نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه می توان طول آیتم های یک list box را مشخص کرد

  1. #1

    چگونه می توان طول آیتم های یک list box را مشخص کرد

    سلام برای نوشتن یک for می خواهم طول ایتم های یک listbox را به دست آورم و آن را برای شرط for خودم استفاده کنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: چگونه می توان طول آیتم های یک list box را مشخص کرد

    نقل قول نوشته شده توسط mahetaban مشاهده تاپیک
    سلام برای نوشتن یک for می خواهم طول ایتم های یک listbox را به دست آورم و آن را برای شرط for خودم استفاده کنم
    سلام . فک کنم منظورتون از طول آیتم ها، تعداد آیتم های لیست باکس بوده، برای این کار می تونید از items.listcount استفاده کنید، اگه بخواین توی حلقه هم به کار ببرین به صورت زیر میشه:
    for (i = 0; (i <= (listbox1.items.count - 1)); i++)
    {

    }

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب خودکار آیتم های File List Box
    نوشته شده توسط Felony در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1387, 16:28 عصر
  2. .!چگونه می توان از زبان های مختلف در یک Solution استفاده کرد
    نوشته شده توسط hesam_a110 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 11:17 صبح
  3. چگونه می توان کلیه پنجره های باز ویندوز را بست
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 16:14 عصر
  4. چگونه می توان از فونت های یونیکد در وی بی استفاده کرد؟
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1384, 14:37 عصر
  5. چگونه می توان وجود رکورد های مشابه را در پایگاه داده فهمید؟
    نوشته شده توسط mostafa313 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1383, 02:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •