نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    سلام دوستان
    چطور میشه در یه فایل متنی اول یه خط از فایل رو بخونیم و مقدارشو بریزیم تو یه متغیر و بعد برگردیم اول سطری که خونده شده؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    سلام
    int i = 0;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string s = textBox1.Lines[i].ToString();
    label1.Text = s;
    i = i + 1;
    //برای برگرداندن کرسر به خط اول
    this.textBox1.Focus();
    textBox1.SelectionStart = 0;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سلام
    int i = 0;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string s = textBox1.Lines[i].ToString();
    label1.Text = s;
    i = i + 1;
    //برای برگرداندن کرسر به خط اول
    this.textBox1.Focus();
    textBox1.SelectionStart = 0;
    }
    من با فایل کار می کنم نه تکست باکس
    منظورمم از برگشتن به سرخط این بود که پوزیشن خوندن فایل برگرده به اول خطی که خونده نه کرسر داخل تکست باکس
    چون سایز فایل زیاده نمیشه کپیش کرد تو آرایه ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    یعنی تو بین این همه اساتید کسی نظری نداره؟

    تو سی++ در کلاس fstream یه تابع tellg داشتیم
    معادلی در سی شارپ داره؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    منظورت اینه که فایل تکس رو یه خط ازش بخونی بریزی تو یه متغییر بعدش دوباره بیای اول خط؟!!!!روشن تر بگو !!!میخوای چکار کنی ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    منظورت اینه که فایل تکس رو یه خط ازش بخونی بریزی تو یه متغییر بعدش دوباره بیای اول خط؟!!!!
    دقیقا همینو میخوام

    فرض کنید یه فایل بصورت زیر داریم
    1
    20
    8
    4
    5

    یه متغیر استرینگ هم به نام s داریم
    من میخوام مثلا وقتی 20 رو خوندم و ریختم تو s ، دوباره برگردم اول خطی که 20 خونده شده
    یعنی اگه readline بزنم دوباره 20 رو بده ....

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    خب اون برگشتش باید به چه شرطی باشه مثلا 20 خط داره فایلت برنامه باید از کجا بدونه که تو کدوم خط میخوای برگشت کنی به اول خط؟!!پس یه شرط بذار یا کلا فقط میتونی یه خط رو بخونی؟و برگشت کنی به اول خط

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    خب اون برگشتش باید به چه شرطی باشه مثلا 20 خط داره فایلت برنامه باید از کجا بدونه که تو کدوم خط میخوای برگشت کنی به اول خط؟!!پس یه شرط بذار یا کلا فقط میتونی یه خط رو بخونی؟و برگشت کنی به اول خط
    می خوام هر وقت
    s =="20"
    شد اون وقت برگرده اوله خط ...

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: خوندن یه خط از فایل متنی و برگشتن به اول خط

    با سلام شما که میخوای باز به اول خط برگردی احتمالا میخوای با این رشته که پیدا شده یه سری عملیات انجام بدی پس بجای اون خط با اون رشته کار کن
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.IO;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    try
    {
    StreamReader sr = new StreamReader(@"c:\test.txt");
    Console.WriteLine("please enter a name or Degit you want found in the file:");
    string serch = Console.ReadLine();
    string line = "";
    while ((line = sr.ReadLine()) != null)
    {
    if (line == serch)
    {
    Console.WriteLine("found!!!");
    break;
    }
    else
    {

    }

    }

    Console.ReadKey();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Console.WriteLine("warninig!!!!!!!!!!");
    Console.WriteLine("-------------------------------------------");

    Console.WriteLine(ex.Message);

    Console.WriteLine("-------------------------------------------");
    Console.ReadKey();
    }

    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 18:40 عصر
  2. سوال: خوندن یک فایل متنی
    نوشته شده توسط amin one در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1390, 23:51 عصر
  3. خوندن داده ها از یه فایل csv چه فرقی می کنه با یه فایل متنی معمولی؟
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اسفند 1389, 11:13 صبح
  4. سوال: خوندن اطلاعات از فایل متنی و وارد کردن به listbox
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 فروردین 1389, 13:53 عصر
  5. راهی خوندن جملات فارسی از فایل متنی
    نوشته شده توسط white tower در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 20:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •