نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ریدایرکت خاص

  1. #1

    ریدایرکت خاص

    سلام
    یک فرم داریم که دکمه سامپیتش تصویره-
    این فرم یک اینپوت بیشتر نداره-
    میخایم وقتی کاربر مقداری رو توی اون نوشت و دکمه سابمیتو زد به آدرس خاصی بره-

    مثال :
    کاربر در تکست مقدار 125 رو وارد میکنه و روی دکمه سابمیت کلیک میکنه
    باید به این صفحه بره :

    http://ali.com/reza/125



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    نقل قول نوشته شده توسط prg_mail مشاهده تاپیک
    سلام
    یک فرم داریم که دکمه سامپیتش تصویره-
    این فرم یک اینپوت بیشتر نداره-
    میخایم وقتی کاربر مقداری رو توی اون نوشت و دکمه سابمیتو زد به آدرس خاصی بره-

    مثال :
    کاربر در تکست مقدار 125 رو وارد میکنه و روی دکمه سابمیت کلیک میکنه
    باید به این صفحه بره :

    http://ali.com/reza/125




    if(isset($_post['submit'])){

    header("Location:".$_post['field'].")
    }


  3. #3

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    مهندس به این توجه کردی ؟ یک فرم داریم که دکمه سامپیتش تصویره-

  4. #4

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    اولا سابمیت و نه سامپیت به جا اینکه عکسو چک کنی فیلدو چک کن.


    if(isset($_POST['fieldname']))

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    دکمه تصویر هست یعنی یک submit که با css تصویر گزاشتی براش؟ یا اینکه یه تگ img که لینک شده؟

    اینم یادم رفت آدرس رو توش بزارم درستش اینه


    header("Location:http://ali.com/reza/".$_post['field'])

  6. #6

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    کد ها اسناست :

    <form method=GET action=" ?? " target=_blank>
    <tr>
    <td>
    <INPUT style="font-family:Tahoma" TYPE=text name=code size=19 maxlength=255 value="" style="font-family: Tahoma; " dir="ltr"></td>
    <td>
    <input border="0" src="images/btn_search.gif" name="btnC" width="34" height="18" type="image"/>
    </td>
    </tr>
    </form>


    راه حل ؟

  7. #7

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    اساتید ؟ یه کمکی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: ریدایرکت خاص


    if(isset($_get['code'])){

    header("Location:http://ali.com/reza/".$_get['code'])
    }

  9. #9

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    دوست عزیز، اینکه دکمه Submit فرم شما یک تصویره، هیچ اهمیتی نداره چون "type="image دقیقاً مثل "type="submit عمل میکنه با این تفاوت که میتونید یک تصویر رو بجای ظاهر پیشفرض دکمه قرار بدین. کد زیر رو ببینید:
    کد HTML:
    <?php
        if(isset($_GET['code'])) {
            header('Location: http://ali.com/reza/' . $_GET['code']);
            echo '<meta http-equiv="Refresh" content="0; url=http://ali.com/reza/' . $_GET['code'] .'" />' . PHP_EOL;
            exit();
        }
    ?>
    <form action="" method="get" target="_blank">
    <input dir="ltr" maxlength="255" name="code" size="19" style="font-family: Tahoma;" type="text" />
    <input border="0" height="18px" src="images/btn_search.gif" type="image" width="34px" />
    </form>

  10. #10

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    با تشکر ویژه فقط میشه این دو خط رو پاک کنم ؟

    //  echo '<meta http-equiv="Refresh" content="0; url=http://ali.com/reza/' . $_GET['code'] .'" />' . PHP_EOL;
    // exit();

  11. #11

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    اما یه مشکل داره
    اینم میزنه ته کواری اسکترینگ

    کد HTML:
    ?codes=25&btnC.x=-1085&btnC.y=-268

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: ریدایرکت خاص

    نقل قول نوشته شده توسط prg_mail مشاهده تاپیک
    اما یه مشکل داره
    اینم میزنه ته کواری اسکترینگ

    کد HTML:
    ?codes=25&btnC.x=-1085&btnC.y=-268
    بجای get از post استفاده کنید حل میشه

تاپیک های مشابه

  1. ساختن گزارشات خاص
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 بهمن 1382, 06:38 صبح
  2. مشکل Focus برروی یک سلول خاص DataGrid
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1382, 08:15 صبح
  3. سوالی خاص در زمینه Internet Explorer
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1382, 23:28 عصر
  4. seekبه یک رکورد خاص
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اردیبهشت 1382, 06:29 صبح
  5. ساخت یک نوع فرم خاص
    نوشته شده توسط پدر ژپتو در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 فروردین 1382, 13:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •