نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا رکورد تکراری درج می کنه اشکال کجاست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    چرا رکورد تکراری درج می کنه اشکال کجاست؟

    با سلام
    در جدول استعلامات برای هر شخص ممکن است چندین استعلام از ادارات مختلف ثبت شود که شاید شماره و تاریخ یکسان داشته باشند برای جلوگیری از بروز چنین مشکلی سه فیلد شماره استعلام، تاریخ استعلام، از ، به طور همزمان بررسی می شوند و در صورت تکراری بودن از ثبت آن جلوگیری به عمل می آید، شما دوستان گرامی نظر دهید که اشکال این کدها کجاست؟ ضمنا جدول مربوطه کلید اصلی ندارد(اجبارا).
    ممنون

    private void btnSabtEstelam_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //ثبت استعلام غیر تکراری
    OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    con.ConnectionString = @"provider = microsoft.jet.oledb.4.0;" + @"data source =TS.mdb";
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("select * from estelam where " +
    "shestelam = @shestelam and taestelam = @taestelam and az = @az",con);

    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@shestel am", txtsh.Text.Trim());
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@taestel am", faDatetaestelam.GetDateString().Trim());
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@az", cmbAz.Text.Trim());

    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    if (dt.Rows.Count>0)
    {
    MessageBox.Show("این استعلام قبلا ثبت شده است");
    }
    else
    {
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("INSERT INTO estelam (code,shestelam," +
    "taestelam,az,subject,details,tavosool,shsabt,tasa bt)" +
    "values(@code,@shestelam,@taestelam,@az,@subject,@ details,@tavossol,@shsabt,@tasabt)", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@code", txtCode.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@shestelam", txtsh.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@taestelam", faDatetaestelam.GetDateString());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@subject", cmbSubject.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@az", cmbAz.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@details", cmbDetail.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@tavosool", faDatetavosool.GetDateString());
    cmd.Parameters.AddWithValue("@shsabt", txtShSabt.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@tasabt", faDatetasabt.GetDateString());
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("استعلام با موفقیت ثبت گردید");

  2. #2

    نقل قول: سوال تکراری اما همچنان بدون جواب ( چرا رکورد تکراری درج می کنه اشکال کجاست؟)

    سلام
    تو کدها که به نظر مشکلی نیست. فقط اون trim هایی که در قسمت چک کردن گذاشتی، تو قسمت درج هم بذار شاید ازون باشه. احتمالش هست.
    جدول چرا نباید کلید اصلی داشته باشه؟! الان شما خواسته باشی یک رکورد رو حذف کنی بر چه اساسی حذف می کنی؟ می تونی یک رکورد auto number بذاری که راحت باشه.
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1392, 06:31 صبح
  2. عدم درج رکورد تکراری
    نوشته شده توسط raziyehbazargan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 00:55 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 10:30 صبح
  4. اشکال در شمارش رکورد تکراری
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 15:15 عصر
  5. رفع اشکال رکورد تکراری و حرکت بر روی رکوردها
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1385, 22:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •