نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جند سئوال در مورد htaccess

  1. #1

    جند سئوال در مورد htaccess

    سلام دوستان

    چطور می تونم وقتی کاربر بر رویه لینک دانلود کلیک کرد , توسط htaccess اون رو به یک صفحه php جداگانه بفرستم تا چک کنم ببینم حسابش فعال است یا خیر .

    مثل لینک زیر :

    dl.mysite.com/file/test.rar

    و سئوال بعدی اینکه وقتی کاربر به صفحه مورد نظر redirect شد , چطور می تونم بفهم کدوم فایل رو برای دانلود انتخاب کرده بود


    متشکر

  2. #2

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    سلام دوستان

    اگه میشه زودتر راهنمایی کنید , کارم خیلی ضروریه

  3. #3

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    برای این کار نمی توانید از htaccess استفاده نمایید ، باید برای این کار از جاوا اسکریپت استفاده نمایید (رویدادها)
    برای مثال :
    <a href="#" id="your_id" onclick="youfunc(event)">test.rar</a>

    در در تابع مورد نظر با پارامتر event می توانید به صفات لینک دسترسی پیدا کنید ، مثلا شناسه هر لینک را با تشکیل شده از یک از اسم ثابت و شناسه فایل که با فرخوانی آن با جاوااسکریپت و جدا سازی رشته می توانید شناسه فایل را بدست آورید.
    امیدوارم توضیحات مفید بوده باشد.

  4. #4

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    نقل قول نوشته شده توسط newman2006006 مشاهده تاپیک
    برای این کار نمی توانید از htaccess استفاده نمایید ، باید برای این کار از جاوا اسکریپت استفاده نمایید (رویدادها)
    سلام دوست خوبم

    ممنون از اینکه زحمت کشی و پاسخه بنده رو دادی , اما اینکه فرمودی امکانش با Htaccess نیست , باید خدمتتون عرض کنم , این امر با htaccess امکان داره , ولی متاسفانه بنده کدش رو فراموش کردم و از پروژه های قبلی خودم هم پاک شده .

    دوستان ممنون میشم کمک کنن

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    سلام
    اینجوری تمام درخواست ها، به صفحه index.php ارسال میشه همراه با نام فایل درخواست شده
    البته نباید هیچ فایل و یا پوشه ای کنار این فایل htaccess قرار بدی

    RewriteEngine on

    # if a directory or a file exists, use it directly
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

    # otherwise forward it to index.php
    RewriteRule (.*) index.php?fn=$1


    بعد توی فایل index.php که کنار فایل htaccess هست، میتونی ایجوری نام فایلی رو که کاربر میخواسته، بدست بیاری


    <?php

    echo $_GET['fn'];

    ?>

  6. #6

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    علاوه بر پوشه files چند پوشه دیگه هم دارم . می خوام یه شرط بزارم که اگه فایل درخواستی تو پوشه files بود , وارد شرط بشه . برای همین نیاز به مسیر کامل فایل هست . آیا این fn که تو متد GET_$ قرار گرفته شامل مسیر کامله فایل است . اگه نیست لطف مسیر کامل رو در داخلش قرار بدید . ممنون

  7. #7

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    با سلام

    زمانی که کاربر رویه لینک دانلود کلیک می کنه توسط htaccess , کاربر رو به یه صفحه php هدایت می کنم و یک سری مراحل چک میشه , بعد از اینکه مراحل چک شد , باید اجازه دانلود فایل رو به کاربر بدم , آدرس فایل رو دارم , چطور می تونم به php بگم , اجازه دانلود این آدرس رو بده ؟

    باتشکر

  8. #8

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    سلام

    اگه میشه زودتر راهنمائیم کنید , کارم فوریه ممنون

  9. #9

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    بنده تو این کد گفتم هر کسی خواست فایل rar دانلود کنه به وسیله htaccess ابتدا بره به صفحه Index.php . کنار فایل htaccess هم چند تا فایل و پوشه قرار گرفتن . وارد صفحه index.php میشه ولی وقتی می خوام درخواست دانلود بدم میگه File Not Found در صورتی که آدرس فایل درسته . چطور می تونم مشکل رو در htaccess حل کنم ؟؟


    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_URI} (\.rar)$
    RewriteRule (.*) index.php?fn=$1 [QSA]


  10. #10

    نقل قول: جند سئوال در مورد htaccess

    کنار htaccess‌ هم چند فایل دارم به این صورت :
    article/
    ebook/
    project/
    htaccess.
    index.php

    فایل هایی که کاربرا نیاز دارن داخله این سه پوشست . با htaccess کاربر رو هدایت می کنم به index و بعد از index می فرستمشون تو یکی از اون پوشه ها تا فایل مورد نظر رو دانلود کنن . اما خطای Enternal Server Error .
    چطور می تونم فایل htaccess درست کد نویسی کنم ؟؟

    کسی نیست کمک کنه ؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سئوال در مورد sql
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1382, 13:23 عصر
  2. چند سئوال در مورد SQL
    نوشته شده توسط object در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1382, 10:50 صبح
  3. سئوال در مورد جستجو فایل و اجرای برنامه EXE از داخل برنامه
    نوشته شده توسط k_h در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1382, 09:12 صبح
  4. سئوال در مورد pascal هستش!
    نوشته شده توسط giti در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 خرداد 1382, 13:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •