نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه ذخیره مقادیر گرفته شده از یک وب سایت درون دیتابیس

  1. #1

    نحوه ذخیره مقادیر گرفته شده از یک وب سایت درون دیتابیس

    سلام
    من در پستهای زیر نحوه گرفتن اطلاعات رو از یک وبسایت و نمایش اون در وبسایت خودم یاد گرفتم

    https://barnamenevis.org/showthread.p...e_get_contents

    حالا می خواستم بدونم سایت های زیر به چه صورت کار میکنند یعنی چگونه اخبار رو از وبسایت های خبری جمع آوری میکنند و درون دیتابیس سایت خودشون ذخیره میکنند

    http://www.khabaryaab.com/
    http://latestnews.ir/

    من در پستهای قبلی که دوستان راهنمایی فرمودند از روش زیر استفاده کردم که به خوبی هم جواب می داد

    include('simple_html_dom.php');
    $html = file_get_html('http://www.sahelabi.com/Ticket.asp');
    $e = $html->find('table[id=tblshade4]');echo $body = $e[0]->innertext ;


    حالا چگونه باید مثلا خبر ها رو درون دیتابیس خودم ذخیره کنم......؟

    مثلا من می خوام 10 خبر جدید سایت تابناک رو درون سایت خودم بریزم چگونه باید عمل کرد.......!
    فکر نکنم از rss و یا xml استفاده کنند برای خواندن و ذخیره کردن

  2. #2

    نقل قول: نحوه ذخیره مقادیر گرفته شده از یک وب سایت درون دیتابیس

    اتفاقاً اینجور جاها RSS و Atom و... خیلی بدرد میخوره. شما باید فید سایت رو بخونید و لینکها رو پیدا کنید و بعد با Simple HTML DOM یا کلاسهای مشابهش، صفحه رو بخونید و محتوا رو با RegEx یا هر روش دیگه که راحتین، استخراج کرده و توی دیتابیس خودتون بگذارین. مزیت فیدها در اینه که نیاز نیست مرتباً دنبال لینک صفحات اخبار سایتها بگردین و خودتون Crawler بنویسید بلکه به سادگی با خوندن فید مربوط به سایت، لینکها رو در اختیار خواهید داشت.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشخص کردن مکان ذخیره عکس گرفته شده از فرم
    نوشته شده توسط Hassan2500 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1391, 22:31 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 13:57 عصر
  3. سوال: نحوه دریافت شماره گرفته شده توسط مودم و کامپوننت KDTele
    نوشته شده توسط mojiparadox در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 08:41 صبح
  4. ذخیره فیلم گرفته شده ازصفحه
    نوشته شده توسط rezvan.j در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 14:40 عصر
  5. نحوه ذخیره مقادیر session بصورت دائمی
    نوشته شده توسط babak869 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •