نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جستجو با استفاده از تکس باکس

  1. #1

    جستجو با استفاده از تکس باکس

    سلام دوستان یه سوال دارم :
    من یک تکس باکس دارم میخوام همینطوری که مثلا اعداد رو وارد میکنم اعداد مشابه به اونو در پایگاه جستجو کنه و در گرید در نهایت نشون بده.....میدونم این کار با استفاده از رویداد های تکس باکسه ولی کدشو میخوام ممنون....چیزی شبیه سرچ تو گوگله

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: جستجو با استفاده از تکس باکس

    روی تکس باکست دابل کلیک کن و در رویداد تکست چنجت کدها رو بنویس

  3. #3

    نقل قول: جستجو با استفاده از تکس باکس

    خوب دوست عزیزم منظوره من اینه که مثلا قبلا شماره دانشجویی871127045 رو وارد کرده و ذخیره و حالا وقتی 87 رو به ترتیب میزنه تو دیتا گرید بقیه اطلاعت رو نشون بده مثه جستجو تو گوگل که مثلا وقتی مییخواییم دنباله نرم افزار خاص بگردیم تا مینویسیم نرم افزار بقیشو خودش میاره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: جستجو با استفاده از تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط behruz1212 مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیزم منظوره من اینه که مثلا قبلا شماره دانشجویی871127045 رو وارد کرده و ذخیره و حالا وقتی 87 رو به ترتیب میزنه تو دیتا گرید بقیه اطلاعت رو نشون بده مثه جستجو تو گوگل که مثلا وقتی مییخواییم دنباله نرم افزار خاص بگردیم تا مینویسیم نرم افزار بقیشو خودش میاره
    سلام.
    در رویداد textchanged مربوط به تکست باکس باید از دستور LIKE استفاده کنید.
    مثلا :
    "select * from TblStudent where UserName LIKE '" + TxtStudentID.Text + "%'"

    این فقط یه مثال هست که شماره دانشجوهایی رو که با مقدار وارد شده وجود دارند رو نمایش میده ولی شما حتما ازپارامترها استفاده کنید و هیچوقت مستقیما مقدار تکست باکس رو وارد کوئری نکنید.
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: جستجو با استفاده از تکس باکس

    سلام
    دوست خوبم شما با ADO می خواهید جستجو کنید یا Linq؟

  6. #6

    نقل قول: جستجو با استفاده از تکس باکس

    دوستان من این کد رو تو text cganged مینویسم
     dataGridView1.DataSource = k.select("select * from st where stname like '" + txtname.Text + "'%", "st").Tables[0];

    ولی این ارورو میده ...Syntax error in query expression 'stname like 'م'%'.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: جستجو با استفاده از تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط behruz1212 مشاهده تاپیک
    دوستان من این کد رو تو text cganged مینویسم
     dataGridView1.DataSource = k.select("select * from st where stname like '" + txtname.Text + "'%", "st").Tables[0];

    ولی این ارورو میده ...Syntax error in query expression 'stname like 'م'%'.
    تک کوتیشن رو باید بعد از % بذاری نه قبلش.

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در بانک با استفاده از تکست باکس و کمبوباکس
    نوشته شده توسط kafinetetaha در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 01:17 صبح
  2. نمایش جستجو در تکس باکس
    نوشته شده توسط look20 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 فروردین 1389, 08:50 صبح
  3. مبتدی: جستجو در تکس باکس
    نوشته شده توسط dr_ghezavat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1388, 14:50 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 تیر 1388, 15:53 عصر
  5. نمایش تقویم با استفاده از تکس باکس
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 11:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •