نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

  1. #1

    Question کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    سلام
    من یک فایل اکسل دارم که 13 تا شیت دارد که در هرکدوم یکسری اطلاعات را میگیرد بعد کلی محاسبات انجام میدهد و اطلاعاتی را به شیت های دیگر ( برای استفاده در فرمولهای آنها) ارسال میکند.
    میخواستم ببینم میتونم از داخل vb.net اطلاعات را وارد سلولهای مورد نظر بکنم و بعد نتیجه را هم از سلولهای مقصد بگیرم؟
    در تاپیکهایی که دوستان قبلا گذاشتند نحوه اتصال و اکسپورت اطلاعات بانک وجود دارد ولی اولا من دقیقا باید اطلاعات را به سلولهای خاص در شیتهای مختلف مد نظر ارسال کنم و مهمتر اینکه پس از ارسال این اطلاعات باید اکسل هم محاسبات خودش را انجام بدهد و بعد من نتیجه را از سلولهای نهایی دریافت کنم و نشان بدم.

    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    اين براي خوندن اطلاعات از Excel
    http://stackoverflow.com/questions/7...n-using-vb-net
    اينهم براي اضافه كردن به Excel
    http://support.microsoft.com/kb/306022
    http://forums.codeguru.com/showthrea...cel-through-vb

  3. #3

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    سلام
    خیلی متشکرم ، واقعا لطف کردید.

    فقط یک مشکلم باقیمانده اونهم اینکه با روشهایی که در لینکهای بالا گفته شده میشه مقدار را از فایل اکسل خواند ولی اکسل محاسبات خودش را انجام نداده ! من یک فایل اکسل دارم که پر از فرمولهای مختلف است ، برای این میخوام از اکسل استفاده کنم که دوباره مجبور نباشم تمام این فرمولها را بیارم داخل vb و تازه غیر از فرمول کلی از توابع داخلی اکسل استفاده شده که من معادل vb آنها را بلد نیستم.
    خلاصه من میخوام بعد از اینکه مقادیر را به فایل اکسل فرستادم ، اکسل مثل وقتی که خودش باز هست ، محاسبات را انجام بدهد ، بعد من مقادیر نهایی را دریافت کنم.

    از توجهتان ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    نقل قول نوشته شده توسط roya.raha مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی متشکرم ، واقعا لطف کردید.

    فقط یک مشکلم باقیمانده اونهم اینکه با روشهایی که در لینکهای بالا گفته شده میشه مقدار را از فایل اکسل خواند ولی اکسل محاسبات خودش را انجام نداده ! من یک فایل اکسل دارم که پر از فرمولهای مختلف است ، برای این میخوام از اکسل استفاده کنم که دوباره مجبور نباشم تمام این فرمولها را بیارم داخل vb و تازه غیر از فرمول کلی از توابع داخلی اکسل استفاده شده که من معادل vb آنها را بلد نیستم.
    خلاصه من میخوام بعد از اینکه مقادیر را به فایل اکسل فرستادم ، اکسل مثل وقتی که خودش باز هست ، محاسبات را انجام بدهد ، بعد من مقادیر نهایی را دریافت کنم.

    از توجهتان ممنون
    خب دوست گرامي sh2007 درست نوشتن منتها چون شما بعضي از سلولهاي اكسل فرمول دارن بايد اطلاعات رو توي اون نريزي توي قسمتي بريزي كه براش فرمول تعريف شده وقتي اطلاعات رو بريزي خود اكسل محاسبه مي كنه

  5. #5

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    من در همون سلولها اطلاعات را میریزم . ولی چون اکسل اجرا نشده ارسال اطلاعات شبیه ارسال به یک فایل یا یک بانک اطلاعات انجام میشه و بقیه سلولها مقدارشان تغییر نمیکنه. اگر وقتی اطلاعات را ارسال کردم فایل اکسل را باز کنم ، محاسبه انجام میشه و خروجی صحیح هست ولی وقتی با vb اطلاعات را از سلولهای جواب بر می دارم ، معلومه که محاسبه انجام نشده .
    نمیشه محیط اکسل را داخل خود فرم لود کنم ؟ یا نمیدونم روشی که بصورت مخفی یکبار اکسل اجرا بشه ولی کاربر متوجه نشود. یا ... ؟

  6. #6

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه


    میشه این کار را کرد ؟ نمیشود ؟
    نمیخواستم پست " بدون محتوا " بگذارم ولی چکار کنم ؟ اینجا تاپیکهایی که از صفحه اول کنار بروند و دو تا پاسخ داشته باشند ، دیگه چطور بشه کسی به موضوع علاقه مند باشه بازشون کنه.
    پوزش

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirmms
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    115

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    آی راست میگی رویا خانم
    حرفت کاملا متینه
    دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم کسی نیست ؟؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Mohamad.Net.MSDN
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    یه جای دنیا
    پست
    43

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    من تمام دنیا رو زیر و رو کردم در حواب فقط فهمیدم که پس برنامه اکسل رو درست کردند برای چی؟
    برای محاسبه دیگه
    شما باید فرمولی رو که در اکسل وارد کردی به زبان VB ترجمه کنی بعد وارد برنامه بکنی تا وقتی اطلاعات وارد شد ، برنامه محاسبه بکنه بعد خروجی بده
    به صورت اتوماتیک هنوز نمیشه کاری کرد که برنامه خودش بفهمه شما از چه فرمولی استفاده میکنید بعد اون فرمول رو به کدهای دات نت ترجمه کنه و خروجی رو به شما بده ـتازه کفشهاتونم واکس بزنه و چایی هم بیاره میل کنید.

  9. #9

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    نمیشه مثل ورد ، اکسل را داخل برنامه باز کرد و ازش استفاده کرد ؟ یک جایی مخفیش کنیم باهاش کار کنیم ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    مثلا می تونی از داخل وی بی اجراش بگیری :
      Process.Start(Application.StartupPath & "/book1.xls")

  11. #11

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    نقل قول نوشته شده توسط davood-ahmadi مشاهده تاپیک
    مثلا می تونی از داخل وی بی اجراش بگیری :
      Process.Start(Application.StartupPath & "/book1.xls")
    مرسی
    دوتا سوال :
    -- میشه برنامه بصورت مخفی اکسل را باز کند ؟
    -- اگر فایل باز باشد ، میتوانم با همان کدها مقادیر را تغییر دهم و ذخیره کنم ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار davood-ahmadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    568

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    با دستور زیر می تونی به جواب سوال اول برسی ولی دومی رو نمی دونم باید تست کنی. (تا اونجایی که من می دونم باید بسته شده)
    Shell(Application.StartupPath & "/book1.xls", AppWinStyle.Hide, True)

  13. #13

    نقل قول: کار با فایل excel و دریافت نتیجه

    سلام
    من هنوز نتونستم به نتیجه برسم میشه کمک کنید

تاپیک های مشابه

  1. پیشنیاز های برنامه کار با فایل excel
    نوشته شده توسط barnamenevisforme در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 17:34 عصر
  2. مشکل با آپلود پروژه کار با فایل excel
    نوشته شده توسط BestFriend در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1391, 20:26 عصر
  3. سوال: دریافت اطلاعات از فایل excel و وارد کردن آن به sql database
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 00:39 صبح
  4. سوال: دریافت اطلاعات از فایل excel کاربران
    نوشته شده توسط L_eskandary در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1389, 23:16 عصر
  5. خطا در هنگام کار با فایل excel
    نوشته شده توسط MShagi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 11:37 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •