نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر نام و ذخیره فایل در دیتابیس

  1. #1

    تغییر نام و ذخیره فایل در دیتابیس

    این کد فقط عکس رو داخل فایل ذخیره می کنه و اگه تکراری باشه ارور می ده
    چطوری میتونم قبل از ذخیره کردن عکس رو تغییر نام بدم٬ برای مثال به نام عکس٬ تایم استمپ رو هم اضافه کنم که تکراری نشه و نام جدید نمایش داده بشه و یا اون رو داخل دیتابیس ذخیره کنم؟
    <?php
    $t = mktime();
    $allowedExts = array("gif", "jpeg", "jpg", "png");
    $extension = end(explode(".", $_FILES["file"]["name"]));
    if (
    (
    ($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
    || ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
    || ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpg")
    || ($_FILES["file"]["type"] == "image/png")
    )
    && ($_FILES["file"]["size"] < 20000)
    && in_array($extension, $allowedExts)
    )
    {
    if ($_FILES["file"]["error"] > 0)
    {
    echo "Return Code: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br>";
    }
    else
    {
    echo "Upload: " . $_FILES["file"]["name"] . "<br>";
    echo "Type: " . $_FILES["file"]["type"] . "<br>";
    echo "Size: " . ($_FILES["file"]["size"] / 1024) . " kB<br>";
    echo "Temp file: " . $_FILES["file"]["tmp_name"] . "<br>";

    if (file_exists("../images/" . $_FILES["file"]["name"]))
    {
    echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. ";
    }
    else
    {
    move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
    "../images/" . $_FILES["file"]["name"]);
    echo "Stored in: " . "../images/" . $_FILES["file"]["name"];
    }
    }
    }
    else
    {
    echo "Invalid file";
    }
    ?>
    <html>
    <body>

    <form action="" method="post"
    enctype="multipart/form-data">
    <label for="file">Filename:</label>
    <input type="file" name="file" id="file"><br>
    <input type="submit" name="submit" value="Submit">
    </form>

    </body>

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: تغییر نام و ذخیره فایل در دیتابیس

    این تابع رو نوشتم دقیقا همین کار رو میکنه شما فقط ار بخش آپلود عکسش استفاده کن



    function addpic()
    {
    $error=array();
    if(isset($_POST['submit']))
    {
    if($_POST['group']==0)
    {
    $error[]="لطفا یک نام را انتخاب کنید";

    }
    else
    {
    $group_id=$_POST['group'];
    }
    if(empty($error))
    //uploaded

    if(isset($_FILES['pic']))
    {
    if(!empty($_FILES['pic']['name']))
    {
    $name=$_FILES['pic']['name'];
    $type=$_FILES['pic']['type'];
    $tmp=$_FILES['pic']['tmp_name'];
    $size=$_FILES['pic']['size'];
    $err=$_FILES['pic']['error'];
    $valid=array("image/jpeg","image/png","image/gif");
    if($err==0)
    {
    if($size>=2000000)
    {
    $error[]="حجم فایل بیش از حد مجاز است(2mb)";
    }
    else
    {
    if(in_array($type,$valid))
    {
    if($type=$valid[0])
    {
    $ext=".jpg";
    }
    elseif($type=$valid[1])
    {
    $ext=".png";
    }
    elseif($type=$valid[2])
    {
    $ext=".gif";
    }
    $newname=md5(rand(000000,999999));
    $newname2=$newname.$ext;
    $copy=move_uploaded_file($tmp,"../images/".$newname2);
    }
    else
    {
    $error[]="فایل برای آپلود مجاز نیست".$size;

    }
    }
    }
    else
    {
    echo "$err";
    }

    }
    else
    {
    $error[]="لطفا یک عکس انتخاب کنید";
    }
    }
    ///uploaded
    if(empty($error))
    {
    $q="INSERT INTO `gallery` VALUES('','$newname2','$group_id')";
    $r=$this->database->runQuery($q);
    if($r)
    {

    echo "عکس با موفقیت درج شد";
    echo $size;

    }
    else
    {
    echo mysql_error();
    }

    }
    else
    {
    foreach($error as $val)
    {
    echo $val."<br />";
    }
    }

    }
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تغییر نام و ذخیره فایل در دیتابیس

    یه راه بهتر دارم برات . بیا شماره ی هر رکورد رو به نام عکس بده. و یه دستوری هم بنویس که اگه رکوردی نبود یه شماره ای رو مثل یک رو به عنوان نام اختصاص بده.

تاپیک های مشابه

  1. تغییر نام سرور در فایل app.config
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 18:02 عصر
  2. سوال: ذخیره فایل توی دیتابیس
    نوشته شده توسط digitak در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 دی 1388, 23:13 عصر
  3. نحوه ذخیره فایل در دیتابیس
    نوشته شده توسط kpshtdary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 دی 1388, 10:09 صبح
  4. مقاله: تغییر نام صد ها فایل با یک دستور
    نوشته شده توسط mahak006 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 19:25 عصر
  5. تغییر کردن مسیر ذخیره فایل
    نوشته شده توسط bpzone در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •