نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

  1. #1

    نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    سلام دوستان عزیز:
    میخواسم ببینم چطوری میشه دستور لایک رو نوشت که نتیجه بهتر گرفت مثلا آموزش جاوا و آموزش آجاکس فقط با دیدن آموزش لیست کنه
    با این کد انجام دادم ولی نمیشه
    mysql_query("SELECT * FROM _tbup  WHERE `sub` LIKE '%{$sub}%'");

  2. #2

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like


    mysql_query("SELECT * FROM _tbup WHERE `sub` LIKE '%{$sub}%' OR `sub` LIKE '{$sub}%' OR `sub` LIKE '%{$sub}'");


    ببین کار میکنه

  3. #3

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک

    mysql_query("SELECT * FROM _tbup WHERE `sub` LIKE '%{$sub}%' OR `sub` LIKE '{$sub}%' OR `sub` LIKE '%{$sub}'");


    ببین کار میکنه
    ممنون از توجهتون ولی قبلا اینو امتحان کرده بودم ،نه جواب نمیده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    راستش اگه متغیر sub$ شما مقدارش برابر با آموزش باشه با قرار گرفتن بین دو کاراکتر ٪ قطعا باید هر موضوعی که توش آموزش هست را بیاره ، مشکل باید از جای دیگه باشه .... ، در کل کلا با این موضوع قررادادن متغیر و غیره توی quote حال نمیکنم ، این باید هر دو را لیست کنه مگه اینکه اصلا وجود نداشته باشه :

    mysql_query("SELECT * FROM _tbup  WHERE sub LIKE '%".$sub."%'");

  5. #5

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    راستش اگه متغیر sub$ شما مقدارش برابر با آموزش باشه با قرار گرفتن بین دو کاراکتر ٪ قطعا باید هر موضوعی که توش آموزش هست را بیاره ، مشکل باید از جای دیگه باشه .... ، در کل کلا با این موضوع قررادادن متغیر و غیره توی quote حال نمیکنم ، این باید هر دو را لیست کنه مگه اینکه اصلا وجود نداشته باشه :

    mysql_query("SELECT * FROM _tbup  WHERE sub LIKE '%".$sub."%'");
    آره فقط همون رو لود میکنه یعنی خود شو فقط؟

  6. #6

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    شاید خیلی مرتبط نباشه ولی Collation دیتابیس/جداول/فیلدها رو چک کنید که روی utf8_bin باشه. ضمناً کوئری 'SET NAMES 'utf8 قبل از این کوئری اجرا شده باشه. اگر هم از mysql_real_escape_string استفاده میکنید، قبلش حتماً دستور ;('mysql_set_charset('utf8 رو اجرا کنید.

  7. #7

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    شاید خیلی مرتبط نباشه ولی Collation دیتابیس/جداول/فیلدها رو چک کنید که روی utf8_bin باشه. ضمناً کوئری 'SET NAMES 'utf8 قبل از این کوئری اجرا شده باشه. اگر هم از mysql_real_escape_string استفاده میکنید، قبلش حتماً دستور ;('mysql_set_charset('utf8 رو اجرا کنید.
    اینکار ها هم انجاام شده بود

  8. #8

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    دوستان عزیز من نتیجه گرفتم گفتم شماهم استفاده کنید
    mysql_query("SELECT * FROM _tbup  WHERE MATCH(sub) AGAINST('+$sub' IN BOOLEAN MODE) ");

    http://programmers.stackexchange.com/questions/155645/better-way-to-search-for-text-in-two-columns

  9. #9

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    خوبه که مشکلتون رفع شد ولی دقت کنید که Full Text Search فقط در MyISAM قابل دسترسی هست و توی InnoDB این ویژگی در دسترس نیست.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خوبه که مشکلتون رفع شد ولی دقت کنید که Full Text Search فقط در MyISAM قابل دسترسی هست و توی InnoDB این ویژگی در دسترس نیست.
    من توی stackoverflow.com خوندم که Full Text Search توی نسخه ی 5.6.4 MySQL به InnoDB اضافه شده: Fulltext Search with InnoDB

  11. #11

    نقل قول: نتیجه گرفتن بهتر از دستور like

    نمیدونم والا، توی سایت MySQL.com چیزی ندیدم. باز هم بررسی میکنم و اگه واقعاً بود، خبر میدم ولی تا جایی که اطلاع دارم، پشتیبانی نمیشه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با دستور Like در query گرفتن از Access
    نوشته شده توسط uniservice در بخش Access
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1397, 23:36 عصر
  2. جستجو در بانک اکسس به وسیله دستور like
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 22:32 عصر
  3. استفاده از دستور LIKE
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 14:23 عصر
  4. مشکل در اجرای دستور like
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 07:49 صبح
  5. دستور like
    نوشته شده توسط betanam در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1382, 12:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •