نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    Question چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    سلام دوستان...چجوری میشه یه فرم رو به صورت تدریجی محو کرد...برای فرم لوگین میخوام...کسی کدش رو بلده؟؟

  2. #2

    نقل قول: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    سلام
    باید بایه تامیر مقدار opacity فرمت رو کم کنی

  3. #3

    نقل قول: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    از قسمت رخداد فرم لاگینت event / formclosing کد زیر رو بنویس ...

      for (int i = 0; i < 9; i++)
    {
    this.TopMost = false;
    this.Refresh();
    this.Opacity -= 0.1;
    System.Threading.Thread.Sleep(30);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    ممنون دوست من...
    منظورت اینه که opacity رو منهای عددی بکنم تا در نهایت به صفر برسه؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار daneshjo90
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    چايپاره
    پست
    282

    نقل قول: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    با سلام دوست عزیز خواهشا قبل از زدن تاپیک یه سرچی میکردی خوب بود

    بیا اینم لینک تاپیک که نگی گشتم نبود

    https://barnamenevis.org/showthread.p...568#post467568

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    سلام..شما که زحمت این تاپیک رو کشیدید....میشه یه لینک معرفی کنید که تو ویژوال 2012 چطوری میشه گزارشگیری کرد؟؟؟آخه چند روزیه سوالمو مطرح کردم و سرچ هم کردم ولی هموز جوابی نگرفتم..

  7. #7

    نقل قول: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    نقل قول نوشته شده توسط kordestan مشاهده تاپیک
    سلام..شما که زحمت این تاپیک رو کشیدید....میشه یه لینک معرفی کنید که تو ویژوال 2012 چطوری میشه گزارشگیری کرد؟؟؟آخه چند روزیه سوالمو مطرح کردم و سرچ هم کردم ولی هموز جوابی نگرفتم..
    لطفا براي هر موضوع تاپيك جديد ايجاد نماييد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    سلام
    بفرما
    داخل textbox مقدار محو شدن رو وارد میکنی و محو میشه



    Private Declare Function GetWindowLong Lib "user32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
    Private Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Private Declare Function SetLayeredWindowAttributes Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, ByVal crKey As Long, ByVal bAlpha As Byte, ByVal dwFlags As Long) As Long

    Private Sub Command1_Click()
    Dim Retval As Long
    Retval = GetWindowLong(hWnd, -20)
    Retval = Retval Or 524288
    SetWindowLong hWnd, -20, Retval
    SetLayeredWindowAttributes hWnd, 0, Val(Text1.Text), 2
    End Sub



  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    46

    نقل قول: چجوری یک فرم به طور تدریجی محو بشه

    سلام.
    چرا از تابع AnimateWindow که API هست استفاده نمیکنید؟ البته فقط واسه محو کردن تدریجی نیس ولی خب این کارم انجام میده. نا گفته نماند که گفته میشه بهتره از توابع API حتی الامکان استفاده نشه ولی بهرحال میشه این کار رو به سادگی توسط این تابع انجام داد. تو همین سایت سرچ کنید، زیاد استفاده کردن.

تاپیک های مشابه

  1. میخوام فرم به صورت FullScreen لود بشه ؟!
    نوشته شده توسط MSN_Issue در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1388, 09:21 صبح
  2. سوال: چجوری مختصات Panel از راست به چپ بشه و Scroll هم کار کنه؟
    نوشته شده توسط JaVaD_1900 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 11:01 صبح
  3. هر فرم فقط یک بار باز بشه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1387, 11:16 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 13:31 عصر
  5. چگونه یک فرم را ارام ارام محو کنیم
    نوشته شده توسط boys00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 20:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •