نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در طراحی textbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sadafmahjoobi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    کمک در طراحی textbox

    سلام
    من چطور میتونم تکست باکسی برای وارد کردن تاریخ شبیه به عکس پیوست شده طراحی کنم

    همچنین برای وارد کردن قیمت، به طوری که برای خوانایی بیشتر بعد از وارد شدن سه رقم به صورت اتوماتیک یه کاما اضافه شه باید چکار کنم
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله sadafmahjoobi : دوشنبه 19 فروردین 1392 در 14:56 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک در طراحی textbox

    نقل قول نوشته شده توسط sadafmahjoobi مشاهده تاپیک
    سلام
    من چطور میتونم تکست باکسی برای وارد کردن تاریخ شبیه به عکس پیوست شده طراحی کنم

    همچنین برای وارد کردن قیمت، به طوری که برای خوانایی بیشتر بعد از وارد شدن سه رقم به صورت اتوماتیک یه ویرگول اضافه شه باید چکار کنم
    مرسی
    ابزار فوق رو از لينك امضام دانلود كنيد. (بخش دانلود سايت WWW.DST.CO.IR)

  3. #3

    نقل قول: کمک در طراحی textbox

    دوست عزیز اصلا لازم نیست طراحی کنید. این کنترل ، یکی از کنترل های خود C#‎ هستش
    شما برو از قسمت Tool Box و Masked TextBox رو ادد کن به برنامت
    حالا از پراپرتی های این شی در پراپرتی mask باید Short date رو انتخاب کنی و ok رو بزنی
    حالا همونطور که میبینی این همون چیزیه که میخوای
    اگه سوالی داری در خدمتم

  4. #4

    نقل قول: کمک در طراحی textbox

    همچنین برای وارد کردن قیمت، به طوری که برای خوانایی بیشتر بعد از وارد شدن سه رقم به صورت اتوماتیک یه ویرگول اضافه شه باید چکار کنم
    برای قیمت هم میتونی تو رویداد textBox_changed این کد هارو بنویسی
            private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = string.Format("{0:n0}", double.Parse(textBox1.Text.Replace(",", "")));
    textBox1.Select(textBox1.Text.Length, 0);
    }

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sadafmahjoobi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    نقل قول: کمک در طراحی textbox

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    برای قیمت هم میتونی تو رویداد textBox_changed این کد هارو بنویسی
            private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = string.Format("{0:n0}", double.Parse(textBox1.Text.Replace(",", "")));
    textBox1.Select(textBox1.Text.Length, 0);
    }

    موفق باشی
    واقعا ازتون ممنونم
    اگه ممکنه خط 3 و 4 رو توضیح بدین. و اگه من بخوام این تکست رو بدون کاما در دیتابیس ذخیره کنم چی؟

  6. #6

    نقل قول: کمک در طراحی textbox

    توضیح در مورد کد:
    شرط چک میکنه اگه استرینگ null یا خالی(empty) نبود(! - این علامت تعجب نیست ها ، منظور علامتیه که توی شرطه)
    {
    مقدار تکست باکس برابر بشه با مقدار تکست باکس وقتی که متنش با {0:n0} فرمت بشه و همینطور جاهای خالی با علامت , جایگزین (Replace) بشن، خط آخری هم برای اینه که کرسر یه جا وایسته
    }

  7. #7

    نقل قول: کمک در طراحی textbox

    اگه من بخوام این تکست رو بدون کاما در دیتابیس ذخیره کنم چی؟
    این کلا فرق داره
    شما باید با استفاده از insert into در کلاس SqlCommand بگین که عدد داخل تکست باکس رو بریزه داخل دیتابیس
    مثلا اول شما یه کد بنویسین که مثلا عدد 1 رو وارد دیتابیس کنه بعد که مطمئن شدین درست کار میکنه به جای 1 بنویسین textBox1.Text

تاپیک های مشابه

  1. کمک در طراحی database خاص
    نوشته شده توسط mansoor در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1391, 14:05 عصر
  2. کمک در طراحی پایگاه داده
    نوشته شده توسط eyelash در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1385, 02:49 صبح
  3. کمک در طراحی صفحه بصورت داینامیک
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 18:17 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1385, 11:07 صبح
  5. درخواست کمک در طراحی قالب برنامه
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 17:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •