نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: linq

  1. #1

    Smile linq

    سلام بچه ها!!!
    کسی هست که بتونه بگه c این جا چکارست؟؟
    یعنی متغییره یا چیز دیگس ؟؟از چه نوعیه؟؟
    یه توضیح کلی؟؟؟؟


    var db = newmydataDataContext();
    var q = db.Tlogins.Where(c => c.username == user && c.password == pass);



  2. #2

    نقل قول: linq

    دوست عزیز برای اینکه به قول خودت بفهمی c چیه... لازم هستش با عبارت Lambda آشنا بشی ... که تمامی این مطالب تو سایت هست فقط یه سرچی بکن.

  3. #3

    نقل قول: linq

    یه توضیح مختصر میخوام برای پروژه ام

  4. #4

    نقل قول: linq

    http://www.prolearn-vs.com/lambda-expressions-in-linq.html


    http://irmeta.com/meta/index.php?topic=5295.0


    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb397687.aspx


    کاملا" توضیح داده

  5. #5

    نقل قول: linq

    سلام
    متد WHERE یک پارامتر از نوع ردیف داده ای
    Tlogins رو به عنوان ورودی میگیره.
    c از نوع این ردیف داده ای هست. در زمان نوشتن کد نوع c توسط کامپایلر Infer یا استنباط میشه. می تونید ماوس رو روی C نگهدارید.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش فیلدها در TextBox با LINQ
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1390, 10:50 صبح
  2. مقاله: LINQ
    نوشته شده توسط aminmgm در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 فروردین 1389, 19:25 عصر
  3. نظر بدین واسه مقاله LINQ
    نوشته شده توسط Mahdi-563 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 17:33 عصر
  4. ادیتور رایگان LINQ
    نوشته شده توسط Mehdi Asgari در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 13:57 عصر
  5. The C#‎ ?? null coalescing operator (and using it with LINQ)
    نوشته شده توسط dot_net_lover2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 مهر 1386, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •