نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: whois برای دامنه های ایرانی

  1. #1

    whois برای دامنه های ایرانی

    با سلام
    بنده یه افزونه برای وردپرس دانلود کردم که نشون میده دامنه آزاد هست یا نه
    مشکل این افزونه این هست که دامنه های ir رو پشتیبانی نمیکنه
    من چطوری میتونم به این افزونه پشتیبانی دانمنه های ir رو هم اضافه کنم؟

  2. #2

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    درود بر شما

    احتمالا یه فایلی برای کانفیگ داره که دامنه ها با سرور های WHOIS رو مشخص میکنه
    اگه دوست داشتید افزونه رو قرار بدید تا چک کنم

    مانا باشید.

  3. #3

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    تشکر از کمکت
    یه سوال
    فرقی بین افزونه های CMS برای این مورد هست؟

  4. #4

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    لطفا کم-----ک کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    يه برنامه بنويس كه صفحه بازگشتي ازاين آدرس را چك كنه يا نمايش بده
    http://whois.nic.ir/?name=iran.ir

  6. #6

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    تشکر از شما
    اما چگونه؟؟؟؟
    میشه کمک کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    می تونی با cURL رو توی سرور باز کنی و با regEx هر قسمت که از صفحه رو خواستی انتخاب و چاپ بکنی الان این کد رو امتحان بکن:
    			$url='iran.ir';
    $whois=curl_init("http://whois.nic.ir/?name=$url");
    curl_setopt($whois, CURLOPT_HEADER, true);
    curl_setopt($whois, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    curl_setopt($whois, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);
    $info=curl_exec($whois);
    preg_match('/<pre>(.+)<\/pre>/s',$info,$informations);
    echo $informations[0];

  8. #8

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    نگاه کنید یه افزونه برای وردپرسس هست که اینکار رو میکنه یعنی برای همه دامنه ها سرچ میزنه ولی برای ir رو جست و جو نمیکنه!!
    چطوری میتونم این قابلیت رو به اون اضافه کنم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    ببخشید ولی من تا حالا با Wordpress کار نکردم امیدوارم بقیه دوستان بدونن!

  10. #10

    نقل قول: whois برای دامنه های ایرانی

    دوستان لطفا کم____________ک

تاپیک های مشابه

  1. نمایش دامنه .com برای آیپی های غیر ایرانی و ir برای آیپی های ایرانی
    نوشته شده توسط hhoocc در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1391, 22:30 عصر
  2. گفتگو: خردید دامنه های مشابه برای جلوگیری از سوء استفاده همکاران
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1391, 15:50 عصر
  3. whois دامنه‌های IR با ASP
    نوشته شده توسط amiroffline در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1384, 23:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •