نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تابع FindWindowEX

  1. #1

    تابع FindWindowEX

    دوستان سلام
    من یک مشکلی تو برنامهنم دارم
    من با توابع GetActiveWindow و GetWindowText و FindWindow هندل و نام caption برنامه مورد نظرم رو درمیارم ولی میخوام هندل آبجکت های داخلشم با تابع FindWindowEX دربیارم که نمیشه
    مثلا هندل برنامه chorom "2009050" هست ولی من میخوام هندل Addressbar ش رو دربیارم و به اون رشته ارسال کنم

    راهنمایی لطفا

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: تابع FindWindowEX

    using System.Runtime.InteropServices;

    [DllImport("user32.dll", CharSet=CharSet.Unicode)]
    static extern IntPtr FindWindowEx(IntPtr parentHandle, IntPtr childAfter, string lclassName, string windowTitle);


    IntPtr hWndParent = new IntPtr(2032496);  // providing parent window handle
    IntPtr hWndButton = FindWindowEx(hWndParent, IntPtr.Zero, "Button", string.Empty);


    hWndParent همون پنجره یا فرمی هست که هندل کردی

    بجای Button هم باید نام object یا کنترل مورد نظر را باید بنویسی می تونی از نرم افزار spy++ برای پیدا کردن اون استفاده کنی

    بقیشم که راحته

    برای هندل کردن فرم یا برنامه هم باید اسمشو بدین صورت بنویسی اینجا مثلا من ماشین حساب را هندل کردم

    IntPtr hWndParent= IntPtr.Zero;
    //
    hWndParent= FindWindow(null, "Calculator");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تابع FindWindowEX
    نوشته شده توسط thinkdiff در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1392, 13:13 عصر
  2. چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 16:24 عصر
  3. چگونه با اکتیوکسها مانند یک تابع رفتار کنم؟
    نوشته شده توسط توسلی در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1382, 17:05 عصر
  4. تابع انتخاب تصادفی یک فیلد از بین رکوردهای بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hesam_din در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 04:51 صبح
  5. برای برنامه هاتون تابع تعریف کنید
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1381, 00:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •