نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساختمان داده برای ذخیره انواع مختلف نوع داده ای

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sadafmahjoobi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    ساختمان داده برای ذخیره انواع مختلف نوع داده ای

    به نظر شما اساتید، از چه ساختمان داده ای برای ذخیره انواع مختلف داده ای مثل int و stringو byte و ... استفاده کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ساختمان داده برای ذخیره انواع مختلف نوع داده ای

    سلام.
    در مورد سوالتون بیشتر توضیح بدید. دقیقا منظور و هدفتون رو توضیح بدید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sadafmahjoobi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    نقل قول: ساختمان داده برای ذخیره انواع مختلف نوع داده ای

    بله.من یه سری اطلاعات مثل شماره ملی، نام و نام خانوادگی و تصویر(که به صورت بایته) دارم و میخوام اینا رو در یه ساختمان داده ذخیره کنم. مشکل من فقط در مورد تصویره، چون اطلاعات دیگه رو به راحتی میتونم مثلا تو یه آرایه از نوع string ذخیره کنم

  4. #4

    نقل قول: ساختمان داده برای ذخیره انواع مختلف نوع داده ای

    عکس رو در یک ارایه جداگانه ذخیره کنید که نوع اون ارایه از نوع byte هستش

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sadafmahjoobi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    نقل قول: ساختمان داده برای ذخیره انواع مختلف نوع داده ای

    این کارم انجام دادم ولی نشد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ساختمان داده برای ذخیره انواع مختلف نوع داده ای

    از یک ArrayList استفاده کنید. بصورت زیر :
     // تبدیل عکس ذخیره شده در پیکچرباکس به بایت
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);
    byte[] pic_array = new byte[ms.Length];
    ms.Position = 0;
    ms.Read(pic_array, 0, pic_array.Length);

    // ساخت لیست ارایه ای و اضافه کردن انواع مختلف داده ها به آن
    ArrayList buf = new ArrayList();
    buf.Add(TxtKalaName.Text);
    buf.Add(10);
    buf.Add(pic_array);

    // خواندن عکس ذخیره شده در لیست آرایه ای و نمایش در یک پیکچر باکس دیگر
    byte[] picture = (byte[])buf[2];
    MemoryStream mms = new MemoryStream(picture);
    mms.Seek(0, SeekOrigin.Begin);
    pictureBox2.Image = Image.FromStream(mms);

    نمیدونم دلیلتون برای این کار چیه ولی اگر این کارتون از سر اجبار نیست، از این روش استفاده نکنید و داده هاتون رو در دیتابیس ذخیره کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین نوع داده برای ذخیره تاریخ شمسی تو پایگاه داده sql 2008 چیه؟
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 16:00 عصر
  2. سوال: نوع داده برای ذخیره رشته های بسیار طولانی
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1390, 21:28 عصر
  3. ذخیره کردن هر نوع داده ایی در دیتابیس (Access)
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 21:48 عصر
  4. سوال: جستجو در تاپیک ها برای ذخیره عکس در پایگاه داده
    نوشته شده توسط shotor moo ferferi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 15:45 عصر
  5. بهترن انواع داده برای ذخیره فیلدها
    نوشته شده توسط takavar_dez در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 04 بهمن 1389, 13:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •