نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

  1. #1

    کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

    با سلام
    کدی وجود داره که براش تعین بشه وقتی کاربری با IE امد از یه قالب دیگه استفاده کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

    شما میتونید هم با جاوا اسکریپت و هم با پی اچ پی نوع و ورژن بروزر رو تشخیص بدید، بعدش با توجه بهش فایل های مختلف css رو لود کنید :
    این پی اچ پی:


    <?php
    function getBrowser()
    {
    $u_agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
    $bname = 'Unknown';
    $platform = 'Unknown';
    $version= "";

    //First get the platform?
    if (preg_match('/linux/i', $u_agent)) {
    $platform = 'linux';
    }
    elseif (preg_match('/macintosh|mac os x/i', $u_agent)) {
    $platform = 'mac';
    }
    elseif (preg_match('/windows|win32/i', $u_agent)) {
    $platform = 'windows';
    }

    // Next get the name of the useragent yes seperately and for good reason
    if(preg_match('/MSIE/i',$u_agent) && !preg_match('/Opera/i',$u_agent))
    {
    $bname = 'Internet Explorer';
    $ub = "MSIE";
    }
    elseif(preg_match('/Firefox/i',$u_agent))
    {
    $bname = 'Mozilla Firefox';
    $ub = "Firefox";
    }
    elseif(preg_match('/Chrome/i',$u_agent))
    {
    $bname = 'Google Chrome';
    $ub = "Chrome";
    }
    elseif(preg_match('/Safari/i',$u_agent))
    {
    $bname = 'Apple Safari';
    $ub = "Safari";
    }
    elseif(preg_match('/Opera/i',$u_agent))
    {
    $bname = 'Opera';
    $ub = "Opera";
    }
    elseif(preg_match('/Netscape/i',$u_agent))
    {
    $bname = 'Netscape';
    $ub = "Netscape";
    }

    // finally get the correct version number
    $known = array('Version', $ub, 'other');
    $pattern = '#(?<browser>' . join('|', $known) .
    ')[/ ]+(?<version>[0-9.|a-zA-Z.]*)#';
    if (!preg_match_all($pattern, $u_agent, $matches)) {
    // we have no matching number just continue
    }

    // see how many we have
    $i = count($matches['browser']);
    if ($i != 1) {
    //we will have two since we are not using 'other' argument yet
    //see if version is before or after the name
    if (strripos($u_agent,"Version") < strripos($u_agent,$ub)){
    $version= $matches['version'][0];
    }
    else {
    $version= $matches['version'][1];
    }
    }
    else {
    $version= $matches['version'][0];
    }

    // check if we have a number
    if ($version==null || $version=="") {$version="?";}

    return array(
    'userAgent' => $u_agent,
    'name' => $bname,
    'version' => $version,
    'platform' => $platform,
    'pattern' => $pattern
    );
    }

    // now try it
    $ua=getBrowser();
    $yourbrowser= "Your browser: " . $ua['name'] . " " . $ua['version'] . " on " .$ua['platform'] . " reports: <br >" . $ua['userAgent'];
    print_r($yourbrowser);
    ?>


    اینم با جاوا اسکریپت :


    var nVer = navigator.appVersion; //Mozilla Firefox
    var nAgt = navigator.userAgent; //Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:20.0)
    var browserName = navigator.appName; //Netscape
    var fullVersion = ''+parseFloat(navigator.appVersion); //20.0
    var majorVersion = parseInt(navigator.appVersion,10); //20


  3. #3

    نقل قول: کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

    تشکر کد ها کمی زیاد شدند مشکل بود برام...
    الان میشه تنها این کد رو قرار بدید:
    وقتی کاربر با هر ورژن IE امد یه قالب دیگه رو بخونه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

    اگه کلا می خواین ساختار قالب عوض بشه که از همون کد استفاده کنید! ولی اگه بخواین یک فایل CSS دیگه رو لود کنید اینجوری می تونید انجام بدید:
    کد HTML:
    <!--[if IE]>
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
    <![endif]-->

  5. #5

    نقل قول: کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

    الان من بخوام بگم یه قالب دیگه رو بخون تو دستور زیر باید کجاش بگم؟

    if(preg_match('/MSIE/i',$u_agent) && !preg_match('/Opera/i',$u_agent)) { $bname = 'Internet Explorer'; $ub = "MSIE"; }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

    من یک روش ساده تر پیدا کردم شما این کد رو بزار توی تگ head فایلت بعد اگر با IE وارد اون صفحه بشید شما رو به صفحه ی ie.html منتقل می کنه:
    کد HTML:
        <!--[IF IE]>
        	<meta http-equiv="refresh" content="0;url=ie.html">
        <![END IF]-->

  7. #7

    نقل قول: کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

    سیستم محتوای من وردپرس تو اون چطوری میتونم تعین کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: کد ارجاع کاربر به قالب دیگر

    یه سوال اگه کاربری بخواد در مرورگر موبایل نسبتا قدیمی سایت رو ببینه به چه صورت می شه کاری که یه قالب دیگه رو ببینه..........؟

تاپیک های مشابه

  1. انتقال کاربر به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط .fatemeh در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 10:39 صبح
  2. سوال: مشکل با لوگین کاربر در صفحات دیگر
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 15:59 عصر
  3. سوال: دستور ارجاع به فرم های دیگر
    نوشته شده توسط sohrabi11 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 18:58 عصر
  4. مشکل در هدایت کاربر به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط mojniknam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 11 فروردین 1387, 17:35 عصر
  5. هدایت نکردن کاربر به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط tanha_nabash در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اسفند 1386, 02:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •