش هم منو داره

    http://s2.picofile.com/file/76958216...eBook.rar.html

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: ساخت منو در کنسول

    سلام
    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {

    static void Main()
    {
    int n;
    string s = " ";
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Green;
    Console.WriteLine( s+"hello program main".ToUpper()+Environment.NewLine );
    Console.WriteLine(s + "1.disk part......".ToUpper());
    Console.WriteLine(s + "2.clean up.....".ToUpper());
    Console.WriteLine(s + "3.defreg.....".ToUpper());
    Console.WriteLine(s + "4.net user.....".ToUpper());
    Console.WriteLine(s + "5.scan disk.....".ToUpper()+Environment.NewLine );
    Console.Write(s+"Enter a Choice ");
    n = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Yellow ;

    switch (n)
    {case 1:
    {//برنامه ای که می خواهی اجرا بشود را مینویسی
    Console.WriteLine();
    Console.WriteLine(s+"disk part");
    Console.ReadKey();
    }
    break;
    case 2:
    {//""
    Console.WriteLine();
    Console.WriteLine(s+"clean up");
    Console.ReadKey();
    }
    break;
    case 3:
    {//""
    Console.WriteLine();
    Console.WriteLine(s+"defreg");
    Console.ReadKey();
    }
    break;
    case 4 :
    {//""
    Console.WriteLine();
    Console.WriteLine(s+"net user");
    Console.ReadKey();
    }
    break;
    case 5 :
    {//""
    Console.WriteLine();
    Console.WriteLine(s+"scan disk");
    Console.ReadKey();
    }
    break;
    default:
    {//""
    Console.WriteLine();
    Console.WriteLine("not number");
    Console.ReadKey();
    }
    break;
    }

    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: ساخت منو در کنسول

    سلام. دوستان منظور من که این نبود . نوشتن یه برنامه اینجوری که دیگه فک نمی کنم کاری داشته باشه که بخوام تاپیک بزنم.
    من می خوام که کاربر بتونه با جهت نما های کیبرد گزینه ها رو انتخاب کنه . نه اینکه شماره گزینه رو وارد کنه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: ساخت منو در کنسول

    کسی بلد نیست ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ساخت منو در کنسول

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    کسی بلد نیست ؟

    https://barnamenevis.org/showthread.p...le-Application

تاپیک های مشابه

  1. ساخت منو با DHTML MENU BUILDER
    نوشته شده توسط mehrnoosh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 13:39 عصر
  2. نیاز مبرم به برنامه قوی برای ساخت منو
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1384, 15:14 عصر
  3. ساخت منو های کشویی
    نوشته شده توسط bidad در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 19:55 عصر
  4. ساخت منو به صورت ویندور ایکس پی
    نوشته شده توسط mohsen_mahzoon در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1384, 16:40 عصر
  5. طریقه ساخت منو با استفاده از user control
    نوشته شده توسط pouyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1384, 10:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •