نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

    با سلام راهی هست که ما بتونیم قبل از اینکه یک صفحه وب رو دریافت کنیم طول و رض تصاویر موجود در اون صفحه رو بفهمیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

    لزوما نه.ممکنه element ی که تصویر توش قرار گرفته (و یا استایل اون element) اندازه "نمایش" تصویر رو مشخص کنه که اون هم لزوما اندازه واقعی تصویر نیست.
    اگه مورد خواصی مد نظرتون هست میتونین با بررسی کد HTML صفحه و کد CSS ش، ببینید آیا جایی اندازه مشخص میشه یا نه و اگه مشخص میشه اندازه واقعی هست یا نه.مثلا

    index.html:
    <img src="..." width="32" height="32"/>


    style.css:
    .SampleImageStyle
    {
    Width:32px;
    Height:32px;
    }

    خارج از بحث HTML هم، توی HTTP، وقتی شما لینک یک تصویر رو داشته باشید، نهایتا میتونید اندازه اون (به بایت) رو با استفاده از ویژگی Content-Length مروبط به Header بدست بیارین.که این مورد هم شک دارم همیشه توسط سرور ارسال بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

    من می خوام ابغاد عکس رو داشته باشم نه سایزش رو چنین چیزی رو میشه انجام داد یعنی از سرور اندازه و ابعاد رو سوال کرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

    using (Bitmap bmp = new Bitmap(GetImageFromUrl(Url)))
    {
    Size sz = new Size(bmp.Width, bmp.Height);
    return sz;
    }





    public static System.Drawing.Image GetImageFromUrl(string Url)
    {
    HttpWebRequest Request;
    HttpWebResponse Response;

    Request = (HttpWebRequest)System.Net.WebRequest.Create(Url);
    Response = (HttpWebResponse)(WebResponse)Request.GetResponse( );
    return System.Drawing.Image.FromStream(Response.GetRespon seStream());
    }

  5. #5

    نقل قول: تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

    سلام
    این کد خاصیت src هر عکس رو برمیگردونه چون شما اون رو لازم دارید:

    // Bing Image Result for Cat, First Page
    string url = "http://www.bing.com/images/search?q=cat&go=&form=QB&qs=n";

    // For speed of dev, I use a WebClient
    WebClient client = new WebClient();
    string html = client.DownloadString(url);

    // Load the Html into the agility pack
    HtmlDocument doc = new HtmlDocument();
    doc.LoadHtml(html);

    // Now, using LINQ to get all Images
    List<HtmlNode> imageNodes = null;
    imageNodes = (from HtmlNode node in doc.DocumentNode.SelectNodes("//img")
    where node.Name == "img"
    && node.Attributes["class"] != null
    && node.Attributes["class"].Value.StartsWith("img_")
    select node).ToList();

    foreach(HtmlNode node in imageNodes)
    {
    Console.WriteLine(node.Attributes["src"].Value);
    }


    و این یکی طول و عرض رو برمیگردونه:

    Stream str = null;
    HttpWebRequest wReq = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(ImageUrl);
    HttpWebResponse wRes = (HttpWebResponse)(wReq).GetResponse();
    str = wRes.GetResponseStream();

    var imageOrig = System.Drawing.Image.FromStream(str);
    int height = imageOrig.Height;
    int width = imageOrig.Width;


    کلیتش همینه می دونم کامل نیست ولی دو نمونه کد بالا خیلی می تونه بهت کمک کنه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

    دوست من در این روش ما هر تصویر رو داریم دریافت می کنیم و من می خوام قبل از دریافتش تشخیص بدم

  7. #7

    نقل قول: تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

    در مورد فایل jpg باید شش بایت اول فایل رو دریافت کنید که شامل دوبایت عرض در افست 2 و دوبایت طول در افست 4 هستش
    و فرمت های دیگه هم شبیه این خواهد بود
    کد تورج هم به نظر درست میاد چون فایل رو بصورت استریم میگیره و قبل از این که تمام فایل دریافت بشه میشه مشخصات فایل رو ازش گرفت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: تشخیص طول و عرض یک عکس قبل از دانلود آن

    کدی در مورد گرفتن این چند بایت اول دارین ممنون میشم قرار بدین

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن طول و عرض عکس قبل از upload
    نوشته شده توسط BestFriend در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 21:48 عصر
  2. سوال: بدست اوردن اندازه طول و عرض یک عکس
    نوشته شده توسط MOR_MS در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 19:12 عصر
  3. اسکن عکس به اندازه واقعی یا چاپ عکس به اندازه واقعی عکس قبل
    نوشته شده توسط Mahnazmh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 21:42 عصر
  4. بدست آوردن طول و عرض عکس ذخیره شده
    نوشته شده توسط moonplant در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 08:41 صبح
  5. به دست آوردن طول و عرض مرورگر !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط MicroGalaxy در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1383, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •