نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: نمایش کدهای php با جی کوئری

  1. #1

    نمایش کدهای php با جی کوئری

    سلام
    دوستان عزیز بنده میخواستم وقتی روی یه لینک کلیک می کنم id رو بفرستم به یه صفحه ای و اطلاعات مربوط به اون id رو گرفته (تا اینجاشو بلدم)
    داخل یه دایو نمایش بدم
    ممنون میشم یه sample بزارید یا راهنمایی کنید...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوری

    $query=mysql_query('select * from table');
    while($i=mysql_fetch_array($query)){
    echo"<a href='page.php?id=$i[id]'>$i[name]</a>";
    }

    $query=mysql_query("select * from table where id='$_GET[id]'");
    while($i=mysql_fetch_array($query)){
    echo"<div id='div'>.....</div>";
    }

  3. #3

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوری

    اقااااا با جی کوری گفتم عزیز اینو که بلدم بابا
    یه مثال :مثل این قسمت توی سایت که میخوای پاسخ بدی سریع پاسخ رو اضافه میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوری

    <script language="javascript">
    function post(){
    if(window.XMLHttpRequest){
    xmlhttp = new XMLHttpRequest();
    }
    else
    {
    xmlhttp = new ActiveXobject('microsoft.XMLHTTP');
    }
    xmlhttp.onreadystatechange=function(){
    if(xmlhttp.readyState == 4 && xmlhttp.status == 200 ){
    document.getElementById('div').innerHTML=xmlhttp.r esponseText;
    }
    }
    param = 'text='+document.getElementById('text').value;
    xmlhttp.open('POST','include.php',true);
    xmlhttp.setRequestHeader('Content-type','application/x-www-form-urlencoded');
    xmlhttp.send(param);

    }
    </script>
    <input type="text" id='text' onkeyup="post();" />

    $DB=new PDO('mysql:host=localhost;dbname=ajax;','root','')  ;
    $array=array('post'=>$_POST['text']);
    $query=$DB->prepare("select * from ajax where name like :post");
    $query->execute($array);
    if($query->rowCount()==1){
    print"این نام قبلا ثبت شده";
    }else{
    print'این نام آزاد است';

    }
    $DB=NULL;

  5. #5

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوری

    ای بابا
    نمایش کدهای php با جی کوری

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوری

    جی کوری غلطه جی کوئری درسته

  7. #7

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوری

    فایل ضمیمه رو بررسی کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوری

    نقل قول نوشته شده توسط mehdints مشاهده تاپیک
    جی کوری غلطه جی کوئری درسته
    دنبال اون دکمه نگشتم دیگه

  9. #9

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوری

    استاد عزیز MMSHFE
    همه ی این کار ها رو انجام داده ام .
    مشکل بنده چیز دیگری است که یه فرم مثلا به این شکل دارم/

    نام:
    نام خانوتدگی:
    ایمیل:
    سایت:
    میخوام بعد از برگشت جواب بتونم مقابل این ایتم ها با توجه به ایدی ارسال شده اطلاعات مورد نظر رو در مقابل اون نمایش بدم.


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری


    $.post('info,php',{id: user_id},function(Data){
    $('#Name').text(Data.user_name);
    $('#LastName').text(Data.user_lastname);
    $('#Email') .text(Data.email);
    },'JSON');


    اینجوری id به صفحه info.php فرستاده میشه و توی اون صفحه اطلاعات به صورت JSON برگردونده میشه به صفحه اصلی و اونجا هم توی تابع callback اطلاعات برگشت داده شده رو هر جا خواستیم استفاده می کنیم!

  11. #11

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک

    $.post('info,php',{id: user_id},function(Data){
    $('#Name').text(Data.user_name);
    $('#LastName').text(Data.user_lastname);
    $('#Email') .text(Data.email);
    },'JSON');


    اینجوری id به صفحه info.php فرستاده میشه و توی اون صفحه اطلاعات به صورت JSON برگردونده میشه به صفحه اصلی و اونجا هم توی تابع callback اطلاعات برگشت داده شده رو هر جا خواستیم استفاده می کنیم!
    احسنت .
    حالا من میخوام بدونم این قسمت
    (Data.user_name
    قسمت
    .user_name
    چه کاری رو انجام میده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    JSON ( JavaScript Object Notation )

    همونطور که معلومه داده های json به صورت شئ هستند خوب ما توی PHP از => برای دسترسی به فیلد ها و متد های یک شئ استفاده می کنیم توی جاواسکریپت هم از نقطه "." خوب چون ما اینجا از JSON استفاده کردیم پس باید بنویسیم:
    !!!Data.user_name


    امیدوارم منظور رو فهمیده باشید...؟!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    ببخشین در صفحه مقصد که اطلاعات به اون ارسال میشه
    چجوری مقادیر رو چاپ کنیم که بشه به صورت json ازش استفاده کرد ؟
    یعنی در واقع
    Data.user_lastname
    خوب دیتا که مقادیر بازگشتی در اون قرار داره اما user_lastname چی هست ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    توی قسمت PHP شما می تونید یک آرایه رو به صورت JSON دربیارید! مثلا برای همین user_lastname:


    $user=array('user_lastname'=>'Veteran');
    echo json_encode($user);

  15. #15

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    ن متوجه نشدید و متوجه نشدم
    من منظورم اینه الان این دیتا به چه چیزی اشاره داره مثلا یه متغیز php یا مقدار فیلد دیتابیس

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    این دیتا همون آرایه ای هست که ما توسط تابع json_encode انکودش کردیم و برای صفحه درخواست کننده فرستادیم! ;)

  17. #17

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    این دیتا همون آرایه ای هست که ما توسط تابع json_encode انکودش کردیم و برای صفحه درخواست کننده فرستادیم! ;)
    عذر خواهم ولی ما فقط یه ایدی فرستادیم؟؟؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    منظورم از صفحه درخواست کننده صفحه one.php بود یعنی اون صفحه ای که این کد های جاوااسرکیپت توش هست...!

  19. #19

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    منظورم از صفحه درخواست کننده صفحه one.php بود یعنی اون صفحه ای که این کد های جاوااسرکیپت توش هست...!
    دوست عزیز ممنون از لطفت :ولی؟
    ما فقط یک ایدی میفرستیم و وقتی ایدی رفت توی یه کوئری یه سری اطلاعات از دیتابیس میگیره که میخوام اون اطلاعات رو نشون بده

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    دوست عزیز !
    واقعا چی رو متوجه نشدید ؟! همه چی رو که دوستمون جناب 2undercover به راحتی توضحی دادن !
    ببینید شما در این خط کد :
    $.post('info,php',{id: user_id},function(Data){

    یک متغیر POST با نام id و با مقدار user_id رو میفرستید به صفحه info.php !
    توی صفحه info.php به راحتی مقدار POST رو دریافت میکنید :
    $user_id=$_POST['id'];

    حالا از این متغیر برای دریافت مقادیر از دیتابیس استفاده میکنید :
    // db connect 
    $sql=mysql_query("SELECT * FROM `tb_name` WHERE `id`='$user_id'");
    $obj=mysql_fetch_object($sql);
    $email=$obj->email;
    $name=$obj->name;
    $account=$obj->account;
    //others

    حالا که مقادیر رو از دیتابیس گرفتید باید اونها رو به صورت یک آرایه به تابع json_encode بدید تا اونها رو به صورت یک رشته به تابع callback جی کوئری شما برگردونه :

    $info=array('Email'=>$email,'Name'=>$name,'Account '=>$account);
    echo json_encode($info);

    و در نهایت با استفاده از اون تابع callback جی کوئری دیتا رو میگیرید !
    $.post('info,php',{id: user_id},function(Data){
    $('#Email').text(Data.Email);
    $('#Name').text(Data.Name);
    $('#Account') .text(Data.Account);
    },'JSON');

    مقادیر توسط تابع text() در جی کوئری به سلکتورهای مشخص شده داده و درون اونها چاپ میشه !
    موفق باشید !
    ( با تشکر از جناب 2undercover عزیز )


  21. #21

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    خیلی ممنون متوجه شدم.

  22. #22
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    37
    پست
    732

    نقل قول: نمایش کدهای php با جی کوئری

    خواهش میکنم !
    ضمنا توجه داشته باشید json در ورژن های جی کوئری بالاتر از 1.4 عمل میکنه ! ( گمونم در ورژن ها قبل اون نیاز به تنظیمات خاص داره )
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش کدهای php js css html
    نوشته شده توسط asadsheidaharzand در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1391, 10:33 صبح
  2. برنامه ای برای trace کردن کدهای php
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 12:21 عصر
  3. کدهای php
    نوشته شده توسط melissa در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1384, 12:31 عصر
  4. چه جوری می شه کدهای php رو encoding کرد؟
    نوشته شده توسط cpuman در بخش PHP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 13:16 عصر
  5. اجرای کدهای PHP
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 20:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •