نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: علت تولید این خطا ؟ Argument1:Cannot convert from 'method group' to 'string'

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    29

    Question علت تولید این خطا ؟ Argument1:Cannot convert from 'method group' to 'string'

    سلام

    از بانک اطلاعاتی داده هایی رو میخونم که تو دیتا سورسم قرار داره میخوام بریزمشون توی یک آرایه اما این خطا رو میده لطفا کمکم کنید

    public void bindarray(string sql, string[] ddl)
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sql, strConn);
    DataSet ds = new DataSet();
    for (int i = 0; i < ds.Tables[0].Rows.Count - 1; i++)
    {
    MessageBox.Show(ds.Tables[0].Rows[i].ItemArray[0].ToString ); //این خط
    ddl[i] = ds.Tables[0].Rows[i].ItemArray[0].ToString; // یا این خط
    }
    }

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    29

    نقل قول: علت تولید این خطا ؟ Argument1:Cannot convert from 'method group' to 'string'

    حل شد مشکلم اینطوری باید مینوشتم
    ddl[i] = (string)( ds.Tables[0].Rows[i].ItemArray[0] );

  3. #3

    نقل قول: علت تولید این خطا ؟ Argument1:Cannot convert from 'method group' to 'string'

    نقل قول نوشته شده توسط mrt_Azm مشاهده تاپیک
    حل شد مشکلم اینطوری باید مینوشتم
    ddl[i] = (string)( ds.Tables[0].Rows[i].ItemArray[0] );
    دوست عزیز لطفا کدتونو تو تگ C#‎ قرار بدین
    public void bindarray(string sql, string[] ddl)
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sql, strConn);
    DataSet ds = new DataSet();
    for (int i = 0; i < ds.Tables[0].Rows.Count - 1; i++)
    {
    MessageBox.Show(ds.Tables[0].Rows[i].ItemArray[0].ToString ); //این خط
    ddl[i] = ds.Tables[0].Rows[i].ItemArray[0].ToString; // یا این خط
    }
    }

    الان اینجوری بهتر خونده میشه یا اونی که شما نوشتی؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: علت بروز این خطا چیست
    نوشته شده توسط sayan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 10:08 صبح
  2. علت بروز این خطا چیست؟
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 01:30 صبح
  3. سوال: علت بروز این خطا چیست ؟
    نوشته شده توسط shush_sun در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1387, 10:29 صبح
  4. علت وقوع این خطا ؟؟؟
    نوشته شده توسط Sajjad.Aghapour در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 28 تیر 1387, 06:07 صبح
  5. علت بروز این خطا چیست ؟
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •