نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ضمیمه کردن فونت

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    ضمیمه کردن فونت

    دوستان من چند تا فونت به سایتم ضمیمه کردم تو کروم و اکسپلورر درست نشون میده ولیبا فایر فاکس مشکل داره
    بنظرتون مشکل از چیه؟



    @font-face
    {
    font-family:'titr';
    src: url('fonts/BTitrBold.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
    url('fonts/BTitrBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
    url('fonts/BTitrBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }
    @font-face
    {

    font-family: 'nazanin';
    src: url('fonts/BNazanin.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
    url('fonts/BNazanin.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
    url('fonts/BNazanin.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }


  2. #2
    کاربر جدید آواتار Omid_h70
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    9

    نقل قول: ضمیمه کردن فونت

    شما فرمت eot رو جابه جا کنید با بقیه ببینید فرق می کنه یا نه...

    @font-face
    {
    font-family:'titr';
    src: url('fonts/BTitrBold.eot?#') format('eot'); /* IE6–8 */
    src:url('fonts/BTitrBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
    url('fonts/BTitrBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ *
    {/


    و شاید هم ممکنه با فنت های لوکال که روی کامپیوتر client هست تداخل ایجاد کنه...

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: ضمیمه کردن فونت

    خیلی ممنونم ربطش رو نفهمیدم و لی وقتی آوردمش آخر درست شد

    مرسی

  4. #4
    کاربر جدید آواتار Omid_h70
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    9

    نقل قول: ضمیمه کردن فونت

    والا ie یه دیگه
    بر میگرده به اینکه هر browser چه طور دنبال فرمت مورد نظرش می گرده ...اگر اشتباه نکنم

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن فونت جدید به ادیتور دلفی چگونه است ؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 13:08 عصر
  2. خطا در ضمیمه کردن فایل
    نوشته شده توسط mdaryaee در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 08:37 صبح
  3. تنظیم کردن فونت و رنگ فونت و رنگ پس زمینه و...... جدولی که
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 06:55 صبح
  4. ضمیمه کردن DLL
    نوشته شده توسط Milad2002b در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 14:38 عصر
  5. ذخیره کردن فونت ها در registry
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1382, 16:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •