نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد عکس گرفتن از یک فریم خاص از فایل flv بوسیله php

  1. #1

    Unhappy سوال در مورد عکس گرفتن از یک فریم خاص از فایل flv بوسیله php

    خدمت استادان و پیشکسوتان عزیز سلام عرض میکنم.
    سوال من اینه که چجوری میتونم با پی اچ پی از فایل ویدئویی flv عکس بگیرم؟ این عکسو بعنوان
    پیش نمایش فیلم که مثلا یه لینکه استفاده کنم. خیلی از سایتارو گشتم ولی به نتیجه مطلوبی نرسیدم.
    چند نمونه کد دیدم ولی از اونجایی که من مبتدی هستم سر در نیاووردم.
    مثلا توی کد زیر که از یه سایت خارجی پیداش کردم نمیدونم قضیه از چه قراره، خود فایل فلش که کد پی اچ پی قراره از یکی از فریماش عکس بگیره اصلا لینکشو نمیبینم، فقط تعدادی پیکسلو توی یه حلقه با پست گرفته و
    در آخر تبدیل به عکس شده،
    من واقعا گیج شدم، از اساتید محترم خواهشم اینه که یه راهنمایی کامل انجام بدن، چون یه سرچ بزنین میبینین
    که جاب قطعی پیدا نمیشه واسش، همه سواله!


    error_reporting(1);
    /**
    * Get the width and height of the destination image
    * from the POST variables and convert them into
    * integer values
    */
    $w = (int)$_POST['width'];
    $h = (int)$_POST['height'];
    // create the image with desired width and height
    $img = imagecreatetruecolor($w, $h);
    $img_new = imagecreatetruecolor($w, $h);
    // now fill the image with blank color
    // do you remember i wont pass the 0xFFFFFF pixels
    // from flash?
    imagefill($img, 0, 0, 0xFFFFFF);
    $rows = 0;
    $cols = 0;
    // now process every POST variable which
    // contains a pixel color
    for($rows = 0; $rows < $h; $rows++){
    // convert the string into an array of n elements
    $c_row = explode(",", $_POST['px' . $rows]);
    for($cols = 0; $cols < $w; $cols++){
    // get the single pixel color value
    $value = $c_row[$cols];
    // if value is not empty (empty values are the blank pixels)
    if($value != ""){
    // get the hexadecimal string (must be 6 chars length)
    // so add the missing chars if needed
    $hex = $value;
    while(strlen($hex) < 6){
    $hex = "0" . $hex;
    }
    // convert value from HEX to RGB
    $r = hexdec(substr($hex, 0, 2));
    $g = hexdec(substr($hex, 2, 2));
    $b = hexdec(substr($hex, 4, 2));
    // allocate the new color
    // N.B. teorically if a color was already allocated
    // we dont need to allocate another time
    // but this is only an example
    $test = imagecolorallocate($img, $r, $g, $b);
    // and paste that color into the image
    // at the correct position
    imagesetpixel($img, $cols, $rows, $test);
    }
    }
    }

    imagecopyresized ( $img_new , $img , 0 , 0 , 0 , 0 , 1000 , 600 , $w , $h );
    $time = time();
    // print out the correct header to the browser
    header("Content-type:image/jpeg");
    imagejpeg($img_new, "", 90);
    imagejpeg($img_new, "../".$_GET['email']."/".$time.".jpg");



  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد عکس گرفتن از یک فریم خاص از فایل flv بوسیله php

    باید از ffmpeg استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد عکس گرفتن از یک فریم خاص از فایل flv بوسیله php

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    باید از ffmpeg استفاده کنی
    میشه یکم بیشتر توضیح بدین، یا اصلا آموزش بدین؟ چون خیلیا دنبالشن ،مرسی
    تا اونجایی که من میدونم باید این نرم افزار روی سرور نصب بشه!
    نمیشه یه چیز ساده تر در حد کد بالا استفاده کرد؟ آقا من هیچی از این ffmpeg نمیدونم، کسی نیس بیشتر راهنمایی کنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله hamed.taran71 : جمعه 16 فروردین 1392 در 00:17 صبح

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد عکس گرفتن از یک فریم خاص از فایل flv بوسیله php

    درود بر شما

    به نظر من از ffmpeg-php استفاده کنید


    $num = 123;
    $movie = new ffmpeg_movie("Movie Path);
    $movie->getFrame($num);



    [CODE]http://ffmpeg-php.sourceforge.net/[
    http://ffmpeg-php.sourceforge.net/doc/api
    /CODE]

    مانا باشید.

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد عکس گرفتن از یک فریم خاص از فایل flv بوسیله php

    نقل قول نوشته شده توسط WOLF_MEHRDAD مشاهده تاپیک
    درود بر شما

    به نظر من از ffmpeg-php استفاده کنید


    $num = 123;
    $movie = new ffmpeg_movie("Movie Path);
    $movie->getFrame($num);



    [CODE]http://ffmpeg-php.sourceforge.net/[
    http://ffmpeg-php.sourceforge.net/doc/api
    /CODE]

    مانا باشید.
    ممنون از نظرتون، ولی همونطور که گفتم من زیاد باهاش آشنایی ندارم، ffmpeg-php که میگین یه کتابخونست یا مثل ffmpeg یه exe است که باید روی سرور نصب شه؟

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد عکس گرفتن از یک فریم خاص از فایل flv بوسیله php

    بله باید روی سرور نصب بشه
    به مدیر هاستتون بگید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد SELECT گرفتن از یک جدول
    نوشته شده توسط ...!M.J!... در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 شهریور 1389, 17:48 عصر
  2. سوالی در مورد عکس گرفتن
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 21:40 عصر
  3. سوال در مورد عکس
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 11:36 صبح
  4. سوال: یک سوال در مورد عکس در DataGridView
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 21:45 عصر
  5. یه سوال در مورد BackUp گرفتن
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 08:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •