نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به ویو های یک سطر از لیست ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    Question دسترسی به ویو های یک سطر از لیست ویو

    سلام به همه دوستان
    من یک listview دارم که با استفاده از پایگاه داده و adapter خودم پرش میکنم
    توی این adapter من از یک layout به عنوان سطرهای listview استفاده
    در این layout از یک RatingBar استفاده کردم
    مشکل من در سترسی به این view هستش
    نمیدونم ایدیش رو باید از کجا بگیرم
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: دسترسی به ویو های یک سطر از لیست ویو

    فرض کنیم وقتی که روی اون سطر کلیک شد نیاز دارید به این آیتم دسترسی پیدا کنید.
    در متد onItemClick یک View برای شما ارسال میشه که همون Viewئی هست که در Adapter به لیست ویوو نسبت دادید. با استفاده از اون میتونید به آبجکت ها دسترسی داشته باشید.
    listView.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() {

    @Override
    public void onItemClick(AdapterView<?> parent, View v,
    int position, long id) {

    RatingBar rb = (RatingBar) v.findViewById(R.id.rating);
    }
    });

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: دسترسی به ویو های یک سطر از لیست ویو

    سلام
    خیلی ممنون
    این روش درسته ولی من بیرون از متد setOnItemClickListener ای دی رو لازم دارم
    مشکل جدید این که وقتی تو یکی از سطر های listview یی که دارم یک ابجکتی مثل چکباکس یا هر چیز دیگه دارم
    دیگه متد onItemClick صدا زده نمیشه !!!

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک سطر از لیست ویو
    نوشته شده توسط fa8778 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1395, 22:43 عصر
  2. شماره سطر در لیست ویو
    نوشته شده توسط damanpak در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1391, 13:03 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 14:20 عصر
  4. دسترسی به آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 10:51 صبح
  5. های لایت کردن یک سطر در گرید ویو
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 22:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •