نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: قطع و وصل کردن صدای سیستم

  1. #1

    Question قطع و وصل کردن صدای سیستم

    سلام دوستان

    من یک قطعه کد میخوام که باهاش بتونم در یک زمان که خودم تعیین میکنم صدای سیستم رو قطع و بعد از چند دقیقه وصل کنم

    مثلا توی تکس باکس 1 ساعت قطع صدا 12:00 و توی تکس باکس 2 ساعت وصل شدن صدا 12:30 رو تعیین کنم و با زدن یک دکمه این کار انجام بشه

    البته من میخوام چند بار در طی روز این عملیات صورت بگیره مثلا 12:00 تا 12:30 و مثلا 18:00 تا 18:30

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

  3. #3

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    با تشکر از دوست عزیز RED-C0DE اگه میشه یه مثال ساده تر و یا بهتر بگم یه چیزی که دقیقا کاری که من میخوام انجام بده

    اگه کسی کد دیگه ای داره لطفا بده

  4. #4

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    اگه کسی کد دیگه ای داره لطفا بده
    دوست عزیز من یه برنامه برات نوشتم که همین چیزی هست که میخوای اما فقط یه بار میتونی بهش تایم بدی و تا این تایم تموم نشده نمیتونی تایم دیگه ای بدی
    من اینو برات نوشتم تا راهکارش دستت بیاد و دیگه خودت بتونی برنامه رو کامل کنی و اون چیزی که میخوای رو خودت درست کنی.
    اینم بگم بهتره یه محدودیتی قرار بدی برا کاربر ، یعنی این که کاربر مثلا فقط بتونه 4 بار همزمان تایم انتخاب کنه نه بیشتر. اینجوری کار خودتم راحت میشه و میتونی راحت تر برنامتو بنویسی و همچنین برنامت استانداردتر میشه
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من یه برنامه برات نوشتم که همین چیزی هست که میخوای اما فقط یه بار میتونی بهش تایم بدی و تا این تایم تموم نشده نمیتونی تایم دیگه ای بدی
    من اینو برات نوشتم تا راهکارش دستت بیاد و دیگه خودت بتونی برنامه رو کامل کنی و اون چیزی که میخوای رو خودت درست کنی.
    اینم بگم بهتره یه محدودیتی قرار بدی برا کاربر ، یعنی این که کاربر مثلا فقط بتونه 4 بار همزمان تایم انتخاب کنه نه بیشتر. اینجوری کار خودتم راحت میشه و میتونی راحت تر برنامتو بنویسی و همچنین برنامت استانداردتر میشه
    موفق باشی
    برنامه رو اجرا کردم خطا داره : میگه که لطفا زمان را وارد کنید در صورتی که من هر گزینه ای رو میذارم قبول نمیکنه
    فک کنم برنامه رو با vs11 نوشتین واسه همین من نتونستم سورس برنامه رو ببینم من vs10 نصب کردم و دسترسی به 11 ندارم اگه میشه کمک کنید مرسی

  6. #6

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    کسی نمیتونه کمک کنه ؟

  7. #7

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    دوست عزیز واقعا شرمنده. من دیشب این برنامه رو ساعت 3 شب نوشتم به خاطر همین خیلی باگ داشت الان که دیدم اصلا کمبو باکس ها کلا اضافی بودن و باید ساعت رو بر اساس 24 ساعت تعیین کنی نه 12 ساعت
    و مطلب بعدی اینکه بله درسته من با vs11 نوشتم ، حالا اومدم همین برنامه رو با Framework 2.5 نوشتم که ایشالا تو vs10 هم بخونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    ولی اگه بازم نتونسی اونو اجرا کنی با 2010 من کدشو برات میزارم که بتونی از کدش استفاده کنی
    اینم کدش
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication2
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    string s1 = "";
    int mute = 0;
    private const int APPCOMMAND_VOLUME_MUTE = 0x80000;
    private const int WM_APPCOMMAND = 0x319;
    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("user32.d ll")]
    public static extern IntPtr SendMessageW(IntPtr hWnd, int Msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam);

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    {
    timer1.Enabled = false;
    timer1.Enabled = true;
    MessageBox.Show("در زمان تعیین شده عملیات قطع/وصل صدا انجام میشود");
    }
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {

    s1 = DateTime.Now.ToString();
    if (DateTime.Now.Hour.ToString("00") == s_shuru.Value.ToString("00") && DateTime.Now.Minute.ToString("00") == d_shuru.Value.ToString("00"))
    {
    mute++;
    if (mute == 1)
    SendMessageW(this.Handle, WM_APPCOMMAND, this.Handle, (IntPtr)APPCOMMAND_VOLUME_MUTE);
    }

    if (DateTime.Now.Hour.ToString("00") == s_payan.Value.ToString("00") && DateTime.Now.Minute.ToString("00") == d_payan.Value.ToString("00"))
    {
    SendMessageW(this.Handle, WM_APPCOMMAND, this.Handle, (IntPtr)APPCOMMAND_VOLUME_MUTE);
    timer1.Enabled = false;
    }
    }
    }
    }

    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    فقط حتما بهم بگو که تونستی اون برنامه رو با 2010 باز کنی یا نه؟؟

  10. #10

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    فقط حتما بهم بگو که تونستی اون برنامه رو با 2010 باز کنی یا نه؟؟
    مرسی
    نه با 2010 باز نشد بازم

    دارم برنامه رو تست میکنم مرسی

  11. #11

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    مرسی دوست گلم خیلی خوبه فقط اگه به مشکل خودم با 2010 بهت میگم
    بازم مرسی

  12. #12

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    میشه بگین این چیه ؟
    s_shuru.Value.ToString


    اگه domainUpDown هست واسه من value رو ارور میده
    آخرین ویرایش به وسیله vapa_71 : چهارشنبه 14 فروردین 1392 در 19:34 عصر

  13. #13

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نه نه
    domain up down نه
    از numeric up down استفاده کن

  14. #14

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    نه نه
    domain up down نه
    از numeric up down استفاده کن
    دمت گرم عالی بود مرسی
    حالا اگه بخوام در یک ساعت خاص کامپیوتر خاموش بشه باید چه کدی بذارم ؟

  15. #15

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    این کد خاموش کردن کامپیوتره دیگه این که چک کنه که به ساعت تعیین شده رسیده با خودت :لبخند ساده: (دقیقا عین برنامه قبلی میتونی چک کنی که به ساعت تعیین شده رسیده یا نه
    using System.Diagnostics;

    Process.Start("Shutdown", "-s -t 0");

    آخرش که نوشته 0 ، ثانیه خاموش شدن یعنی بعد از 0 ثانیه خاموش شه (البته زیاد این ثانیه بدرد نمیخوره ، خیلی کم بدرد میخوره. مثلا من یه بار میخواستم یه ویروس بسازم به این ویزگیش نیاز داشتم که بعد از چند ثانیه ریست بشه
    آها راستی اینم بگم اگه به جای s- بنویسی r- کامپیوتر رو ریست میکنه)

  16. #16

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    این کد خاموش کردن کامپیوتره دیگه این که چک کنه که به ساعت تعیین شده رسیده با خودت :لبخند ساده: (دقیقا عین برنامه قبلی میتونی چک کنی که به ساعت تعیین شده رسیده یا نه
    using System.Diagnostics;

    Process.Start("Shutdown", "-s -t 0");

    آخرش که نوشته 0 ، ثانیه خاموش شدن یعنی بعد از 0 ثانیه خاموش شه (البته زیاد این ثانیه بدرد نمیخوره ، خیلی کم بدرد میخوره. مثلا من یه بار میخواستم یه ویروس بسازم به این ویزگیش نیاز داشتم که بعد از چند ثانیه ریست بشه
    آها راستی اینم بگم اگه به جای s- بنویسی r- کامپیوتر رو ریست میکنه)
    مرسی اینم انجام دادم به لطف شما اما یک مشکل هست . داخل ویندوز سون وقتی برنامه هایی در حال اجرا باشن سیستم خاموش نمیشه و پیغام میده که میحوای ببندیشون ؟
    راهی یه ذهنتون میرسه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vapa_71 : چهارشنبه 14 فروردین 1392 در 23:12 عصر

  17. #17

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    واقعا ممنونم عرفان جان کد رو به این شکل تغییر دادم درست شد

    Process.Start("Shutdown", "-s -f -t 0");

  18. #18

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    واقعا ممنونم عرفان جان کد رو به این شکل تغییر دادم درست شد

    Process.Start("Shutdown", "-s -f -t 0");
    ایول بابا
    چجوری f- به ذهنت رسید

  19. #19

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    ایول بابا
    چجوری f- به ذهنت رسید
    خو دیگه منم یکم هنر به خرج دادم

  20. #20

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    یه مشکل ساعت 24 درست کاز نکرد
    ساعت مثلا 00:22 صفر رو ارور میده برنامه

  21. #21

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    ببین همون برنامه ای که من بت دادم اشتباهی گفتم مینیمم ساعت 1 و ماکسیمم ساعت 24 باشه که اشتباهه و کار نمیکنه اما اگه مینیمم ساعت رو بزاری 0 و ماکسیمم رو بزاری 23 درست کار میکنه (امتحان کردم کار کرد)
    من الان فایل exe برنامه خودمو میزارم
    فقط کافیه بری تو پراپرتی numeric up down ساعت، و تغییراتی که گفتمو درباره مینیمم و ماکسیمم بدی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    اینم برنامه ای که من لازم داشتم البته با کمک دوست عزیزم عرفان

    توی 2 زمان مختلف صدای سیستم رو قطع و وصل میکنه و یک زمان هم واسه خاموش شدن سیستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar TVC.rar‏ (256.9 کیلوبایت, 24 دیدار)

  23. #23

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    ایول وحید
    خیلی برنامه قشنگی شده

  24. #24

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    ایول وحید
    خیلی برنامه قشنگی شده
    مرسی البته همه زحمتشو شما کشیدی

  25. #25

    نقل قول: قطع و وصل کردن صدای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    اینم برنامه ای که من لازم داشتم البته با کمک دوست عزیزم عرفان

    توی 2 زمان مختلف صدای سیستم رو قطع و وصل میکنه و یک زمان هم واسه خاموش شدن سیستم
    این برنامه شما وقتی که سیستم بی صدا (mute) باشد برعکس کار می کند!

    با تشکر!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قراردادن موزیک در فرم و قطع و وصل کردن آن
    نوشته شده توسط amirhossein.h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 14:25 عصر
  2. سوال: قطع و وصل کردن اینترنت Dial up
    نوشته شده توسط Cybersilent در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1388, 10:28 صبح
  3. سوال: قطع کردن صدای Beep ویندوز
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 11:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •