نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک

  1. #1

    Cool خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک

    سلام بنده توی پنل کاربری کاربر ها یه امکانی میخوام درج کنم که وقتی طرف هاست را از بنده خریداری کرد مثلا شش ماهه

    6 ماه آینده خبری توی پنل ایجاد بشه مبنی بر پرداخت جدید صورت حساب

    سوالم هم این که چه طوری میتونم تاریخ را توی یه رکور ذخیره کنم
    بعدش چه طوری شش ماه (یا هر ماه دیگه ) دیگه شد پیام درج بشه ؟

    ممنونم از انجمن خوبتون

  2. #2

    نقل قول: خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک

    شما موقع ثبت سفارس و تایید زمان سرور رو دریافت کنید و بعد 6 ماه به اون اضافه کنید و بعد یک شرط بنویسید که دائما زمان جاری رو با زمان ثبت شده مقایسه کنه زمانی که زمان ثبت شده کوچکتر از زمان جاری بود پیام رو نمایش بدید

  3. #3

    نقل قول: خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک

    میشه بگید تاریخ را چه طوری باید بگیرم .
    میشه بیشتر راهنمایی کنید

    بعد وقتی به 6 ماه رسیدیم شش ماه دوم را چک میکنه ؟

  4. #4

    نقل قول: خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک






    $now=time();
    $nexttime=$now+(6*30*24*60*60)$

    if($now>=$nextime)

    echo 'zamane shoma tamam shode lotfan sharj konid';









  5. #5

    نقل قول: خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک

    الان باید تاریخ را توی یه جدول اینسرت کنم
    بعد سلکت کنم
    بعدش مقایسه و نمایش پیام

  6. #6

    نقل قول: خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک

    بله زمان تولید شده رو توی دیتا بیس بریزید و بعد توی پنل گاربر واکشی کنید و با زمان جاری مقایسه کنید

  7. #7

    نقل قول: خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک

    تاریخ را باید به چه شکل ارسال کنم
    2013/01/12 این شکلی

    بعد شرط چی میشه ؟

  8. #8

    نقل قول: خرید 6 ماهه و ارسال فاکتور اتوماتیک

    نه دوست عزیز زمان رو بصورت یونیکس باید ذخیره کنید و موقع نمایش با تابع و یا کلاس jdf به صورت هجری نمایش بدید حالتی که شما ذکر کردید اصلا استاندارد نیسن و قابلیت مقایسه و .... ندارد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی ارسال ایمیل اتوماتیک
    نوشته شده توسط majesticsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1391, 16:19 عصر
  2. طراحی برگه صدور فاکتور اتوماتیک
    نوشته شده توسط roxe77 در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1390, 16:56 عصر
  3. ارسال اتوماتیک Email
    نوشته شده توسط تک تیرانداز در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 17:35 عصر
  4. ارسال پیام به طور اتوماتیک
    نوشته شده توسط shaghayegh_miri در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1383, 16:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •