نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

    سلام به همه

    یک tabControl با دو تا tabPage روی فرم قرار داده ایم و در هر tabPage یک دیتا گرید هست

    حالا اگه بخواهیم این دیتا گرید ها در رویداد لود فرم همزمان ولی هرکدام از جدول مجزا از یک بانک بایند گردند

    پیشنهاد شما چیه

    البته از دیتابیس sql وبااستفاده از Ado

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

    سلام.
    قطعا نیازی به بارگذاری همزمان هر 2 گرید در formload نیست چراکه در لحظه اولیه تنها tabpage1 فعال و نمایش داده میشه پس شما هم در فرم لود گرید مربوط به tabpage1 رو بارگذاری کنید و در رویداد enter مربوط به tabpage2 ، گرید دوم رو پر کنید. اینطوری فشاری به برنامه نمیاد و کارها تقسیم میشه.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام.
    قطعا نیازی به بارگذاری همزمان هر 2 گرید در formload نیست چراکه در لحظه اولیه تنها tabpage1 فعال و نمایش داده میشه پس شما هم در فرم لود گرید مربوط به tabpage1 رو بارگذاری کنید و در رویداد enter مربوط به tabpage2 ، گرید دوم رو پر کنید. اینطوری فشاری به برنامه نمیاد و کارها تقسیم میشه.
    موفق باشید.
    ممنون از پاسختون

    همین کارو به روشهای مختلف انجام دادم اما دیتا گرید tabpage2 خالی می مونه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

    کد مربوط به پر کردن گرید دوم رو بصورت کامل بذارید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    کد مربوط به پر کردن گرید دوم رو بصورت کامل بذارید.
    private void tabPage2_Enter(object sender, EventArgs e)
    {

    try
    {
    con = new SqlConnection(connect);
    con.Open();
    string query = "select State_id,city_id,city_name from dorna";
    command = new SqlCommand();
    command.CommandText = query;
    command.Connection = con;
    adapter = new SqlDataAdapter();
    adapter.SelectCommand = command;
    objDataTable = new DataTable();
    adapter.Fill(objDataTable);
    con.Close();
    dataGridView2.DataSource = objDataTable;

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

    من کدهای شما رو ساده تر کردم. اینطوری بنویسید:
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\md2008;database = Test1;Integrated Security = True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select State_id,city_id,city_name from dorna", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView2.DataSource = dt;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahtab.kamali
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زیر گنبد کبود
    پست
    117

    نقل قول: مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

    مرسی آقای veniz2008 حل شد اما به نظرتون کدهای قبلی چرا توی گرید 1 عمل می کرد اما توی گرید 2 نه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل با دیتا گرید های داخل tabControl

    فکر کنم command رو Execute نکرده بودید! هرچند بدون execute هم باید نتیجه داخل آداپتور ریخته بشه که جای تعجب داره و لی تست کنید شاید مشکل از اون باشه!!. یعنی بعد از خط زیر
    adapter.SelectCommand = command

    به نظر میرسه نیاز باشه که کامند رو اجرا کنید تا نتیجه وارد DataAdaptor بشه.
    command.ExecuteReader();
    آخرین ویرایش به وسیله veniz2008 : جمعه 16 فروردین 1392 در 02:26 صبح

تاپیک های مشابه

  1. یه مشکل با دیتا گرید 2005 در ستون ها
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1392, 06:50 صبح
  2. یه مشکل در دیتا گرید
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 23:19 عصر
  3. مشکل در دیتا گرید
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 فروردین 1386, 22:55 عصر
  4. مشکل با دیتا گرید
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 05:24 صبح
  5. مشکل در دیتا گرید
    نوشته شده توسط amirhossein1360 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1383, 17:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •