نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه استفاده از رویدادها در C#‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    67

    Post نحوه استفاده از رویدادها در C#‎

    سلام من چطور می توان از رویداد keypress که مربوط به textbox است استفاده کنم؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از رویدادها در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط mehdio مشاهده تاپیک
    سلام من چطور می توان از رویداد keypress که مربوط به textbox است استفاده کنم؟
    روش اول : خودت کدش رو بنویسی !

    روش دوم : از قسمت رویداد که ایکنش شبیه رعد و برق هستش keypress رو انتخاب کن .

    this.textBox1.KeyPress += new System.Windows.Forms.KeyPressEventHandler(this.tex  tBox1_KeyPress);



      private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه استفاده از رویدادها در C#‎‎

    سلام

    خوب از پراپرتی textboxبر روی آیکن events کلیک می کنی بعدش هم که حله دیگه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    67

    نقل قول: نحوه استفاده از رویدادها در C#‎

    سلام من از visual studio 2008 استفاده می کنم property مربوط به textbox گزینه ی event را ندارد کد را هم نوشتم ولی ارور داد خواهشا واضح تر توضیح بدید

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از رویدادها در C#‎‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط mehdio مشاهده تاپیک
    سلام من از visual studio 2008 استفاده می کنم property مربوط به textbox گزینه ی event را ندارد کد را هم نوشتم ولی ارور داد خواهشا واضح تر توضیح بدید
    از هر ورژن ویژوال استدیو که استفاده بکنی این قسمت ها جزو اصلی برنامه هستش و ربطی به ورژن نداره ... !

    کد ها رو در کجا نوشتی ؟!!

    کد زیر در رخداد form-load باید نوشته بشه

    this.textBox1.KeyPress += new System.Windows.Forms.KeyPressEventHandler(this.tex  tBox1_KeyPress);


    حالا باید متد textBox1_KeyPress که به KeyPressEventHandler دادی رو بنویسی !

        private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {

    }

    متد در منطقه ی سفید نوشته بشه خارج از رخداد form_load مثل همه ی متد ها که مینویسی !

    به این نکته هم دقت بکن که اسم تکس باکس من textBox1 هستش مطابق با کنترلی که در فرم قرار دادم .
    آخرین ویرایش به وسیله arash691 : جمعه 16 فروردین 1392 در 15:22 عصر

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    67

    نقل قول: نحوه استفاده از رویدادها در C#‎

    به این قسمت ارور میده (this.tex tBox1_KeyPress);

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از رویدادها در C#‎‎‎

    دوست عزیز اینم برنامه با همین کد هایی که گفتم

    WindowsFormsApplication48.rar

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده از checkbox بجای ستون select
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 15 شهریور 1399, 10:01 صبح
  2. نحوه استفاده از Crystal Report
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 22:18 عصر
  3. نحوه استفاده از Sql Server
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1383, 19:23 عصر
  4. بسیار ضروری (نحوه استفاده از کلکسیون فرم )
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 آبان 1382, 22:00 عصر
  5. نحوه استفاده از seek
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •