نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: package java.util

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    package java.util

    سلام.میشه در مورد پکیج util توی جاوا و کلاس های زیر یه توضیحی بدید یا یه کتاب و مقاله که این ها رو توش توضیح داده (البته فارسی) بهم معرفی کنید؟



    : class iterator,hashMap,collection,Map,locate,resourceBun dle

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: package java.util

    پکیج util حاوی مفیدترین کلاس های جاواست و می شود گفت در هر برنامه ی ساده ای به احتمال 99 درصد از این پکیج استفاده خواهید کرد.این اسم هم از همون مفید بودنش اومده حالا دقیقا مخفف چیه نمیدونم.
    به هر حال کلاس های مجموعه ها و پیمایش و... همگی در این پکیج قرار دارند. کلاس های ورودی گرفتن،کار با زمان و... نیز در این پکیج قرار دارد.
    در کل با توجه به نیازتون باید کلاس رو انتخاب کنید و در اینترنت مخصوصا جاواداک توضیح مختصری از همه اینها وجود داره و اینکه هر کلاس چیکار میکنه و هر تابع چه کارهایی میکنه :
    http://docs.oracle.com/javase/7/docs/api/index.html
    ( این لینک مخصوص جاوا 7 - البته تقریبا نسخه ها شبیه همن با یکم تفاوت که میتونید نسخه مورد نظر رو انتخاب کنید )
    تو لینک زیر هم میتونید نمونه های انجام شده ای رو همراه آموزش ببینید :
    http://docs.oracle.com/javase/tutorial/index.html

    کلا منابع فارسی تر و تمیز برای جاوا کمتر دیده شده. مگر اینکه کتاب ترجمه شده دایتل چگونه به زبان جاوا برنامه بنویسیم رو بگیرید که کامل اینا رو توضیح داده.

    اما برای اینکه فقط لینک نداده باشم، Map رو توضیح میدم :
    Map کلاسی از دسته مجموعه هاست با این تفاوت که برای هر شی مقدار یک شی کلید هم قرار میدهد. ( این کلید مثل آدرس است ). مثلا ما key هامون رو عدد قرار میدیم و برای value شی هایی از نوع رشته ( String ) انتخاب میکنیم.
    به این صورت :
     Map<Integer,String> arrString=new HashMap<>();

    ( نپرسید چرا HashMap نوشتم چون والا خود کلاس Map توابعش نوشته نشده و خودتون باید بنویسید! ولی اینم دقیق همون کاری میکنه که میخوایم )
    حالا ما مجموعه ای داریم که از عدد برای شناسه و رشته به عنوان مقدار داریم. حالا مثلا ما میگیم :
     arrString.put(12,"Example0");
    arrString.put(45,"Example1");

    که این مقادیر رو تو مجموعه همراه با شناسشون ( key ) ذخیره کردیم.
    حالا کافیست برای اینکه مثلا مقدار متناظر با 45 را بدست آوریم کافیست بنویسیم :
     arrString.get(45);

    که شی استرینگ Example1 رو بر میگردونه. البته اینجا شی key عدد بود که اینقدر راحت استفاده کردیم و اگر شی دیگری بود باید از طریق Iterator اولا اون شی Key رو پیدا کنیم و ... .
    در کل Map مانند ArrayList یک مجموعه است ولی نیازی نیست ترتیب خاصی رعایت کنیم و با key آن میتوان مقدار مورد نظر را بیابیم.

تاپیک های مشابه

  1. ارور sql server execute package utility
    نوشته شده توسط taknavaz123 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 13:33 عصر
  2. مبتدی: eclipse من java.util نداره چه خاکی بر سر کنم
    نوشته شده توسط arslan tegin ghazi در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 09:45 صبح
  3. مبتدی: java- package file: error, the public type smi must be defined in its own file:
    نوشته شده توسط el-far در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 14:32 عصر
  4. Package کردن برنامه نوشته شده با Java
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 22:08 عصر
  5. Dameware NT Utilities
    نوشته شده توسط vadood در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 13:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •