نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کاراکترهای غیر ASCII در پارامتر Subject تابع mail

  1. #1

    کاراکترهای غیر ASCII در پارامتر Subject تابع mail

    من کاراکترهای فارسی (utf-8) میذارم بدون مشکل کار میکنه.
    حالا میخوام بدونم چرا بدون مشکل کار میکنه
    نه جدا آخه توی منوال خود PHP نوشته که برای درج کاراکترهای اسکی باید طبق استاندارد خودش عمل کنیم:
    Caution

    Subject must satisfy » RFC 2047.


    حالا من میگم نکنه چون روش استاندارد رو رعایت نکردیم، با بعضی سرویسهای ایمیل به مشکل بخوره.
    شما تاحالا مشکلی نداشتید؟ با همین روش کار کردید؟ یعنی همینطوری هرچی خواستید (فارسی و اینا) گذاشتید توی subject؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: کاراکترهای غیر ASCII در پارامتر Subject تابع mail

    راستش من که بعید میدونم ، روش درست ارسال utf-8 توی subject اینطوریه :

    $subject = "=?UTF-8?B?".base64_encode($subject)."?=";

  3. #3

    نقل قول: کاراکترهای غیر ASCII در پارامتر Subject تابع mail

    البته این تابع هم مخصوص همین کاره: http://php.net/manual/en/function.mb...mimeheader.php

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل کاراکترهای غیر مجاز یک عبارت !
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1385, 09:53 صبح
  2. کمک : نحوه استفاده از تابع ()mail در php
    نوشته شده توسط blaze_px در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 06:32 صبح
  3. مشکل ارسال ایمیل با استفاده از تابع mail
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 17:55 عصر
  4. کاراکترهای غیر مجاز در sql serevr
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش SQL Server
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1383, 04:48 صبح
  5. آرس کاراکترهای غیر مجاز سیستم عامل
    نوشته شده توسط MTC در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1383, 19:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •