نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: استفاده از ToolStripMenuItem برای فراخوانی فرم

  1. #1

    استفاده از ToolStripMenuItem برای فراخوانی فرم

    دوستان من یه ToolStripMenuItem دارم میخوام ببینم چطوری وقتی روش کلیک میکنم فرم های دیگه رو نشون بده...طوری که فرم ها داخل هم بازبشن؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    سلام
    برای اینکار باید فرم اصلی رو MDI یا همون پدر کنی و برای این کار خاصیت IsMdiContainer رو برابر True کن
    و بعد کد زیر رو در دکمه ToolStripMenuItem بنویس :
     Form2 frm2 = new Form2();
    frm2.MdiParent = this;
    frm2.Show();

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    تمام فرم های من یه اندازس.ولی این جور که شما گفتین .موقع اجرا فرم های فرزند روش میره.با هر بار کلیک هی فرم ها روی هم میان..چی کارش کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله find code : دوشنبه 12 فروردین 1392 در 15:04 عصر

  4. #4

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط find code مشاهده تاپیک
    تمام فرم های من یه اندازس.ولی این جور که شما گفتین .موقع اجرا فرم های فرزند روش میره.با هر بار کلیک هی فرم ها روی هم میان..چی کارش کنم؟
    اگه منظورتون اینه که میخواین فقط یه بار فرم فرزند باز بشه و با هر بار کلیک دوباره باز نشه باید به جای ()Show بنویسید ShowDialog()
    البته اگه منظورتونو درست فهمیده باشم

  5. #5

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    Capture.PNGنه.لطفا این عکسو ببینید.فرم ها داخل هم باز میشن

  6. #6

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    قبلا بارها بحث شده لطفا جستجو کنید.

    if (Application.OpenForms["Form2"] == null)
    {
    Form2 frm = new Form2();
    frm.MdiParent = this;
    frm.Show();
    }
    else
    {
    Application.OpenForms["Form2"].WindowState = FormWindowState.Normal;
    Application.OpenForms["Form2"].Activate();
    }

  7. #7

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    بفرمایید فکر کنم این کدی که نوشتم همون چیزی باشه که شما میخواین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    مرسی.ولی ورژن ویژوال من 2010 هست .مبشه لطفا با دات نت 4 نمونه کارتون رو بفرستین.من واقعا گیج شدم.......

  9. #9

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    من متا سفانه نتونستم موضوعات مرتبط با این موضوع رو پیدا کنم ..........ببخشید اگه سوال تکراری بود ولی من واقعا گیج شدم.کدی که دوستان گفتن هم بازم فرم ها رو روی هم میاره و فرم ها موقع اجرا ثابت نیست و اندازشون قابل تغییره در صورتی که من میخوام اندازه تغییر نکنه.مرسی

  10. #10

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    بازم فرم ها رو روی هم میاره و فرم ها موقع اجرا ثابت نیست و اندازشون قابل تغییره در صورتی که من میخوام اندازه تغییر نکنه.مرسی

  11. #11

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    بفرمایید اینم با فریمورک 4
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    مرسی ازلطفتون ولی هنوزم مشکل ورژن باقی است..........
    ببخشیداگه زحمت بکشید یه بار دیگه با فرمت ویژوال 2010 فایل رو قرار بدین ممنون میشم

  13. #13

    نقل قول: استفاده ازToolStripMenuItem برا ی فراخوانی فرم

    بیخیال بزار همینجا کدشو برات بنویسم
            int x = 20;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.MdiParent = this;
    f2.Show();
    f2.Location = new Point(x, 20);
    x += 320;
    }

    فقط فرمتم Maximize کن که قشنگ بتونی نتیجه کارو ببینی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از نخ برای فراخوانی دو تابع
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 17:16 عصر
  2. سوال: استفاده از داده هاي يك فرم براي فرم ديگر
    نوشته شده توسط Xmaster666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 14:50 عصر
  3. استفاده از Cursor برای فرم طوری که همه جا از اون استفاده بشه
    نوشته شده توسط Delphi-Man در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1387, 01:48 صبح
  4. استفاده از تایمر برای نوشتن نام فرم
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1387, 12:41 عصر
  5. استفاده از Effect برای پس زمینه فرم های MDI
    نوشته شده توسط bidad در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1385, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •