نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه شمارش تعداد اعضای ثبت نام شده در دیتابیس sql server 2008 r2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نحوه شمارش تعداد اعضای ثبت نام شده در دیتابیس sql server 2008 r2

    سلام . می خواستم بدونم چه جوری میشه تعداد رکورد های ثبت شده در دیتابیس رو در یک لیبل نمایش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نحوه شمارش تعداد اعضای ثبت نام شده در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط h.rezaee مشاهده تاپیک
    سلام . می خواستم بدونم چه جوری میشه تعداد رکورد های ثبت شده در دیتابیس رو در یک لیبل نمایش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    سلام.
    با کد زیر میتونید تمام رکوردهای دیتابیس (رکوردهای تمام جداول) رو بشمارید :
      
    SELECT sum (sysindexes.Rows)FROM sysobjects INNER JOIN
    sysindexes ON sysobjects.id = sysindexes.id WHERE type = 'U'

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: نحوه شمارش تعداد اعضای ثبت نام شده در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط h.rezaee مشاهده تاپیک
    سلام . می خواستم بدونم چه جوری میشه تعداد رکورد های ثبت شده در دیتابیس رو در یک لیبل نمایش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    سلام

    با کد زیر تمام رکورد های یک جدول را بشمارید



    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter("select * from table_name",connection)

    DataSet ds=new DataSet();

    da.Fill(ds,"Table");

    Sim.text=ds.Table["Table].rows.count.Tostring();


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: نحوه شمارش تعداد اعضای ثبت نام شده در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    سلام

    با کد زیر تمام رکورد های یک جدول را بشمارید



    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter("select * from table_name",connection)

    DataSet ds=new DataSet();

    da.Fill(ds,"Table");

    Sim.text=ds.Table["Table].rows.count.Tostring();

    ممنون. حالا اگه بخوام تعداد رو برای نوعی خاص بشمورم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نحوه شمارش تعداد اعضای ثبت نام شده در دیتابیس sql server 2008 r2

    نقل قول نوشته شده توسط h.rezaee مشاهده تاپیک
    ممنون. حالا اگه بخوام تعداد رو برای نوعی خاص بشمورم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در صورت سوال گفته بودید که تعداد رکوردهای ثبت شده در دیتابیس رو نیاز دارید. این فرق میکنه با تعداد رکوردهای ثبت شده در یک جدول.
    اگر تعداد رکوردهای ثبت شده در دیتابیس رو میخواید که میشه همونی که واستون گذاشتم. ولی اگر تعداد رکوردهای جدول رو میخواید کدش میشه این :
    select count(*) from Table1

    اگر محدوده خاصی رو میخواید میتونید با where فیلتر کنید :
    select count(*) from Table1 where UserID > 500

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: شمارش تعداد رکورد های ذخیره شده در دیتابیس sql server 2008 r2
    نوشته شده توسط h.rezaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 00:19 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1391, 08:08 صبح
  3. سوال: ذخیره کردن صفحات ثبت نامی در اینترنت پس از پایان ثبت نام و یا شمارش تعداد دفعات ثبت نام در یک سایت
    نوشته شده توسط shahinr3r3 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 08:50 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 16:18 عصر
  5. نحوه اتصال gridview به دیتابیس SQL Server 2008
    نوشته شده توسط MoM.Mortazavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 23:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •