صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 66 از 66

نام تاپیک: دانلود کنید: کامپوننت DatePicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه با سورس)

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    لطفا من رو هم راهنمایی کنید(پیر شدم از بس تلاش کردم!)
    من فایل AmirCalendar.dll رو تو پوشه Bin پروژه ام قرار می دم بعد addRefrence می کنم این فایل رو بعد هم از ChooseItem فایل رو اضافه می کنم، اضافه می شه روی صفحه هم میاد حتی Using هم می کنم اما اجرا که می زنم این خطا رو می ده:
    the type Or Namespace name 'AmirCalendar' could net be found(are you missing a using directive or an assembly reference?)
    تو رو خدا کمک کنید خیلی ضروریه

  2. #42

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام
    فریمورک برنامت احتمالا رو Client Profile 4 تنظیم شده. بزارش رو net framework 4

  3. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    مرسی از پاسختون درست شد، اما یه سوال: اگر این تغییر رو تو پروژه اصلیم بدم که مشکلی براش پیش نمیاد؟
    و یه سوال دیگه: من یه گریدویو دارم می خوام یکی از سلول هاش این تقویم شمسی باشه، می شه راهنمایی کنید چه جوری می شه این کار رو انجام داد؟(اگر سوالم رو بد جا پرسیدم ببخشید تذکر بدید یه تاپیک جدی باز می کنم)
    باز هم بی نهایت تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله fa_karoon : جمعه 21 تیر 1392 در 21:41 عصر

  4. #44

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام
    اگر این تغییر رو تو پروژه اصلیم بدم که مشکلی براش پیش نمیاد؟
    نخیر مشکلی پیش نمیاد
    من یه گریدویو دارم می خوام یکی از سلول هاش این تقویم شمسی باشه، می شه راهنمایی کنید چه جوری می شه این کار رو انجام داد؟
    تو پروژه TestControl که تو پست اول قرار دادم مثالش هست. با این حال
    بعد از اعمال تغییراتی که تو پست 34 دربارش گفتم، فرض کنید منبع داده ما به این صورت باشه
    var persons = new List<Person>
    {
    new Person { BirthDate = "1364/01/01", Fullname = "AAAAA"},
    new Person { BirthDate = "1352/07/24", Fullname = "BBBBB"},
    new Person { BirthDate = "1354/11/23", Fullname = "CCCCC"},
    new Person { BirthDate = "1380/05/11", Fullname = "DDDDD"}
    };

    یا به این صورت
                var persons = new List<Person>
    {
    new Person { BirthDate = new DateTime(1985,2,10), Fullname = "AAAAA"},
    new Person { BirthDate = new DateTime(1990,11,23), Fullname = "BBBBB"},
    new Person { BirthDate = new DateTime(1983,7,14), Fullname = "CCCCC"},
    new Person { BirthDate = new DateTime(1972,12,17), Fullname = "DDDDD"}
    };

    اگه از DataTable استفاده میکنید، BirthDate و Fullname میشن همون ستونهای DataTable.
    کافیه به گرید 2 تا ستون اضافه کنید به صورت دستی.
    اولی از نوع DataGridViewTextBoxColumn که میخوایم ستون Fullname رو بهش بایند کنیم (پس DataPropertyName این ستون رو برابر Fullname قرار میدیم)
    دومی از نوع DataGridViewFarsiDatePickerColumn که میخوایم ستون BirthDate رو بهش بایند کنیم (پس DataPropertyName این ستون رو برابر BirthDate قرار میدیم)

    در نهایت هم
    gridPerson.AutoGenerateColumns = false;
    gridPerson.DataSource = persons;


    اگه قراره ستون BirthDate قابل ویرایش باشه، خصوصیت ReadOnly این ستون رو برابر False بزارید

    موفق باشید

  5. #45

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام منم مشکل بالا رو دارم و نمیتونم و ویژوال استودیو 2010 ازش استفاده کنم اگر بشه لطفا ورژن 2010 رو هم قرار بدید

  6. #46

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    نقل قول نوشته شده توسط civilan مشاهده تاپیک
    سلام منم مشکل بالا رو دارم و نمیتونم و ویژوال استودیو 2010 ازش استفاده کنم اگر بشه لطفا ورژن 2010 رو هم قرار بدید

    1. فایل solution رو با Notepad یا wordpad باز کنید
    2. در Header فایل، version رو به 11.00 و Visual Studio رو به 2010 تغییر بدید

  7. #47

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    آقای امیر میشه بگید چطوری default selected value
    رو برای هر روز تغییر بدیم و تاریخ هر روز در default بگیرد؟!
    یکم عجله دارم،ممنون میشم جواب بدید

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    ای کاش شبیه این میشد با کیبورد تاریخ رو وارد کرد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D8%B3%DB%8C

    اونم یه مشکل داره توی 2012 نمیشه اسفادش کرد

  9. #49

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام

    چطوری default selected value
    رو برای هر روز تغییر بدیم و تاریخ هر روز در default بگیرد؟!
    تو فرم لود
                datePicker1.Value.FarsiSelectedDate = FarsiDateHelper.GetShortFarsiDate(DateTime.Now);
    // or
    datePicker1.Value.GregorianSelectedDate = DateTime.Now;

    واسه حالت دوم (ست کردن با تاریخ میلادی) بخش اول از پست 32 رو بخونید

    ای کاش شبیه این میشد با کیبورد تاریخ رو وارد کرد
    تو پست 24 و 29 توضیح دادم در این مورد

  10. #50

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام
    يكي به من بيچاره بگه اگه بخوام تاريخ روز رو تو Value اين كامپوننت قرار بدم چي‌كار بايد بكنم. يعني هر روز كه فرم من باز ميشه تاريخ روز ديده بشه.
    تو رو خدا

    شرمنده تو پست‌ها جوابشو پيدا كردم ممنون از همه.

  11. #51

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    اگه قراره از تاریخ ویندوز استفاده کنی میتونی به میلادی اینجوری بنویسی :
    PersianCalendar.Value.GregorianSelectedDate = DateTime.Now;



    (درسته تقریبا یک ماهی گذشته ولی گذاشتم واسه نفر بعدی :D)

  12. #52

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام
    خیلی ممنون بابت کامپوننت بسیار عالی که آماده کرده اید
    فقط یه خواهش دارم...
    من در نرم افزارم از کامپوننتی استفاده می کنم که امکان خالی گذاشتن تاریخ نیز وجود دارد، اما در این کامپوننت امکان خالی گذاشتن آن وجود ندارد و در زمانی که value آن را پاک کنم یا null قرار می دهم بلافاصله تاریخ جاری سیستم جایگزین می شود.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  13. #53

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام
    کار تون بسیار عالی و باقیات صالحاته
    می خوام یک event calendar view در وبم ایجاد کنم و منتها تنها مشکلم اینه که نمی دونم که چطور به برنامه بگم که event ها رو از کجا بخونه
    می تونید راهنماییم کنید/.

  14. #54

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام آقا karaji333 بابت سورس تاریخ شمسی من از این کامپونت شما در برنامه استفاده کردم کامپونت خیلی خوب و کار راندازی هستش ولی یه مشکلی بر خورد کردم نمی تونم مقدار تاریخی که در تاریخ datetimepicker وجود دارد رو ذخیره کنم در دیتابیس من جدولم رو از نوع ساختم ولی برنامه به هیچ عنوان اطلاعات رو رو ذخیره نمی کنه من با تکنولوژی ای اف برنامه نویسی میکنم همه اطلاعات ذخیره میشه ولی اون نه جدول رو 2 بار از نوع باز سازی کردم ولی باز نمیشه اطلاعات رو ثبت کرد هنوز ممنون میشم بگشید ایراد برنامه چی هستش.
    این سورس من هستش.
                        tblBusiness.B_Address = txtaddress.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Shobe = TxtBranch.Text.Trim();
    tblBusiness.B_City = txtcity.Text.Trim();
    tblBusiness.B_DateTeses = cmbfarsiclander.Text;
    tblBusiness.B_DateOfRegistration = LblDate.Text.Trim();
    tblBusiness.B_ShomareAgtesade = txtEconomicIssue.Text.Trim();
    tblBusiness.B_NoyShogl = txtjob.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Last = txtlast.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Mobile = txtmobile.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Name = txtname.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Ostan = txtostan.Text.Trim();
    tblBusiness.B_RegistrationTime = LblTime.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Sex = cmbsex.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Tel = txttel.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Semet = txtTheJob.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Town = txttown.Text.Trim();
    tblBusiness.B_KhodShogl = txtYourJob.Text.Trim();
    tblBusiness.B_Logo = picBytes;
    db.AddToTbl_Business(tblBusiness);
    db.SaveChanges();



    اون کدی که با تمام کد ها فرق داره کد برای ذخیره در دیتابیس هستش

  15. #55

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    با درود به شما
    ميشه لطفا بفرماييد چطوري مي تونم اين تقويم را بدون ديدن مناسبتهاي قمري ببينم؟يعني بايد چه تغغيراتي توش بدم تا اين كار انجام بشه؟من توي پروژم لازم دارم كه فقط تقويم فارسي باشه تا كاربر بتونه تاريخ را انتخاب كنه همين.و نيازي به مناسبت ها ندارم.
    اگه خودتون هم داشتيد لطفا بذاريد ممنون ميشم

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    نقل قول نوشته شده توسط DScorpion مشاهده تاپیک
    سلام ورژن این کد مشکل داره داخل 2010 باز نمیشه چه کارش کنم؟
    کد دیگه ای ندارین؟
    ممنون
    اگه نمایش مناسبتهامهم نیست میتونید از کنترلی که لینکش تو امضام هست استفاده کنید.

  17. #57

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام خدمت همه دوستان.

    اگه بخوام تاریخ رو مقایسه کنم بجز تبدیل به میلادی، راه حل دیگه ای داره که مقایسه انجام بشه که کدوم بزرگتره کدوم کوچیکتر؟

  18. #58

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام
    ممنون از کامپوننت خوبتون.
    اگه من بخوام از کلاس های این کامپوننت استفاده کنم و فقط با دادن تاریخ true یا false بودن روز تعطیل رو برگردونه چکار باید بکنم.لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  19. #59
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    بندر معشور
    پست
    87

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DataPicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    دوست عزيز karaji333 ضمن تشكر از زحمتي كه كشيديد . امكانش هست كه مثال از استفاده از اين ابزار در vb.net بذاري . هر كدام از دوستان هم بتونه ممنون ميشم

  20. #60

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DatePicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    فایل day events.xml را به پرژه اضافه کردم ولی تغییراتی که میدم تو برنامه اعمال نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید ،

  21. #61

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DatePicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام
    چطور باید رویداد DoubleClick(object sender, EventArgs e) دابل کلیک را فعال کنم؟

  22. #62

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DatePicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام
    چرا این NumericUpDown وقتی ماوس روشون هست 3تا 3 تا اعمال میشه؟
    میخوام یکی یکی تغییر کنه باید چیکار کنم؟

  23. #63

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DatePicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا این NumericUpDown وقتی ماوس روشون هست 3تا 3 تا اعمال میشه؟
    میخوام یکی یکی تغییر کنه باید چیکار کنم؟
    سلام کسی از دوستان نمیدونه چطوره وقتی ماوس روی (ماه و سال) میره با چرخش قلتک ماوس بجای 3 تا 3 تا عوض شدن ماه و سال (یکی یکی ) کم و زیاد بشه؟
    incrementesh = 1 هست .

  24. #64

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DatePicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    با این روش درستش کردم - اینجا قرار میدم تا اگه کسی خواست استفاده کنه

    protected override void OnMouseWheel(MouseEventArgs e)
    {
    HandledMouseEventArgs hme = e as HandledMouseEventArgs;
    if (hme != null)
    hme.Handled = true;

    if (e.Delta > 0)
    this.Value += this.Increment;
    else if (e.Delta < 0)
    this.Value -= this.Increment;
    }

  25. #65

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DatePicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    فایل پیوست شده کجاست؟؟

    از کجا باید دانلود کنیم ؟؟

  26. #66

    نقل قول: دانلود کنید: کامپوننت DatePicker فارسی با قابلیت نمایش مناسبتهای تقویم شمسی و قمری (همراه ب

    سلام. فایل پیوست شده دیگه قابل نمایش نیست؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. خبر: دانلود کنید:کامپوننت پرینت از هر قسمت از صفحه
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 23
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 13:10 عصر
  2. (دانلود کنید) آموزش ساخت Setup با VisuallStudio
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1390, 13:36 عصر
  3. خبر: دانلود کنید: کامپوننت تصاویر امنیتی همراه با سورس کد
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 00:37 صبح
  4. دانلود کنید :: پروژه دفتر تلفن با جاوا
    نوشته شده توسط sam166 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 دی 1389, 21:44 عصر
  5. خبر: دانلود کنید: کامپوننت (Jquery Slide Show (visual LightBox
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 13:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •