نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجتماع 3 شي از كلاس

  1. #1

    اجتماع 3 شي از كلاس

    با سلام واحترام
    من يك برنامه دارم كه ابتدا يك كلاس با نام
    eventclass را
    تعريف كرده ام و متغييرهاي كلاس هم تعريف كرده ام كه متغييرهاي كلاس معادل با فيلدهاي Sql
    و با دسترسي به sql از طريق SqlConnection داده ها خوانده و به متغييرهاي كلاس كه از نوع آرايه هستند انتساب داده مي شوند در بخشي از كد نياز دارم كه 3 تا شي از اين نوع كلاس با نام هاي HI,HII,HIII كه اين كار را توسط 3 فرمان زير انجام داده ام
    eventclass HI =
    new eventclass();
    eventclass HII =
    new eventclass();
    eventclass HIII =
    new eventclass();
    بعد از اين بايدH=HI U HII U HIII تعريف كنم كهU نشان دهنده اجتماع است يعني يك شي اي كه اجتماع 3 شي ديگر است را بايد تعريف كنم
    ولي نمي دانم چه طور آنرا تعريف كنم لطفا اگر كسي مي داند به من كمك كند . ممنون

  2. #2

    نقل قول: اجتماع 3 شي از كلاس

    سلام دوست عزیز فک کنم یه خورده سوالت گنگه
    شایدم من ......
    ولی overload operator برای این مدل کارا (مث جمع دو شیء یا ==یا هر عمل دیگه ای ) جواب میده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اجتماع 3 شي از كلاس

    سلام.
    سوالتون مبهم هست. دقیقا قصد انجام چه کاری رو دارید؟. سعی کنید با یک مثال مطلب رو توضیح بدید تا دوستان متوجه بشن دقیقا چه چیزی نیاز شما هست شاید راه بهتری هم بشه ارائه کرد.

تاپیک های مشابه

  1. اشتراک یا اجتماع نتایج پرس و جو
    نوشته شده توسط IKHATAMI در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 09:55 صبح
  2. هدف از اجتماع در این محیط
    نوشته شده توسط sarami در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 12:56 عصر
  3. UNION ( اجتماع ) دو تا DataTable داخل DataSet
    نوشته شده توسط Mehrafrooz در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 00:59 صبح
  4. در كلاس Tbutton چرا Read , Write این پراپرتیها تنظیم نشده
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 19:43 عصر
  5. اجتماع کراکتر و مجموعه
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 تیر 1384, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •