صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 103

نام تاپیک: کامپوننتهای کاربردی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278

    کامپوننتهای کاربردی

    سلام دوستان.
    در این تاپیک همه برنامه نویسان دلفی میتونن بیان و کامپوننتها و اکتیواکس های کاربردی خودشونو قرار بدن.
    اما یه نکته رو مد نظر قرار بدین اینه که حتما اگر هر کامپوننت بدرد بخوری دارید دریغ نکنید. در اینصورت ممکنه خودتون هم از کامپوننتهای کاربردی زیادی محروم میشید.
    من خودم هر چه کامپوننت دارم در پستهای متفاوت در اینجا میگذارم این کار دلیلش اینه که سایر دوستان هم ترغیب بشن:
    یک کامپوننت از شما یک کامپوننت از من. میتونید امتحان کنید
    http://www.e-money.ir/Components/WinShortcut.rar
    این کامپوننت بسیار ساده و قدرتمند برای ساختن Shortcut است.
    WinShortcut1.ShortcutFileName:='ShortcutName';
    WinShortcut1.ShortcutPath:='C:\';
    WinShortcut1.Target:='C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe';
    WinShortcut1.SaveShortcut;

  2. #2

    WinShortcut1.ShortcutFileName:='ShortcutName';
    WinShortcut1.ShortcutPath:='C:\';
    WinShortcut1.Target:='C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe';
    WinShortcut1.SaveShortcut;

    اینجوری شاید خوندش برای دوستان راحت تر باشه
    یا حق

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    مرسی از اینکه در درک بهتر کمک کردید اما بهتر نیست اگر خودتون هم یه کامپوننت اینجا میذاشتین؟

  4. #4

    Wink

    راستش ، شرمنده من کامپوننت زیاد ندارم ولی چندتا تا بع و کد به درد بخور می تونم بزارم ...
    اگه موافق نیستید لطفا بهم بگید !!
    1. نمایش یک فرم درون یک اسکرول باکس
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    Form2.Parent := ScrollBox1;
    Form2.Show;
    end;


    2. نشون دادن هر نوع عکس بر روی TImage :
    uses axCtrls
    ...procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    OleGraphic: TOleGraphic;
    fs: TFileStream;
    begin
    try
    OleGraphic := TOleGraphic.Create;
    fs := TFileStream.Create('C:\...\test.gif', fmOpenRead or fmSharedenyNone);
    OleGraphic.LoadFromStream(fs);
    SampleImage.Picture.Assign(OleGraphic);
    finally
    fs.Free;
    OleGraphic.Free
    end;
    end;


    3. آیا پوشه مورد نظر خالی است ؟
    اینم کدش :
    function DirectoryIsEmpty(Directory: string): Boolean;
    var
    SR: TSearchRec;
    i: Integer;
    begin
    Result := False;
    FindFirst(IncludeTrailingPathDelimiter(Directory) + '*', faAnyFile, SR);
    for i := 1 to 2 do
    if (SR.Name = '.') or (SR.Name = '..') then
    Result := FindNext(SR) <> 0;
    FindClose(SR);
    end;


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    if DirectoryIsEmpty('C:\test') then
    Label1.Caption := 'empty'
    else
    Label1.Caption := 'not empty';
    end;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    حالا که کامپوننت ندارید اینم کامپوننت:
    http://www.e-money.ir/Components/mp3Tag.rar
    به راحتی میتوانید اطلاعات Tag های فایل های MP3 را ویرایش کنید Demo هم داخلش داره.
    یه کامپوننت جالب:
    http://www.e-money.ir/Components/sizercontrol.zip
    فقط روی فرمتون قرار بدید و برنامه رو اجرا کنید. همه کامپوننتهای موجود در فرمتون قابل تغییر اندازه و جابجایی هستند.

    از بابت کد مرسی. در آینده بازم کامپوننت میفرستم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    کامپوننتهایی (18 کامپوننت) شامل بسیاری از دیالوگهای سیستمی ویندوز:
    http://www.e-money.ir/Components/psv...rary v.2.2.rar

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    134
    عالیه.. دوستان چرا کمک نمی کنن....

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    تا اینجا که من دیدم اغلب دوستان تمایل زیادی ندارند ابزارهای ارزشمند خودشون رو براحتی در اختیار دیگران بگذارند همیشه میگن فلان کامپوننت خوبه کارتونو راه میندازه اما دریغ از یک لینک که مفید باشه!

  9. #9
    مقادیری Warez حذف شدند . اگر مایلید به هم کمک کنید نحوهء استفاده از گوگل رو آموزش بدید ؛ بقیه اش ضروری نیست

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    کامپوننت های آقای خجسته :
    http://www.delphiarea.com

    یا حق !!!

  11. #11
    فکر کنم اون هایی که با این سایت آشنایی ندارن خیلی بهشون حال بده
    کامپننت های جالبی داره هم فروشی و هم رایگان از جمله:
    ABFTry icon,ABFAutoRun ,ABFShutdown,....
    http://www.abf-dev.com/abf-components.shtml

  12. #12
    توی این سایت هم کامپوننتهای خوبی هست : ( آقا سالار )
    http://salarsoft.somee.com/

  13. #13
    این هم یه کامپوننت واسه اینکه Timage فایلهای Gif هم ساپورت کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    این یه کامپوننت که منوهای شبیه office می سازه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    اینم یه کامپوننت ساعت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    اینم یه کامپوننت مهشر

    از این کامپوننتا زیاد دارم فقط یکی یک کامپوننت و یا سورس کاملا عملی برای caller id برام بفرسته ممنون میشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    خیلی ممنون از اینکه لطف کردید ئ کامپوننتهای خودتون رو در اختیار دیگران قرار دادید.
    کامپوننت مشهور CoolTrayIcon برای ساختن آیکون برنامه در System Tray و مدیریت کلیک ها هست.
    http://www.e-money.ir/Components/cooltray.rar

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    تاحالا این تابلو های LED رو دیدین که برای تبلیغات نصب میکنن؟
    این کامپوننت رو ببینید بد نیست:
    http://www.e-money.ir/Components/LCDScreen.rar

  19. #19
    این یه کامپوننت که منوهای شبیه office می سازه
    دوست عزیز دست شما بابت این کامپوننتها درد نکنه ولی یه مشکلی واسم پیش اومده :
    من این کامپوننت منوهای آفیس رو دانلود و نصب کردم ولی منوهای من چپ به راست شدن، چپ به راست که نمی شه گفت بهتره خودتون عکسش رو ببینید.
    ( مکان قرار گیری منوها سمت راست هست اما ترتیبشون چپ به راسته ).
    خود این کامپوننت هم گزینه ای برای انتخاب BiDiMode نداره ، اگه می شه راهنماییم کنید ...
    عکسش هم اینه :

    Menu.jpg

  20. #20
    کامپوننت صوت برای مودم :

    دانلود

    توضیحات :
    این کامپوننت برای ساخت دستگاههای پاسخگویی خودکار تلفن و سیستمهای ارتباطی تلفنی بسیار مناسب می باشد. این کامپوننت قادر به پخش و ذخیره فایل صوتی در خط تلفن می باشد. از دیگر قابلیتها مِ توان به موارد ذیل اشاره کرد. تشخیص نوع تماس = صوتی - اطلاعات - فاکس تشخیص کلیدهای زده شده بر روی تلفن پخش تونهای شماره انتظار شماره گیری و .... این کامپوننت به طور مستقل با مودم ارتباط برقرار می کند و از tapi ویندوز استفاده نمی کند در حال حاضر این کامپوننت مودمهای زیر را پشتیبانی می کند. ZyXEL U1496 ZyXEL 2864/2864I USR Sportster series Motorola SM56 Cirrus Logic CL-MD1414XXX family Rockwell chipset based
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmood_M : سه شنبه 09 اسفند 1384 در 23:44 عصر

  21. #21
    کامپوننتی که مشخصات ویندوز رو نشون می ده :
    دانلود
    این کامپوننت مشخصات زیر رو نشون می ده :
    تاریخ - نام کاربر - نام کامپیوتر
    نام سی پی یو و وضوح صفحه نمایش
    شماره نسخه ویندوز
    پورتهای سریال
    کد رجیستر ویندوز
    دایرکتوریهای سیستمی
    و....

  22. #22

    Question rotateimage

    این یک کامپوننت از آقای خجسته است که برای چرخش عکس از آن استفاده می شود
    ولی من طرز کار آنر ا نمی دانم دوستان اگه تونستن ما را هم راهنمایی کنن . ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    این کامپوننت برای ساخت دستگاههای پاسخگویی خودکار تلفن و سیستمهای ارتباطی تلفنی بسیار مناسب می باشد. این کامپوننت قادر به پخش و ذخیره فایل صوتی در خط تلفن می باشد. از دیگر قابلیتها مِ توان به موارد ذیل اشاره کرد. تشخیص نوع تماس = صوتی - اطلاعات - فاکس تشخیص کلیدهای زده شده بر روی تلفن پخش تونهای شماره انتظار شماره گیری و .... این کامپوننت به طور مستقل با مودم ارتباط برقرار می کند و از tapi ویندوز استفاده نمی کند در حال حاضر این کامپوننت مودمهای زیر را پشتیبانی می کند. ZyXEL U1496 ZyXEL 2864/2864I USR Sportster series Motorola SM56 Cirrus Logic CL-MD1414XXX family Rockwell chipset based
    --------------------------------------------------------------------------------
    This file is the Readme file for the voice modem library for
    Delphi 2.0 This copyright is valid for all files within this
    directory and all further subdirectories.
    من که نتونستم استفاده کنم.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    آقا محمود دستت درد نکنه. تا باشه از این کامپوننت ها باشه.
    یکی شما دوتا من.
    کامپوننتهای RAS برای کار با مودم فوق العاده کاربرد دارن:
    http://www.e-money.ir/Components/ras.zip
    اگه لازم داشتید توبرنامه خودتون یه کرنومتر داشته باشین اینو دانلود کنید. من که برای بازی فکر و بکر خیلی به دردم خورد.
    http://www.e-money.ir/Components/YRCHRONO.ZIP
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Ehsansh : دوشنبه 15 اسفند 1384 در 10:06 صبح

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    اگه خواستید بالون هوا کنید اینم باحاله:
    http://www.e-money.ir/Components/balloon.zip

  26. #26

    Smile طریقه بکار گیری از چند فانکشن در یک فانکشن :

    شرمنده کامپوننت نداشتم ولی این یکی هم با جالبه :
    طریقه بکار گیری از چند فانکشن در یک فانکشن :
    type
    TFunctionParameter = function(const value : integer) : string;

    ...

    function One(const value : integer) : string;
    begin
    result := IntToStr(value) ;
    end;

    function Two(const value : integer) : string;
    begin
    result := IntToStr(2 * value) ;
    end;

    function DynamicFunction(f : TFunctionParameter) : string;
    begin
    result := f(2006) ;
    end;

    ...

    //مثال برای استفاده :

    var
    s : string;
    begin
    s := DynamicFunction(One) ;
    ShowMessage(s) ;

    s := DynamicFunction(Two) ;
    ShowMessage(s) ;
    end;

    امیدوارم به دردتون بخوره ...

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    اینم کامپوننت Zip
    http://www.e-money.ir/Components/tzip.zip
    آخرین ویرایش به وسیله Ehsansh : دوشنبه 15 اسفند 1384 در 17:24 عصر دلیل: اشکال در لینک

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    کامپوننت MX Protector جهت تولید نسخه های نرم افزاری آزمایشی.
    http://www.E-Money.Ir/Components/mxprotector_1_31.zip

  29. #29
    این هم کامپوننت simon که خیلی بدرد می خوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط zolghadri

    WinShortcut1.ShortcutFileName:='ShortcutName';
    WinShortcut1.ShortcutPath:='C:\';
    WinShortcut1.Target:='C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe';
    WinShortcut1.SaveShortcut;

    اینجوری شاید خوندش برای دوستان راحت تر باشه
    یا حق
    سلام
    حال اگر بخواهیم این Shortcut در منوی استارت ویندوز بیاید چه کنیم؟
    یا در دسک تاپ ویندوز بیاید چون مسیر دسک تاپ ویندوز هر کابر فرق می کند؟

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273
    سلام
    یه Button که برای حالتهای معمولی, disable, Up,Down و Over تصویر می‌پذیرد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273
    کامپوننتهای زیبای LMD
    http://www.lmdtools.com/download/

  33. #33
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_d
    کامپوننتهای زیبای LMD
    http://www.lmdtools.com/download/
    قضیه این کامپونت ها چیست ؟

    آیا به صورت Demo هستند که باید ریجستر شوند ؟

    یا رایگان رایگان در اختیار عموم قرار میگیره ؟

  34. #34
    من یکی خجالت کشیدم

    وقتی میبینم هرکی یک کامپونت میذاره خوب ما میذاریم .

    این کامپونت برای گذاشتن افکت برای بازشدن و بستن فرم است

    خیلی از برنامه ها مثل TOPCD از این استفاده کرده .

    امیدوارم بدردتون بخوره .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    قضیه این کامپوننت ها مرام و معرفت دوستان هستش!
    قرار شد در این تاپیک هر کس کامپوننتی داره که میتونه کمک دیگران کنه اینجا قرار بده.
    ممنون از همکاریتون.

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273
    نقل قول نوشته شده توسط راحله سعادتی
    قضیه این کامپونت ها چیست ؟

    آیا به صورت Demo هستند که باید ریجستر شوند ؟

    یا رایگان رایگان در اختیار عموم قرار میگیره ؟
    سلام
    اونهائی که باید رجیستر شوند در کنارشون کلمه Trial نوشته شده است.

  37. #37

    Lightbulb

    باسلام خدمت شما بزرگواران این هم یک Component زیبا تقدیم به شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221
    سلام
    توی سایت زیر می تونید یه سری کامپوننت جالب و فول سورس پیدا کنید . پیشنهاد می کنم اول ‌JVCL رو دانلود کنید البته دانلودش طول می کشه ولی خوب جالبه امکاناتی مثل تولتیپهای بالونی و.... داره حتما دانلودش کنید
    http://sourceforge.net/project/showf...group_id=45786

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    با تشکر از همه دوستانی که همکاری کردن.
    Label هایی که اینجا گذاشتم فوق العاده هستن. تاحالا دیده بودین Label مثل Rich Edit؟
    چند مدل Label فوق العاده:
    http://www.shirzadi.org/Components/psvlabels.rar

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    304
    این کامپوننت برای فایل های Pdf
    http://www.barnamenevis.org/at...1&d=1141849658

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •