نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

  1. #1

    مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    سلام دوستان عزیز من کد php رو که مثلا داخل تگ های مربوط به اون که توسط syntax Highlighter تعریف شده قرار میدم
    همه چه درست کار میکنه ولی بصورت rtl هست
    البته اینو هم بگم که داخل محیط fckeditor هستش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    باید کلاسه css اشو پیدا کنی . بهش text-direction:left; رو بدی
    نتونستی ادرس بده ردیفش کنیم

  3. #3

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    داخل فایل css
    syntax Highlighter

    اینکارو انجام دادم ولی کارایی نداشت؟؟



  4. #4

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    دوستان اگه کسی تاحالا به چنین مشکلی خورده ممنون میشم جواب بدن
    تنظیمات رو انجام دادم ولی باز هم....

  5. #5

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    نقل قول نوشته شده توسط omidabedi مشاهده تاپیک
    باید کلاسه css اشو پیدا کنی . بهش text-direction:left; رو بدی
    نتونستی ادرس بده ردیفش کنیم
    .syntaxhighlighter textarea {
    -moz-border-radius: 0 0 0 0 !important;
    -webkit-border-radius: 0 0 0 0 !important;
    background: none !important;
    border: 0 !important;
    bottom: auto !important;
    float: none !important;
    height: auto !important;
    left: auto !important;
    line-height: 1.1em !important;
    margin: 0 !important;
    outline: 0 !important;
    overflow: visible !important;
    padding: 0 !important;
    position: static !important;
    left: auto !important;
    direction: ltr !important;
    text-align:left !important;
    top: auto !important;
    vertical-align: baseline !important;
    width: auto !important;
    box-sizing: content-box !important;
    font-family: "Consolas", "Bitstream Vera Sans Mono", "Courier New", Courier, monospace !important;
    font-weight: normal !important;
    font-style: normal !important;
    font-size: 1em !important;
    min-height: inherit !important;
    min-height: auto !important;
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    توی فایل های دیگه خود سایت کد دیگه ای که متن رو راست به چپ ندارید!

    الان این کدی که شما گزاشتید درسته و باید کار بکنه!

  7. #7

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    چرا : اول صفحه هستش دیگه
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl">
    این اگه نباشه که نمیشه ؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    اقا درست شد
    ممنون از همگی
    دوستان اگه به این مشکل خوردید به این شکل عمل کنید
    در قسمت source در fckeditor

    <span style="direction:ltr;text-align:left;>
    <h1>Hello SyntaxHighlighter</h1>
    <pre class="brush: php;">
    function helloSyntaxHighlighter()
    {
    return "hi!";
    echo $noo;
    }
    </pre>

    </span>

  9. #9

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    شما از inline style استفاده کردی
    من خودم شخصا همین مشکل رو با syntax highlighter داشتم برطرفش کردم
    بهتر بود external sheet استفاده میکردی

  10. #10

    نقل قول: مشکل راست چین شدن کد ها در syntax Highlighter

    نقل قول نوشته شده توسط omidabedi مشاهده تاپیک
    شما از inline style استفاده کردی
    من خودم شخصا همین مشکل رو با syntax highlighter داشتم برطرفش کردم
    بهتر بود external sheet استفاده میکردی
    اتفاقا بصورت همون فایل کناری یا external هست

تاپیک های مشابه

  1. مشکل عدم راست چین شدن کامل فارسی در report viewer
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1398, 10:32 صبح
  2. سوال: مشکل در راست چین شدن تاریخ در دستور پرینت در سیستم های مختلف
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1391, 08:19 صبح
  3. مشکل با راست چین شدن و چپ چین شدن در Telerik
    نوشته شده توسط n_behzad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 22:25 عصر
  4. سوال: مشکل در راست چین شدن منو
    نوشته شده توسط goldax در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1389, 16:42 عصر
  5. HREDate , مشکل راست چین شدن
    نوشته شده توسط nazanin20 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •