نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست اوردن مقدار در combo

  1. #1

    Question بدست اوردن مقدار در combo

    سلام
    من یک صفحه ایجاد کردم که هم عمل ایجاد و هم عمل ویرایش در آن صفحه صورت می گیرد
    در این صفحه یک کامبو باکس هست و من همه اطلاعات داخل صفحه رو می تونم بخونم فقط نمی دونم چطور می تونم مقدار کامبو رو با چیزی که در دیتابیس هست یکی کنم
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: بدست اوردن مقدار در combo

    کسی راهنمایی نمی کنه من رو ؟

  3. #3

    نقل قول: بدست اوردن مقدار در combo

    سلام،

    ببینید این آموزش بدردتون میخوره:

    create-dynamic-combobox-form-from-database-mysql-with-php

  4. #4

    نقل قول: بدست اوردن مقدار در combo

    با عرض شرمندگی باید بگم که این مطلب به درد من نمی خوره شاید بهتر بود از اول من سورس رو اینجا قرار می دادم تا بهتر منظورم رو بروسنم ولی به قول معروف می گن ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه هست
    من اول صفحه ای که می خوام عمل ویرایش رو انجام بدم از این کد استفاده کردم
     
    if(isset($_GET['id']))
    {
    $add->id=$_GET['id'];
    $add->get_value();
    }


    و تابعی که فراخوانی میشه کدش به صورت زیر هست

    function get_value()
    {
    if(!empty($this->id))
    {
    $sql="select * from sub_menu where ID='".$this->id."'";
    $this->msql->TransactionBegin();
    $result=$this->msql->Query($sql);
    if($result)
    {
    $row=$this->msql->Row();
    $this->value=$row->subject;
    $this->checked=$row->visibility;
    $this->main_id=$row->main_id;
    $this->msql->TransactionEnd();
    }
    }
    }

    بعد از اینکه این تابع فراخوانی شد نوبت به اجرای این تابع میرسه

    function get_menu()
    {
    $sql="select * from main_menu";
    $this->msql->TransactionBegin();
    $result=$this->msql->Query($sql);
    if($result)
    {
    $this->msql->MoveFirst();
    echo '<select class="combo">';
    while(!$this->msql->EndOfSeek())
    {
    $row=$this->msql->Row();
    echo '<option class="combo" value="'.$row->ID.'">'.$row->subject.'</option>';
    }
    echo '</select>';
    $this->msql->TransactionEnd();
    return true;
    }
    else
    {
    $this->msql->TransactionRollback();
    $this->msql->Kill();
    return false;
    }
    }

    حالا من توجه به کد های بالا می خوام وقتی فانکشن منو اجرا میشه وقتی فرخوانیش از دیتابیس تموم شد مقدارش برابر با مقداری باشه که ایدیش رو گرفتم
    امیدوارم توضیحاتم واضح باشه

  5. #5

    نقل قول: بدست اوردن مقدار در combo

    کسی از دوستان رهنمایی نمکنه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. بدست اوردن مقدار هگز یک عبارت
    نوشته شده توسط mohsen-unique در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 18:44 عصر
  2. بدست اوردن مقدار ستون مخفی شده
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 15:38 عصر
  3. سوال: بدست اوردن مقدار كيلو بايت مصرفي كاربران با php
    نوشته شده توسط shahriyar3 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 21:08 عصر
  4. سوال: بدست اوردن مقدار CheckBoxField در ديتاگريدويو
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 20:35 عصر
  5. بدست اوردن مقدار drop down list
    نوشته شده توسط Crestfallen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1384, 21:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •