نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل این کد چیه ؟

  1. #1

    مشکل این کد چیه ؟

    سلام
    من اینو نوشتم برای آپدیت گرید ویو

    SqlDataAdapter dt;
    DataSet ds;
    SqlCommandBuilder com_b;
    dt = new SqlDataAdapter("select * from log", objcon);
    ds = new DataSet();
    dt.Fill(ds, "t");
    com_b = new SqlCommandBuilder(dt);
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "t";
    اینم تویه دکمه
    dt.Update(ds, "t");


    ولی این ارور رو میده
    Dynamic SQL generation for the UpdateCommand is not supported against a SelectCommand that does not return any key column information.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    من تا حالا با SqlCommandBuilder کار نکردم اما قتی می خوام یه مقدار رو در یه دیتاگرید بریزم به این صورت عمل می کنم

    Datatable t=new datatable();
    SqlDataAdapter dt= newSqlDataAdapter();
    Dt.sqlcommand=new sqlcommand();
    Dt. Sqlcommand.connection=شی کانکشن استرین رو بهش معرفی می کنی;
    Dt. Sqlcommand.command="select * from log";
    شی کانکشن استرین.open();
    dt.Fill(t);
    dataGridView1.DataSource = t.defualtview();
    شی کانکشن استرین.close();


  3. #3

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aghayex مشاهده تاپیک
    من تا حالا با SqlCommandBuilder کار نکردم اما قتی می خوام یه مقدار رو در یه دیتاگرید بریزم به این صورت عمل می کنم

    Datatable t=new datatable();
    SqlDataAdapter dt= newSqlDataAdapter();
    Dt.sqlcommand=new sqlcommand();
    Dt. Sqlcommand.connection=شی کانکشن استرین رو بهش معرفی می کنی;
    Dt. Sqlcommand.command="select * from log";
    شی کانکشن استرین.open();
    dt.Fill(t);
    dataGridView1.DataSource = t.defualtview();
    شی کانکشن استرین.close();

    ارور داره کدتون.

    من برای آپدیت یه مقدار تویه گرید اینو نوشتم کد شما هم همین کار رو میکنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله keyvan_s89 : دوشنبه 12 فروردین 1392 در 21:27 عصر

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    نبود؟؟؟؟؟؟/

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    دوست عزیز شما چطور برای با ول اطلاعاتون رو گرید نمایش میدن؟؟کافیه یه سلکت بزنی و شو کنی همین

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    اینم یه نمونه کد هرجا بعد از هر عملی متد loadallرو اجرا کن

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.OleDb;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    private OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"");
    private OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    private OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
    private DataSet ds = new System.Data.DataSet();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    public DataSet LoadAll()
    {
    cmd.CommandText = "select * from table";
    cmd.Connection = con;
    da.SelectCommand = cmd;
    con.Open();
    da.Fill(ds, "table");
    con.Close();
    return ds;
    }
    }
    }


  7. #7

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    من میخام اطلاعاتی که تویه گرید نشون داده میشه رو با کلیک کردن روی هر سطر بتونم تغییر بدم

  8. #8

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    تویه web app تونستم ولی تویه windows app نمیدونم چرا نمیشه !

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    خب حالا مشکل چیه اطلاعات تغییر پیدا نمیکنن یا بعد از تغییر ثبت نمیشن؟؟؟!!

  10. #10

    نقل قول: مشکل این کد چیه ؟

    با اون کدی که نوشتم تویه سطر اون همون ارور رو میده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 15:31 عصر
  2. مشکل این پیغام چیه
    نوشته شده توسط OMID2822946 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 10:42 صبح
  3. مشکل این دستور چیه"Kill App.Path & "*.TMP
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 10:27 صبح
  4. مشکل این کد چیه
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 20:32 عصر
  5. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •