نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای "Incorrect syntax near ','."

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    Question خطای "Incorrect syntax near ','."

    سلام من زمانیکه یک تکست باکس رو تو فرمم پر نمیکنم این خطا رخ میده ضمنا تو دیتابیسم هم تیک خالی بودن رو زدم


    "Incorrect syntax near ','."






    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=TEST;Integrated Security=True");
    conn.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = conn;
    string sql =
    " Insert Table (nosanad,rostaname,mas_name,mas_datetasis,mas_totm etr,mas_metrshab,mas_ehdakon,mas_sazan,mas_masol,m as_masoltel,mas_motavali,mas_motavalitel,mas_vazba na,mas_vazfal,mas_vazfalcom,mas_taminprice,mas_emk anat_sottasvir,mas_emkanat_farsh,mas_emkanat_book, mas_emkanat_nobook,mas_emkanat_compi,mas_emkanat_s ervice,mas_emkanat_tel,mas_emkanat_notel,mas_emkan at_sysgarma,mas_emkanat_mazhabbook,mas_emkanat_oth er,mas_emkanat_syssarma,mas_emkanat_jabekomak,mas_ othercomm)";
    sql += "values ({0} , '{1}', '{2}' , '{3}' , {4} , {5} , '{6}' , '{7}' , '{8}' , {9} , '{10}' , {11} , '{12}' , '{13}' , '{14}' , '{15}' , '{16}' , '{17}' , '{18}' , '{19}' , '{20}' , '{21}' , '{22}' , '{23}' , '{24}','{25}', '{26}' , '{27}' , '{28}' , '{29}' ) ";
    sql = string.Format(sql,
    txtsanad.Text,
    txtrosta.Text,
    txtmasname.Text,
    txtmastasis.Text,
    Int32.Parse(txtmasmetr.Text),
    Int32.Parse(txtmasmetrshab.Text),
    txtmasehda.Text,
    txtmassazand.Text,
    txtmasmasol.Text,
    txtmasoltel.Text,
    txtmasmota.Text,
    txtmasmotatel.Text,
    vazbana.Trim(),
    fal.Trim(),
    comfal.Trim(),
    txttaminprice.Text,
    checkBox1.Checked,
    checkBox2.Checked,
    checkBox3.Checked,
    txtnobook.Text,
    checkBox4.Checked,
    checkBox6.Checked,
    checkBox7.Checked,
    txtnotel.Text,
    checkBox5.Checked,
    checkBox8.Checked,
    txtothersys.Text,
    checkBox12.Checked,
    checkBox10.Checked,
    txtmascomm.Text);
    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    نقل قول: خطای "Incorrect syntax near ','."

    سلام دوست عزیز
    این خطا زمانی پیش میاد که شما تعداد فیلدهایی رو که برای اضافه کردن انتخاب می کنید یا کمتر یا بیشتر از تعداد VALUES ها است یا مثلا در قسمت VALUSE ها شما یک کاما , زیادتر یا کمتر گذاشتین یا نوع فیلد عددی را اشتباه داده ای وارد می کنید مثلا یک فیلد دادهای رو در قسنت ولیوز به صورت رشته ای عدد داده اید '{2}'

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای incorrect syntax near ')' به خاطر چیست؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 17:15 عصر
  2. خطای .'?'Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behzad_rainy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1390, 22:20 عصر
  3. {"Incorrect syntax near 'INNERJOIN'."}
    نوشته شده توسط shima2006 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 19:56 عصر
  4. سوال: خطای .' )' Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 15:29 عصر
  5. "incorrect syntax near"tablename
    نوشته شده توسط ghacem.sh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 07:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •