نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سرفصل برای یادگیری PHP؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    سرفصل برای یادگیری PHP؟

    سلام برای یادگیری فشرده PHP چه سرفصل هایی رو پیشنهاد میکنید یادبگیرم؟هدفم ساخت پروژه و بازار کار هست
    من چندساله با سی شارپ کار کردم
    با برنامه نویسی شی گرا و اصولش آشنا هستم
    دست به کدم برای بانک های اطلاعاتی هم بدنیست
    html هم در حد مکفی بلدم


    یه نمونه

    - شروع کار با php

    • نوشتن اسکریپت های php
    • ساختار کد php
    • نوشتن و اجرانمودن یک اسکریپت ساده php و اضافه نمودن کامنت به کد برنامه


    2- متغیرها و انواع داده ها

    • معرفی داده ها ، مقادیر و نیز انواع داده ها در php : Boolean , Integer, Float, String, Array, Object, Resource, Null


    3- اعداد و اپراتورهای ریاضی

    • معرفی اعداد و اپراتورهای ریاضی
    • معرفی توابعی از PHP جهت عملیات پیچیده تر با اعداد


    4- رشته ها در PHP

    • کار با رشته ها
    • استفاده از گیومه های تکی و دوتایی
    • گیو مه های escape و دیگر کاراکترها
    • بهم چسباندن رشته ها
    • توابع دیگر جهت رشته ها


    5- ثوابت

    • معرفی ثوابت
    • فرمت دستور جهت تعریف ثوابت
    • تفاوتها بین متغیرها و ثوابت تعریف شده


    6- آرایه سوپرگلوبال $_SERVER

    • اخذ اطلاعاتی همانند headers و paths و مکان های اسکریپت با استفاده از عناصری از آرایه سوپرگلوبال $_SERVER


    7- مدیریت بر خطاها و رفع آنها در PHP

    • دوره PHP MySQL
    • مدیریت خطاها ، رفع خطاها و کدنویسی لازم جهت مدیریت خطاها
    • تنظیم سطح مورد نیاز جهت گزارش دهی خطاها
    • مدیریت بر Exceptions


    8- توابع شرطی If . . . Else ، اپراتورهای منطقی و تفضیلی

    • تصمیم گیری در اسکریپت های PHP با استفاده از عبارات شرطی If, Else, Elseif
    • مقایسه دو مقدار با اپراتورهای منطقی و تفضیلی
    • اپراتور ternary


    9- استفاده از فرمهای HTML

    • استفاده از فرمهای HTML
    • مدیریت بر فرم های PHP
    • دریافت داده فرستاده شده از فیلدهای فرم با متد GET و POST
    • صحه گذاری فرم


    10- متغیرهای $_GET, $_POST و $_REQUEST

    • چگونگی ارسال داده با متدهای GET و POST به یک اسکریپت PHP و دسترسی به آن با متغیرهای سوپرگلوبال $_GET, $_POST , $_REQUEST


    11- Switch … case

    • دوره PHP MYSQL
    • عبارت شرطی Switch … case
    • Switch با دستورات Break و Default


    12- While Loops

    • استفاده از لوپ های While و Do While
    • خاتمه لوپ های While با دستور break
    • فرمت دستورات و مثال ها


    13- For and Foreach Loops

    • استفاده از لوپ های For و Foreach
    • خاتمه لوپ های For با دستور break
    • فرمت دستورات و مثال ها


    14- آرایه های PHP

    • ایجاد آرایه های عددی (اندیکس شده) و آرایه های انجمنی (Associative)
    • دسترسی ، تغییر و پویش عناصر آرایه


    15- آرایه های چندبعدی و توابع آرایه

    • ایجاد و کار با آرایه های چندبعدی
    • توابع آرایه
    • پویش و مرتب سازی عناصر آرایه چندبعدی


    16- توابع PHP

    • ایجاد و استفاده از توابع خودتان با/بدون پارامترها
    • فراخوانی توابع
    • عبارت بازگشت (Return)
    • توابع بازگشتی (Recursive)


    17- توابع ، حوزه استحفاظی متغیر (Variable Scope) ، و pass کردن با متد Reference (Passing by Reference)

    • توابع و حوزه استحفاظی متغیر (Variable Scope)
    • استفاده از متغیرهای Global و Static
    • فرستادن (Passing) متغیرها بروش Reference



    PHP پیشرفته
    18- Include و Require

    • درج محتویات فایلهای خارجی بداخل یک فایل PHP با توابع Include و Require و نیز Include_once و Require_once


    19- مدیریت فایل با Fopen

    • مدیریت فایل با fopen()
    • ایجاد فایل جدید
    • نوشتن و خواندن محتوی فایل متنی با توابع fopen(), fwrite(), fread(), fgets()
    • جابجانمودن اشاره گر داخلی ؛ Rewind(), Fseek()


    20- آپلود فایل

    • این بخش به چگونگی آپلود فایلها بر روی سرور با PHP و یک فرم HTML می پردازد.
    • آپلود اسکریپت فایلها


    21- کاوش در پوشه ها

    • کاوش در پوشه system
    • ایجاد پوشه با PHP
    • خواندن محتوای یک پوشه
    • اخذ اطلاعات در مورد مسیر یک فایل


    22- Cookies (کوکی ها)

    • تنظیم و دسترسی به کوکی ها با PHP
    • بازخوانی مقدار یک کوکی
    • حذف کوکی ها


    23- Sessions

    • تنظیم و مدیریت متغیرهای Session
    • دسترسی به Session و حذف آن
    • Destroy کردن Session
    • ذخیره سازی داده رمزگذاری شده در Sessionها


    24- RegExp – عبارات Regular

    • الگوهای RegExp
    • عبارات Regular
    • مثالهایی با توابع preg_match, preg_match_all و preg_replace برای عملیات جایگزینی و مقایسه ای رشته ها


    25- تاریخ و زمان

    • توابع تاریخ و زمان
    • مدیریت بر اطلاعات تاریخ و زمان
    • UNIX timestamp
    • تنظیم و اخذ مقادیر زمان


    26- کلاس های DateTime و DateTimeZone

    • مدیریت بر اطلاعات تاریخ و زمان با کلاسها و آبجکت های DateTime و DateTimeZone موجود در PHP
    • ریست یا تغییر TimeZone
    • اخذ تفاوت بین دو تاریخ


    27- ارسال ایمیل ها

    • ارسال ایمیل ها
    • تابع Mail()
    • ایجاد یک اسکریپت فرم تماس میل (mail contact form script)
    • صحه گذاری آدرس ایمیل
    • فیلترگذاری داده ورودی ایمیل
    • اضافه نمودن Form ، Content-Type (utf-8) و header های Reply-To در ایمیل


    PHP MySQL
    28- معرفی PHP MySQL – انواع داده

    • معرفی PHP MySQL
    • ساختار بانک اطلاعاتی
    • جداول
    • قوانین نامگذاری MySQL
    • انواع داده های ستونی


    29- PHP MySQL – استفاده از MySQLi

    • استفاده از MySQLi شیء گرا (MySQLi توسعه یافته) جهت اتصال به سرور MySQL
    • اجرای پرس و جو های SQL (SQL Queries) جهت ایجاد یک بانک اطلاعاتی و جداول مربوطه


    30- PHP MySQL - INSERT INTO

    • درج داده در جدول MySQL با آبجکت MySQLi و INSERT INTO query
    • اخذ ID اتوماتیک از آخرین INSERT query با متد insert_id()
    • درج داده از یک فرم به یک بانک اطلاعاتی


    31- PHP MySQL - SELECT, ORDER BY

    • بازخوانی و نمایش داده از یک جدول MySQL
    • دستور SELECT SQL
    • تعیین تعداد رکوردها جهت بازگشت با گزینه LIMIT
    • نتایج Sort query با ORDER BY clause (ASC and DESC)


    32- PHP MySQL - WHERE and LIKE

    • انتخاب داده خاص از یک بانک اطلاعاتی با عبارات شرطی و WHERE clause
    • تست جهت مقایسه رشته ای با عبارات LIKE و NOT LIKE


    33- PHP MySQL – UPDATE

    • UPDATE query جهت ویرایش یا تغییر رکوردهای موجود در جدول MySQL


    34- PHP MySQL – DELETE

    • عبارت DELETE جهت حذف کامل رکوردها از یک جدول بانک اطلاعاتی


    35- MySQL Aliases و توابع

    • استفاده از MySQL Aliases و توابع
    • توابع متنی ، عددی/ریاضی ، تاریخ و زمان



    OOP - Classes and Objects
    36- OOP – ایجاد کلاسها و آبجکت ها

    • OOP (object-oriented programming)
    • ایجاد کلاسها و آبجکت ها
    • تنظیم properties و متدها در یک کلاس با attribute های public, private protected
    • Instantiate کردن یک آبجکت در یک کلاس


    37- OOP – متد constructor

    • ایجاد کلاسها با یک متد Constructor ، __construct()
    • تنظیم پارامترهای انتخابی در یک متد constructor


    38- PHP OOP - Accessor and Destructor methods

    • چگونگی استفاده از متدهای Accessor جهت تنظیم و اخذ مقادیر property
    • تعریف متدهای Destructor
    • توابع PHP جهت آزمایش نوع داده


    39- OOP - Constants, Static Properties and Methods

    • تعریف و دسترسی به ثوابت کلاس ، متدهای Static و نیز Static Properties

  2. #2

    نقل قول: سرفصل برای یادگیری PHP؟

    سلام برای همه این هایی که میگید من در این تاپیک دارم مرحله به مرحله آموزش میدم
    تمامی این سرفصل ها هستند

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D9%86%DB%8C

تاپیک های مشابه

  1. کتاب برای یادگیری اسمبلی
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1391, 16:04 عصر
  2. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  3. بهترین کتاب برای یادگیری VB 6
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 13:46 عصر
  4. آیا برای یادگیری vb.net باید vb6 را بلد بود؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1382, 01:50 صبح
  5. به نظر شما موثرترین روش برای یادگیری VB.Net چی میتونه باشه؟
    نوشته شده توسط S.Azish در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 23 اسفند 1382, 08:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •