نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

  1. #1

    Thumbs up مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    با سلام خمت همه ی برنامه نویسان Qt
    برنامه نویسان کیوت در ایران کم هستند و آموزش های فارسی در زمینه ی کیوت کمتر
    اما برنامه های نوشته شده با این فریمورک زیاد هستند ... مثلا خود من بیش از 100 نرم افزار با کیوت نوشتم
    حالا این تایپیک جای پروژه هایی هست که من و شما نوشتیم ... با این کار هم نمونه کاری از خودمون ارائه میدیم و هم تبادل اطلاعات میکنیم و هم کسانی که مبتدی هستند میتونن از این پروژه ها استفاده کنند و ...
    در این تایپیک پروژه ها و یا سورس کد های برنامه های نوشته شده با کیوت قرار میگیرن ...

    و البته : قوانین
    1. پروژه هایی که دارای چند فایل هستند رو به صورت rar در انجمن آپلود کنید (ترجیها برای اینکه حذف نشه)
    2. پروژه های تک سورسی رو به صورت مستقیم داخل پست ها بنویسید (مثلا کد همون main.cpp)
    3. از آپلود صرفا فایل exe خود داری کنید (فایل exe به همراه سورس)
    4. کپی رایت سورس های گذاشته شده فراموش نشه ...


    با سپاس از همه ی برنامه نویسان Qt
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : جمعه 16 فروردین 1392 در 17:23 عصر

  2. #2

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    بچه ها سلام ...

    این سورس کد عدد های داخل یک آرایه رو با هم جمع میکنه ...

    #include <QCoreApplication>
    #include <QDebug>

    int main(int argv, char *argc[]) {

    QCoreApplication app(argv, argc);

    int x = 0;
    int n = 10;
    const int s[11] = {1,1,1,1,1,1,1,1,1,1};

    for(int i=0; i<=n; i++) {
    x = x + s[i];
    }

    qDebug() <<"Array : " + QString::number(x);
    return 0;
    }


    هر جای کد رو خواستید بگید تا توضیح بدم ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    این برنامه یه GUI بره plot یا رسم ساده هست .
    برنامه به این صورت عمل می کنه که یه سری عدد بهش می دیم و به ترتیب جلو وارد شدن اعداد ، مقادیر رو رسم می کنه ( مناسب بره ترسیماتی که یک بعدش زمان باشه . مثل حرکت در راستای x بر حسب زمان )
    همون طور که گفتم این برنامه ، یه رسم ساده هست و در حد نمایش log از یک داده ی خاص کاربرد داره .
    این برنامه با مشخص کردن یه بافر ، می تونه تعداد محدودی داده ی پشت سر هم رو رسم کنه .
    plotter.zip

  4. #4

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    اینم یک مثال برای ساخت یک Window ساده + Widget های اون + هماهنگ سازی این Widget ها ...

    #include <QApplication>
    #include <QtGui>
    #include <QtCore>

    int main (int argc, char *argv[])
    {
    QApplication app(argc, argv);
    QWidget *window = new QWidget;
    QGridLayout *layout =new QGridLayout;
    QLabel *label = new QLabel("Name :");
    QLineEdit *txtName = new QLineEdit;
    QLabel *label1 = new QLabel("Family :");
    QLineEdit *txtName1 = new QLineEdit;
    QPushButton *button = new QPushButton("OK");

    layout->addWidget(label, 0, 0);
    layout->addWidget(txtName, 0, 1);

    layout->addWidget(label1, 1, 0);
    layout->addWidget(txtName1, 1, 1);

    layout->addWidget(button, 2, 0, 1, 2);

    window->setWindowTitle("Test ... ");
    window->setLayout(layout);

    window->show();
    return app.exec();
    }



    هر جای کد رو خواستید بگید تا توضیح بدم ... (درخواست کدنویسی نکنید ... )

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    این تایپیک میتونه جای خوبی برای تازه کار ها باشه ... مخصوصا کسانی که پروژه های بزرگ مینویسن
    تضاد نداره این جملت؟:-)
    دیکشنری کار خودم شما بهش جمله میدین کلمه کلمه معنی ها رو بهتون میده + قابلیت ادیت
    بعد از این که کدو کمپایل کردین پوشه دیتا رو بریزین جایی که کمپایل شده
    دیتابیس هم یک دیتابیس 50 هزار لغتیه که از تو همین سایت قبلا دانلود کرده بودم
    http://omidshaman.persiangig.com/Dictionary.rar

  6. #6

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    ممنون از برنامت به امید برنامه هتاب بیشتر

  7. #7

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    اینم یه کد ساده ی دیگه ... اجرا کنید خ.تون میفهمید چیه ... !

    int main(int argc, char *argv[])
    {
    QApplication CApp(argc, argv);

    QWidget CWindow;
    CWindow.setWindowTitle("This app for read and write text files");
    CWindow.resize(400,300);

    QPushButton CButtonW("Write file");
    QPushButton CButtonR("Read file");
    QTextEdit CEdit;

    QVBoxLayout CVLayout;
    QHBoxLayout CHLayout;

    CHLayout.addWidget(&CButtonW);
    CHLayout.addWidget(&CButtonR);

    CVLayout.addWidget(&CEdit);
    CVLayout.addLayout(&CHLayout);

    CWindow.setLayout(&CVLayout);
    CWindow.show();

    return CApp.exec();
    }


    هر جای کد رو خواستید بگید تا توضیح بدم ... (درخواست کدنویسی نکنید ... )

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    اینم یه کد ساده ی دیگه ... اجرا کنید خ.تون میفهمید چیه ... !

    int main(int argc, char *argv[])
    {
    QApplication CApp(argc, argv);

    QWidget CWindow;
    CWindow.setWindowTitle("This app for read and write text files");
    CWindow.resize(400,300);

    QPushButton CButtonW("Write file");
    QPushButton CButtonR("Read file");
    QTextEdit CEdit;

    QVBoxLayout CVLayout;
    QHBoxLayout CHLayout;

    CHLayout.addWidget(&CButtonW);
    CHLayout.addWidget(&CButtonR);

    CVLayout.addWidget(&CEdit);
    CVLayout.addLayout(&CHLayout);

    CWindow.setLayout(&CVLayout);
    CWindow.show();

    return CApp.exec();
    }


    هر جای کد رو خواستید بگید تا توضیح بدم ... (درخواست کدنویسی نکنید ... )
    این کد کامل نیستش . این فقط تابع main.cpp هست که فکر نکنم کار خاصی به جز set layout انجام بده . فکر می کنم فایل های cpp و h رو جا انداختین . تو اونا احتمالا عملیات ویرایش متن رو و تابعا رو قرار دادی .

  9. #9

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    نقل قول نوشته شده توسط mahak006 مشاهده تاپیک
    این کد کامل نیستش . این فقط تابع main.cpp هست که فکر نکنم کار خاصی به جز set layout انجام بده . فکر می کنم فایل های cpp و h رو جا انداختین . تو اونا احتمالا عملیات ویرایش متن رو و تابعا رو قرار دادی .
    نه جا ننداختم ... کلا کدی براش ننوشتم ... ! (مال خیلی وقت پیشه)
    اگه توجه کنید پست های من خیلی مبتدی هستند .... برای مبتدی ها ...
    یه جورایی کم کم میخوام پروژه ها رو بزرگ کنم ... !
    من یکم درگیرم و وقت ندارم ... ! ببخشید ... !

  10. #10

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    ممنون دوست عزیز از اینکه وقت میزاری
    ولی فکر نمی کنم که گذاشتن چنین پروژه‌های ابتدایی که هیچ نکته خاصی ندارن و حتی ابتدایی‌ترین مباحث شی‌گرایی (البته شی‌گرایی اجباری نیست) در اونها رعایت نشده بتونه به کسی کمک خاصی کنه

    من خودم الان درگیر امتحانات هستم ولی دو تا پروژه دارم که یکی رو شروع کردم (مدیریت امور مالی دانشگاه) و دومی که هنوز در موردش شروع نکردم و برنامه مدیریت کافی‌نت بصورت مولتی پلتفرم به محض اتمام پروژه با لایسنس عمومی (هرچند از این لایسنس بدم میاد و GPL‌رو بیشتر می پسندم) برای استفاده عموم آپلود خواهم کرد البته با رعایت تمام نکات برنامه نویسی استاندارد و شی‌گرایی

  11. #11

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    سلام
    یکی زحمت بکشه و
    اسم و لینک برنامه‌های بزرگ کیوت (مثلا اگه وی ال سی مدیا پلیر هست، نمیدونم) را اینجا قرار بده
    هم میتونه کدهاشون بدرد بخوره و
    هم برای تشویق شدن ما خیلی خوبه

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    نقل قول نوشته شده توسط iambehnam مشاهده تاپیک
    سلام
    یکی زحمت بکشه و
    اسم و لینک برنامه‌های بزرگ کیوت (مثلا اگه وی ال سی مدیا پلیر هست، نمیدونم) را اینجا قرار بده
    هم میتونه کدهاشون بدرد بخوره و
    هم برای تشویق شدن ما خیلی خوبه
    http://qt-apps.org/

    تو این سایت موجوده...

  13. #13

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    سلام دوستان من خودم خیلی وقت نیست که کیوت رو شروع کردم ولی یک سری برنام به لطف دوستان نوشتم که چندتا از ساده هاش رو برای دیگران میزارم شاید بدرد کسی بخوره کسایی که بیشتر میخوان هم میتونن به این آدرس http://qtips.ir/
    یه سری بزنن اونجا دوست خوبم سعید دادخواه خیلی رو کیوت کار کرده میتونین ازش راهنمایی بگیرین دوستان
    مثل این برنامه ها رو بعد دیدن فیلم های آموزشی که سعید جان گذاشته بود نوشتم البته بازم هست اگه خواستین بگین تا بزارم ساده ترش هم هست البته ولی گفتم یک چیز کاربردی بزارم فقط چون من توی لینوکس کد می نویسم زحمت کامپایلشم پای خودتون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    مجددا سلام امروز هم چندتا برنامه میزارم که شاید برای بعضی از دوستان مناسب باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    Question نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt


    من میخواستم بازی Bomberman رو با كيوت بنويسم نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم.نمیدونم کارهای گرافیکیش رو چطور انجام بدم.یه راهنمایی کلی می خواستم.میشه کمکم کنید.

  16. #16

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    سلام :
    برنامه 3D سازی تصاویربا تکنیک اناگلیف :

    تایپک>>>>>>>>>>>>>

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    NULL
    پست
    87

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt


  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار arashz4
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    SHiRaZ
    پست
    71

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    سلام
    من یک نرم افزار نوشتم که نمایشگر عکس هست و کمی هم ویرایشگر
    نرم افزار توی SourceForge گذاشتم به که هم سورس هست و هم باینری که برای سیستم عامل های Window , Mac , Linux , Android هست.
    Advanced Photo

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار danyalbursin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37

    نقل قول: مجموعه برنامه های نوشته شده با Qt

    دوستان خواهش میکنم به این تاپیک که میزارم بیاید و راهنمای کنید خیلی ممنون
    https://barnamenevis.org/showthread.p...9F%D8%9F%D8%9F

تاپیک های مشابه

  1. مجموعه برنامه‌ های نوشته شده به زبان جاوا
    نوشته شده توسط hossein71 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 103
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1399, 01:22 صبح
  2. مجموعه برنامه های نوشته شده به زبان C و ++C
    نوشته شده توسط Nima_NF در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 319
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1396, 14:11 عصر
  3. نصب برنامه های نوشته شده با java
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 09:51 صبح
  4. اجرای برنامه های نوشته شده با دلفی 8 در کامپیوترهای دیگر
    نوشته شده توسط aminadibi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 08:58 صبح
  5. یه خطا در برنامه های نوشته شده من
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 14:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •