نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد undo,redo,copy,paste برنامه paint با استفاده از picture box

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zahra_mt
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    سن
    34
    پست
    39

    Question ایجاد undo,redo,copy,paste برنامه paint با استفاده از picture box

    سلام
    امکان ایجاد undo redo و print درpaint در picture box هست؟
    یعنی box اصلی که نقاشی می کشیم picture box هست
    نتونستم کدش رو بنویسم
    آخرین ویرایش به وسیله zahra_mt : شنبه 17 فروردین 1392 در 13:26 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد undo,redo,copy,paste برنامه paint با استفاده از picture box


    bitMap bmp=PicturBox.Image;
    Clipbord.getImage=bmp;

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار zahra_mt
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    سن
    34
    پست
    39

    نقل قول: ایجاد undo,redo,copy,paste برنامه paint با استفاده از picture box

    ممنون میشه دقیق تر بگین؟

  4. #4

    نقل قول: ایجاد undo,redo,copy,paste برنامه paint با استفاده از picture box

    فرض کن می خوای تصویری رو توی یه پیکچر باکس و کپی کنی تصویرشو بریز تو یه شی بیت مپ بعد اونو بریز تو کلیپ برد واسه پیست

    picturBox pic=new PicturBox;
    Bitmap bmp=ClipBord.GetImage();
    pic.height=bmp.height;
    pic.weidth=bmp.weidth;
    pic.loction=new point(0,0);
    this.Controls.Add(pic);

تاپیک های مشابه

  1. متدهاي Copy,Cut,paste,select,undo,redo
    نوشته شده توسط farboud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1391, 21:07 عصر
  2. حرفه ای: ایجاد history برای متغیرهای برنامه برای undo , redo
    نوشته شده توسط roboticsexpert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1390, 21:56 عصر
  3. ایجاد برنامه paint تحت web
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1388, 12:45 عصر
  4. سوال: افزودن قابلیت Undo Redo به برنامه
    نوشته شده توسط Mojtaba.Kh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 08:37 صبح
  5. سوال: دستور copy,past,cut در vb چگونه است؟لطفا برنامه بنویسید
    نوشته شده توسط shabijoonam در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 18:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •