نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

  1. #1

    Question نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

    با سلام خدمت دوستان
    من یک کوئری نوشتم که موضوع و کد موضوع و آخرین شماره کتاب هر موضوع رو میاد از جدول مشخصات کتاب میگیره و توی دیتا گرید نشون میده حالا برای نشان دادن آن در گزارش باید چیکار کنم البته کدهاشو نوشتم ولی کار نمی کنه (( جدول رو فراخانی میکنم توی گزارش ولی چون چیزی اونجا به نام آخرین شماره کتاب نیست نمیشه بایند کرد و نشون داد وگر نه موضوع و کد موضوع رو نشون میده
    لطفا کمک کنید
      Dim cnn As New OleDbConnection
    Dim cmd As New OleDbCommand
    Dim da As New OleDbDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim fn As String
    Dim ln As String
    Dim l As New Stimulsoft.Report.StiConfig

    cmd.Connection = cnn
    cnn.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\data\library.mdb;Persist Security Info=True"
    cnn.Open()

    da = New OleDbDataAdapter("select [code mozoe],mozo , max([shomarae ketab]) from moshakhasat group by [code mozoe] ,mozo ", cnn)
    da.Fill(ds)

    ln = Application.StartupPath + "\report\lang\fa.xml"
    fn = Application.StartupPath + "\report\rep_amar.mrt"
    Stimulsoft.Report.StiConfig.LoadLocalization(ln)
    'l.LoadLocalization(ln)
    Me.StiReport1.Load(fn)
    Me.StiReport1.RegData(ds)
    Me.StiReport1.Show(True)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

    سلام
    ولی چون چیزی اونجا به نام آخرین شماره کتاب نیست
    چیزی را که وجود نداره را که نمیشه ازش گزارش بگیری !!! چرا نیست ؟ کوئری را طوری بنویسین که آخرین شماره کتاب هم باشه و اونو به گزارش بفرستین و .........

  3. #3

    نقل قول: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

    با سلام
    دوست عزیز اگر دقت کنید نوشتم
    ([max([shomarae ketab

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

    دوست عزیز اگر دقت کنید نوشتم
    ([max([shomarae ketab
    سلام دوست عزیز
    من select query شما را قبلا دیده ام
    منظورم از پست بالا اینه که اگر شما آخرین شماره کتاب تو کوئری تون وجود داره و اونو نشون نمیده ( تو da / ds , .... ) اول باید دنبال علت این موضوع برین مثلا اینو امتحان کنین :
    select  [code mozoe],mozo ,   max([shomarae ketab]) AS MSK  from 

    و اگر موضوع مورد نظر تو da / ds وجود داره و تو گزارش نشون نمیده فایل گزارش را بررسی کنین
    موفق باشین

  5. #5

    نقل قول: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

    با تشکر از شما دوست عزیز
    آخرین شماره کتاب رو توی دیتا گرید نشون میده مشکل در انتقال این اطلاعات هست
    مشکل توی گزارش هست که چطوری این اطلاعات رو به اون جدولی که توی صفحه نمایش برای نشان دادن شماره کتاب نوشتم بایند کنم و اونجا بتونم نشون بدم
    امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

    سلام
    دوست عزیز
    ببینید اینایی که میگم درسته ؟
    شما با دستور سلکت اشاره شده کد موضوع - موضوع و آخرین شماره کتاب را بدست میارین.
    اطلاعات بدست آمده را داخل دیتاست میریزین.
    دیتاست را به گرید وصل میکنین.
    گرید اطلاعات را درست نشون میده .
    همین دیتاست را به گزارشگر ارسال میکنین و این دفعه اطلاعات مورد انتظار وجود نداره .
    بنظر خودتون اصلا این موضوع منطقیه ؟ اگر دیتاست تون حاوی اطلاعات مورد نظرتون هست و این دیتا ست را هم به استیمول ارسال میکنین پس باید تو گزارش هم این اطلاعات و داشته باشین . اگر غیر از اینه فایل گزارشتون و اینجا بزارین تا بررسی بشه
    موفق باشید .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

    سلام
    با توجه به اینکه شما از طریق ویزارد به بانک اطلاعاتی وصل شدین و حالا میخواین سلکت مشخص خودتون را روی جداول بزنین و ...........
    یکی از روشها به ترتیب زیر است :
    در فایل گزارش ( سمت راست فایل ):
    Dictionary
    کلیک راست بر روی کانکشن موجود ( اگر کانکشن ندارین اونو ایجاد کنین )
    New Data Source .....
    انتخاب کانکشن مورد نظر
    OK
    در پنجره Select Data
    Queries تیک زده شود
    از منوی بالا
    New Query
    در پنجره New Data SOurce
    انتخاب کانکشن قبلی
    انتخاب نام مناسب ( در عکس های ضمیمه من نام NewSelect را انتخاب کرده ام)
    درج دستور سلکت ( کوئری مناسب ) در بخش Query Text
    سپس کلیک دگمه Retrieve Columns ( خیلی مهم - فراموش نشود )
    در صورتیکه درست عمل کرده باشید نام ستونهای انتخاب شده ( فیلدها ) در کوئری در جدول Columns نمایش داده خواهد شد
    OK
    در صورتیکه تمام مراحل را درست رفته باشید دیتاسورسی بنام NewSelect بهمراه فیلدهای مربوط به پنجره Dictionary گزارشتون اضافه خواهد شد که در این مثال حاوی کد موضوع / موضوع و آخرین شماره ..... خواهد بود
    کافی است یک دیتاباند به گزارشتون اضافه کنید و فیلدهای موردنظرتون را روی آن قرار دهید
    ........
    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (38.2 کیلوبایت, 43 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (41.8 کیلوبایت, 43 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG‏ (56.3 کیلوبایت, 43 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله aslan : دوشنبه 19 فروردین 1392 در 14:13 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت

    سلام
    همانطور که در پیام خصوصی براتون گفتم یک پروژه کوچک را ضمیمه کردم
    موفق باشید
    vb.zip

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نشان دادن جواب کوئری در استمیل سافت


تاپیک های مشابه

  1. سوال: کوئری نشان دادن چند ( مثلا 10 ) رکورد آخر
    نوشته شده توسط aagghh در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 08:23 صبح
  2. نشان دادن نتایج کوئری در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط ehsan957 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 13:35 عصر
  3. نشان دادن نتایج کوئری در ReportViewer
    نوشته شده توسط ehsan957 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 12:04 عصر
  4. نشان دادن پیشرفت اجرای یک کوئری با progressbar
    نوشته شده توسط کاربر کوشا در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1388, 23:04 عصر
  5. نشان دادن کوئری های مختلف در یک gridview
    نوشته شده توسط sasan123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 08:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •