نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یک مشکل با dataGridView

  1. #1

    یک مشکل با dataGridView

    سلام

    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    label8.Text = "";
    txtname11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["نام"].Value.ToString();
    txtfamily11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["نام_خانوادگی"].Value.ToString();
    txtmeli11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["ش_ملی"].Value.ToString();
    txtshanasnameh11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["ش_شناسنامه"].Value.ToString();
    txttelephone11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["موبایل"].Value.ToString();
    txtaddress11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["آدرس"].Value.ToString();
    }




    من بالا رو کد نویسی کردم حالا چند تا مشکل دارم

    1- اگه خونه ی پیش فرض (ستاره داره) انتخاب بشه ارور میده چی کار باید کرد؟؟
    2- من میخوام اسامی کسانی که وارد میشن جدید ترین ها بالا رو نمایش بده؟؟ چه جوری (id هم دارم توی بانک اطلاعاتی)

  2. #2

    نقل قول: یک مشکل با dataGridView

    اشكال كار شما در اینه که به جای نام ستون ها، عناوین فارسی بکار بردی ؛
    مثلاً باید بجای "آدرس" بنویسی Column6 (البته اگه Name مربوط به اون ستون Column6 باشه)

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: یک مشکل با dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط p30better مشاهده تاپیک
    سلام

    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    label8.Text = "";
    txtname11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["نام"].Value.ToString();
    txtfamily11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["نام_خانوادگی"].Value.ToString();
    txtmeli11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["ش_ملی"].Value.ToString();
    txtshanasnameh11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["ش_شناسنامه"].Value.ToString();
    txttelephone11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["موبایل"].Value.ToString();
    txtaddress11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells["آدرس"].Value.ToString();
    }




    من بالا رو کد نویسی کردم حالا چند تا مشکل دارم

    1- اگه خونه ی پیش فرض (ستاره داره) انتخاب بشه ارور میده چی کار باید کرد؟؟
    2- من میخوام اسامی کسانی که وارد میشن جدید ترین ها بالا رو نمایش بده؟؟ چه جوری (id هم دارم توی بانک اطلاعاتی)
    سلام
    1- میتونین کدهاتون را در بلوک try .....catch و.... بذارین تا با انتخاب ردیفهای عنوان ستونها و ردیف آخر و ... که خطا رخ میده خطای مربوطه را مدیریت کنین........... و یا ردیف هاییکه قرار نیست با کلیک روی آنها اطلاعات نمایش داده بشه شناسایی بکنین ( RowIndex ) , بعدا در مورد نمایش اطلاعات تصمیم گیری کنین و ............
    2 - در صورتیکه اطلاعات دیتاگرید را از طریق select sql بدست میارین id را هم دخالت بدین و بصورت نزولی sort کنین و ..........

  4. #4

    نقل قول: یک مشکل با dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط reza_devel0per مشاهده تاپیک
    اشكال كار شما در اینه که به جای نام ستون ها، عناوین فارسی بکار بردی ؛
    مثلاً باید بجای "آدرس" بنویسی Column6 (البته اگه Name مربوط به اون ستون Column6 باشه)

    موفق باشی
    این کد برای ویرایش در تکست باکست هستش کار هم میکنه با انتخاب یک ردیف میتونی ویرایش کنی ولی سمت ستاره دار آخری یا همون id که 0 هست انتخاب میکنی چیزی برای نمایش نداره چون خالی هستش برای همین ارور میده .... اون ردیف رو نمیشه پر کرد

تاپیک های مشابه

  1. یه مشکل با DataGridView
    نوشته شده توسط SSoleimani در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 16:27 عصر
  2. یه مشکل با DataGridView
    نوشته شده توسط navidal در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 16 دی 1385, 09:42 صبح
  3. مشکل در DataGridView
    نوشته شده توسط hrshojaei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1385, 01:07 صبح
  4. مشکل با datagridview
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 آبان 1385, 15:11 عصر
  5. مشکل با datagridview
    نوشته شده توسط ghafoori در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 18:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •