نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گرفتن نام table هااز sql در TQuery

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    123

    گرفتن نام table هااز sql در TQuery

    چطور میشه از Sql در یک TQuery نام جدولهای بکار رفته در آن دستور sql را استخراج کرد

  2. #2
    ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین.

  3. #3
    سلام
    کلمه From رو پیدا کن. کلمه دنبال اون اسم یه جدوله ( DataSet). که میتونه tabel یا Query باشه.
    به چه درد میخوره؟ :roll:
    شاید نیاز اصلی شما این باشه
    function Pos(Substr: string; S: string): Integer;


    این دستور یک substring رو در یک string جستجو میکنه و محل شروع اون رو در String برمیگردونه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال در رابطه با TQuery
    نوشته شده توسط karzari در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 02:42 صبح
  2. Nvarchar , ‍TQUERY
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 10:54 صبح
  3. مشکل با Sql در TQuery !!!
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 01:48 صبح
  4. ساخت TQuery (حرفه ای)
    نوشته شده توسط MiRHaDi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 00:05 صبح
  5. TQuery
    نوشته شده توسط mahdawi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 13:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •