نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چه اطلاعاتی از سیستم کلاینت رو میتوان بدست آورد؟

  1. #1

    چه اطلاعاتی از سیستم کلاینت رو میتوان بدست آورد؟

    با سلام و تبریک سال نو خدمت تمامی دوستان عزیز
    میخواستم بدونم چه اطلاعاتی رو در مورد سیستمی که یک کاری رو روی وب سایت انحام میده با ای اس پی میتونیم بدست بیاریم؟
    مثلا آی پی . یعنی چی اطلاعاتی میتونیم بجز آی پی میتونیم بدست بیاریم که بتونه برای مشخص کردن کاربر به ما کمک کنه
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار BookWorm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    103

    نقل قول: چه اطلاعاتی از سیستم کلاینت رو میتوان بدست آورد؟

    باسلام و تبریک سال نو به شما. نمیدونم چی میخوای ولی من برای یک از برنامه هام اینا رو گرفتم.
    protected void Sub_SetInfo()
    {
    HttpBrowserCapabilities HttpBC = Request.Browser;
    TblInfo.Rows[1].Cells[0].InnerText = "آدرس IP";
    TblInfo.Rows[1].Cells[1].InnerText = System.Net.Dns.GetHostByName(System.Net.Dns.GetHos tName()).AddressList[0].ToString();
    TblInfo.Rows[2].Cells[0].InnerText = "مرورگر وب";
    TblInfo.Rows[2].Cells[1].InnerText = HttpBC.Browser + " " + HttpBC.Version;
    TblInfo.Rows[3].Cells[0].InnerText = "سیستم عامل";
    if (Request.UserAgent.IndexOf("Windows NT 5.1") > 0)
    {
    TblInfo.Rows[3].Cells[1].InnerText = "Windows XP";
    }
    else if (Request.UserAgent.IndexOf("Windows NT 6.0") > 0)
    {
    TblInfo.Rows[3].Cells[1].InnerText = "Windows VISTA";
    }
    else if (Request.UserAgent.IndexOf("Windows NT 6.1") > 0)
    {
    TblInfo.Rows[3].Cells[1].InnerText = "Windows 7";
    }
    //TblInfo.Rows[3].Cells[1].InnerText = HttpBC.Platform;
    TblInfo.Rows[4].Cells[0].InnerText = "دامین";
    TblInfo.Rows[4].Cells[1].InnerText = Environment.UserDomainName.ToString();
    TblInfo.Rows[5].Cells[0].InnerText = "نام کاربری";
    TblInfo.Rows[5].Cells[1].InnerText = Environment.UserName.ToString();
    TblInfo.Rows[6].Cells[0].InnerText = "نام سیستم";
    TblInfo.Rows[6].Cells[1].InnerText = System.Net.Dns.GetHostName();
    }

    داخل یک جدول در html نمایش دادم.

تاپیک های مشابه

  1. بانک های اطلاعاتی در سیستم های CE
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 22
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 13:15 عصر
  2. پهنای باند مورد نیاز سیستم کلاینت/سرور
    نوشته شده توسط A.Nemati در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 23:41 عصر
  3. ارائه راهکار برای یک سیستم کلاینت/سرور
    نوشته شده توسط moslem-visual در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 21:09 عصر
  4. چطور میشه Session های سیستم را بدست آورد؟
    نوشته شده توسط nasr در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 17:59 عصر
  5. اجرای فایل از سیستم کلاینت
    نوشته شده توسط CodeMasterX در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 01:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •