نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور از توابع OpenGl استفاده کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    چطور از توابع OpenGl استفاده کنم؟

    سلام برای استفاده از توابع کتابخانه opengl تو Qt چیکار کنم ؟ طبق آموزش خود سایت Qt جلو رفتم ولی توابعی مثل glvertex3f رو نمیشناسه!! هم QGLWidget رو اینکلود میکنم هم اینو Qt += opengl تو فایل .pro اضافه میکنم ولی جواب نمیده.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331

    نقل قول: چطور از توابع OpenGl استفاده کنم؟

    یکی از مثال های (demo) خود qt رو اجرا کنید تا ببینید اجرا میشه؟
    منظورم دموهای توی qt creator ه که برچسب opengl خورده. مثل hello gl

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: چطور از توابع OpenGl استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط MSK مشاهده تاپیک
    یکی از مثال های (demo) خود qt رو اجرا کنید تا ببینید اجرا میشه؟
    منظورم دموهای توی qt creator ه که برچسب opengl خورده. مثل hello gl
    نه اونا هم اجرا نمیشن

  4. #4

    نقل قول: چطور از توابع OpenGl استفاده کنم؟

    سلام

    احتمالاً داری از نسخه‌ای از کیوت استفاده میکنی که برای پشتیبانی از OpenGL از کتابخانه‌ی ANGLE استفاده میکنه.
    برای رفع این مشکل باید کیوت رو با سوییچ opengl desktop- کامپایل کنید و یا از نسخه‌ی کامپایل شده با این سوییچ استفاده نمایید(اینجا).
    در صورت استفاده از لینک فوق ممکنه در اجرای برنامه های Qt Quick2 با مشکل مواجه بشید (بعید میدونم در Qt Quick1 ایجاد مشکل کنه)

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    NULL
    پست
    87

    نقل قول: چطور از توابع OpenGl استفاده کنم؟

    سلام.
    من به مشکلی شبیه این برخورد کردم . رفتم opengl رو همراه با glut , glu گرفتم و به برنامه اضافه کردم مشکلم حل شد.به
    #include <GL/glu.h>

    نیاز داشت .

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: توی این فریم ورک چطور باید از مدل استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش CakePHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 15:39 عصر
  2. سوال: چطور از Opengl استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط Armin060 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1388, 18:35 عصر
  3. چطور از جستجوی سایت استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط PC2st در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 دی 1386, 20:39 عصر
  4. از SQL چطور استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط مطهر در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1383, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •