نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

  1. #1

    خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

    سلام دوستان آقا من میخوام از دستور RewriteEngine استفاده کنم تا اطلاعات url رو به قسمت دیگه ای تو سرورم بفرستم.
    از دستورات زیر استفاده کردم:

    RewriteEngine On
    RewriteRule ^news/title/([^/]*)$ /news.php?title=$1 [L]

    RewriteEngine on
    Options +FollowSymlinks
    RewriteBase /site_folder
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(css|pdf|gif|ico|jpg|js|png|swf|pdf|txt|php)$
    RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)/([^/]+)$ $1.php?$2=$3 [L,QSA]
    ولی تو هر دو حالت این error رو بهم میده:

    کد HTML:
    Internal Server Error
    
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    
    Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    
    More information about this error may be available in the server error log.
    لطفا دوستان راهنمایی کنید که مشکل از کجاست
    آخرین ویرایش به وسیله se8820726 : دوشنبه 06 آبان 1392 در 14:05 عصر

  2. #2

    نقل قول: خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

    آقا کسی نبود که به ما کمک کنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله se8820726 : دوشنبه 06 آبان 1392 در 14:05 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

    Options +FollowSymlinks رو به

    #Options +FollowSymlinks
    (یعنی یه #به اولش اضافه کن)
    تبدیل کن ببین درست میشه

  4. #4

    نقل قول: خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

    آقا من wamp روی local ریختم و دارم تست میکنم.
    اولش هیچ فایل htaccess نبود خودم یکی ساختم
    و فقط این ذستورات مربوط به rewrite رو توش ریختم
    اصلا هم درست نمیشه و همش error میده
    لطفا بیشتر راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله se8820726 : دوشنبه 06 آبان 1392 در 14:05 عصر

  5. #5

    نقل قول: خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

    درود
    سیستم مدیریت محتوا شما چیه؟

  6. #6

    نقل قول: خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

    درود

    اگه منظورتون wordpress یا joomla هست. نه از هیچ کدوم استفاده نمیکنم

    مشکل من اینه که اصلا RewriteEngine on روی سرورم (localhost) کار نمیکنه
    آخرین ویرایش به وسیله se8820726 : دوشنبه 06 آبان 1392 در 14:05 عصر

  7. #7

    نقل قول: خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

    با XAMPP هم همین مشکل رو دارید؟

  8. #8

    نقل قول: خطا تو استفاده از RewriteEngine تو htaccess

    تا حالا از xampp استفاده نکردم
    آخرین ویرایش به وسیله se8820726 : دوشنبه 06 آبان 1392 در 14:04 عصر

تاپیک های مشابه

  1. خطا هنگام استفاده از تابع جاوااسکریپتی
    نوشته شده توسط ghaum در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 07:11 صبح
  2. پیغام خطا هنگام استفاده از یک تابع
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 11:47 صبح
  3. پیغام خطا در استفاده دینامیک از DLL
    نوشته شده توسط یاسر احسانی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1383, 19:10 عصر
  4. خطا در استفاده از response.Redirect در asp
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 12:23 عصر
  5. خطا در استفاده از کامپوننت
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 آذر 1382, 18:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •